icon

Keď sa ti zrúti sen

jozeffezoj
9. jún 2023

Ahojte.
V prvom rade prepáčte, že takto píšem do viac menej ženského fóra, ale snažím sa nájsť cestu a keďže sa snažím pochopiť pohľad zo ženskej stránky tak mi nič lepšie nenapadlo....
Som s manželkou 13 rokov.
Mame krásnu a sikovnu 7 ročnú dcéru.
Obaja mame dobrú prácu a nemáme sa zle.
Avšak problémov je viac ako dosť.
Odkedy sme postavili rodinný dom, odvtedy sa všetko akosi pokaslalo. Všetok ten zhon, všetok ten tlak, stavanie popri práci, venovanie sa len dcére, všetko to zanechalo stopu.
Začali sme sa s manželkou odsudzovať.
Prestali sme sa baviť o príjemných veciach, dotýkať sa jeden druhého, prišla nervozita hádky, moje problémy v spálni, a všetko sa začalo kopit. Obaja sme vedeli ze to nie je dobre ale nevedeli sme s toho kruhu vyjsť vonku.
Práca, dieta, dom a dookola.
Úplne obmedzené na základné veci.
Obaja sme dúfali ze to nejako prejde a tak plynul čas a ubehol rok dva... skoro 3.
Posledný rok bol však najhorsi.
Začal som badať na manželke ze je stále bejaka zvlastnejsia. Nervoznejsia, depresivnejsia, začala skrývať mobil, zhadzovat aplikácie. Z prace začala chodiť na školenia aby dostala vyššiu pozíciu.
Keď som začal mať prvé podozrenia tak som si to nechcel pripustiť a vôbec som sa bal začať do toho rýpať. Žiaľ začiatkom roka mi nedalo a zistil som to vo som nechcel....
Manželka má podvádzala takmer rok.
Po odhalení sa zrútila. Plakala, chcela si vziať život, nespala celé noci, vravela ze to nevydrží ze proste musí odísť zo sveta ze to proste nedá...
A viac menej je to lepšie ale je to tak dodnes.
Vravi ze je to aj pre ňu ťažké, to všetko.
Ale za tie 4 mesiace za mnou nikdy neprišla a nepovedala prepáč, je mi to strašné ľúto, ale bolo to ako bolo a ja som zlyhala....
Povedala mi ze sa namotala, že jej písal dlho, že nešlo o sexe, ze ho nemiluje, že je to človek ktorý by nikdy nebol s jednou ženou, že ma prístelku, a je cudzinec...
Place ze nevládze, že druhý krát by radšej skočila pod vlak, či má od nás odísť, že to nezvládne.
Ja však začínam mať pocit ze je to všetko nejaké sebecké alebo ja neviem...
A mne sa zrútil svet. Nechcem vedieť všetko a viem ze toho je okolo toho viac.
Viem ze aj ja mam chyby, mal som bojovať ako chlap keď mala zlu náladu z práce. Nemal som sa jej otočiť chrbtom keď bola náladová. Ale bolo toho veľa a ja som rezignoval.
Toto všetko jej nedalo právo urobiť vo urobila....
Dnes sú 4 mesiace co s tým bojujeme.
Všetky tie klamstvá keď som ja ostal s malou celý týždeň a ona bola....
Stále sa v tom vraciam spätne, porovnávam sa, rozmýšľam co, kde, ako, skym.... nevládzem.
Chodíme k psychologické ale všetko je také, také umelé... priateľom to vešať na hlavu nemôžem.....
Pýta sa ma co bude, ako to zvládneme....
Ako mi mohla písať ze ma ľúbi, že ma ľúbi aj dcéru a pritom bola s ním....
Vraj ho nemiluje, vraj to nie je o sexe, vraj jej chýbala pozornosť. Písala si s Jim už dávno na instagrame.. a tak sa nakoniec zlomila...
Ale zlomila aj mňa...
Mam ešte nejakú sebauctu?
Ľúbim ju ale neklamem si?
Chcem aby všetko bolo ako predtým aj keď ani vtedy to nebolo neskutočne perfektne ale bolo to dobre...
Boli sme veľmi tvrdohlavý a nik nechcel ustúpiť.
Ona je trpsku viac náladová a je problém s nou hovoriť o dôležitých témach a tak sme len prežívali....
Môže vôbec niekto ľúbiť a zároveň byť s iným.
Dokonca x krát žiarlila aby som esiel do jednej práce lebo tam mala známu a ze tam chodíš PP večierkoch a trdkaju tam jeden s druhým (je to pravda) ale tak mne išlo i pravdu a peniaze a nie o...
Ako môže mne vyčítať veci a pritom....
Teraz žiarli aj na posunutu sedačku v aute...
Boji sa ze o mňa príde?
Alebo je to len jej svedomie?
Neviem...
Všetko je také ťažké. Ľúbim ju aj nenávidím.
Prepáčte že veľa píšem a ze s tým otravujem....
Ak sa nájde niekto kto toto prežil ci už od manžela alebo sám bol v takej pozícii ako moja žena budem vďačný ak mi napíše.
Snažím sa pochopiť pre mňa nepochopiteľné...
Je to pre mňa veľká rana.
Som chlap ako hora ale plačem každý tretí deň Keď som doma sam...
Ďakujem a prepáčte... :(

jozeffezoj
autor
3. mar 2024

@sickynickyobsadene klamal by som ak by ma to čo píšeš niekedy nenapadlo....

sickynickyobsadene
3. mar 2024

@jozeffezoj určite tu chodíš a vidíš ako každý deň píšu ženy ako ich podvádzal partner a rozchádzajú sa. Mňa posledné zaujali dve ,jedna ktorej muž chce krajšiu ženu takže sa rozvádza po 10 rokoch,majú 8r dievča, a druha ktorej mužovi nasla 🥰🥰 od kolegyni v mobile a obedy kupoval v práci pre dvoch, záver ešte nenapísala...
Ja by som vás poparovala😁

jozeffezoj
autor
3. mar 2024

@sickynickyobsadene ako áno možno vtipné kým sa to človeka bytostne netýka. Tiež som iné ženy svojich kamarátov a susedov označoval za pobehlice bez stipky morálky, kým sa to nezačalo týkať aj mna.
Za seba viem jedno. Ze som nikdy vo vzťahu v mojom živote s inou ženou neflirtoval ani nenadvazoval kontakty. Ale neviem prečo v mojom okolí prevažujú prave ženy ktoré podvadzaju. Asi som sa zle presťahoval hh

sickynickyobsadene
4. mar 2024

@jozeffezoj nie,nie je mi na smiech tvoja situácia, ale komu niet radi,tomu niet pomoci.
Tvoj problém je "lenže ja som stále nastavený v móde ženatý a stranim sa všetkého".
Ja ti nenahovaram chod sexuj inde, to v žiadnom prípade,ale otvor sa novému vzťahu celkovo. A tento ukončí. Očividne nie ste kontamibilny(ci ako sa to pise), keby áno za ten čas by bolo lepšie.
Prečítala som si tvoj prvý príspevok opäť, a zase mi len prišlo, že tvoja žena je mierne psycho,manipuluje takými tými výstupmi ako si ublíži.
Po roky sa to nezmenilo, a ty píšeš, že sa snažíte, že sa ona snaží..takto? Že ste vyše roka bez intímnych..já ti nevím Karle.
Maj sa

luccija
4. mar 2024

@jozeffezoj takže skoro za rok sa nič nezmenilo:(
Zmenis iba seba vidíš, že ona sa neposúva a nič meniť nechce.Dieta podrastie a vy si nebudete mať čo povedať.

pralinka25
4. mar 2024

@jozeffezoj mne je inac dost luto ked niekto takto aj v dnesnej dobe zije. viem ze v minulosti to bolo takto ale teraz? dnes? nemusis takto zit. podla mna ten sex ani nikdy uz dobry nebude. obaja to budete mat pred ocami. preco sa takto trapis? fakt si myslis ze mas este dalsich 80 rokov na zmenu? alebo ze dostanes dalsie 4 zivoty?

jozeffezoj
autor
4. mar 2024

@pralinka25 viem ze nie, ver mi...
Asi mi to najskôr celé všetko dochádza po tej dobe.
Keď začínam mať nadhľad aj keď to tak nevyzerá.
Ak by v tom nebolo dieťa a majetok a žili by sme ako bezdetny manželia v podnájme, tak je všetko zrejme ináč

pralinka25
4. mar 2024

@jozeffezoj akoze ja ti na jednej strane rozumiem. chapem ze ono to odputanie sa a vsetko je nejaky proces, ze nejde otocit gombikom a vsetko je v pohode.
je fajn ze ziskavas nadhlad. aj chapem ze je v tom dieta. ale pri troche snahy sa aj toto vsetko vratane majetku da poriesit.
zasuzis si nieco viac ako toto. to je cele. snad to raz uvidis a podari sa ti to spravne uchopit. a tych lekarov urcite pories. nezanedbaj to.

demodun
4. mar 2024

@jozeffezoj mne zostalo smutno po prečítaní tvojho príspevku. Za rok žiadny posun, ona nemá žiadnu snahu niečo riešiť.
Život je veľmi krátky. Dcéra ti vyrastie, odíde, už ťa nebude tak potrebovať a čo zostane tebe?
Bude z teba zničený, deprimovaný chlap. Súhlasím s Pralinkou, zaslúžiš si viac, nie večne riešiť zenine nálady a vydieranie.
Otcom budeš vždy, A myslíš, že jej táto psycho situácia vyhovuje, prospieva?

jozeffezoj
autor
4. mar 2024

@demodun mala tomu nerozumie.
Minule plakala sama od seba ze jej spolužiak nemá otca ze spolu nežijú. Keby ste ju poznali tak ona je strašne citlivá. Ja neviem sám co mam robiť. Viem že by to ťažko niesla a horšie ako iné deti. Áno možno by si časom zvykla ako všetky ale vien ze by to pre ňu bolo ťažké. Je to extrém situácia aj keď viem ze sú aj horšie keď muž podvedie ženu a nechá ju aj s deťmi a hypotékou len tak...

pralinka25
4. mar 2024

@jozeffezoj tak skus na tom u nej pozvolna pracovat. trochu ju pripravovat. nemyslim si ze by o teba musela prist. ved s nou aj tak mozes byvat kazdy den. a nemusi sa to udiat hned teraz. treba s nou hovorit. to s tym spoluziakom bola perfektna prilezitost sa o tom porozpravat. je to nieco podobne ako tema smrti.
skus sa na toto opytat psychologicky alebo najst nejaku detsku psychologicku a zacat s pripravou nepozorovane uz teraz. nemusis od nich odchadzat do tramtarie. ani oni nemusia ist neviem kam. je vela sposobov ako to cele ponat. mas cas. treba to premysliet poradit sa.

demodun
4. mar 2024

@jozeffezoj fú no ale nemyslíš, že si tak trochu berie inšpiráciu od mamy? Ak vidí tie jej výstupy alebo ako to nazvať. Nepamätám si, bol si s ňou u psychológa?
Deti napodobňujú rodičov, berú si príklad z domova. Chces aby išla do života s tým, že takto má vyzerať rodinný život?

macatt
4. mar 2024

Mne uz príde, že sa trápiš úplne zbytočne.. žijete spolu len ako rodičia, chceš to tak ty a chce to aj manželka… mne vlastne príde, že ani o neveru nešlo, veď ty s ňou intímne roky nežiješ, lebo technicky to nie je z tvojej strany už roky možné.... nechceš sa vzdať domu a chceš byť pri dcérke, tak ju vychovávajte s láskou, bez toho napätia medzi vami, choďte na výlety a nečakaj od manželky nič viac, aj jej to povedz a tým opadne z nej ten tlak ktorý cíti.. ty si problém nevyriešil a neriešil a čakáš na čo? Na manželku? Prečo? Veď je tvoj problém..

jozeffezoj
autor
4. mar 2024

@macatt problém som riešil, ale sú veci ktoré sa vyriešiť len tak nedajú. Žiadna kamoška ani sestra sa ri nepochvali ze jej muž má problém. Sú aj iné možnosti ako fungovať intímne. Sranda je ta ze niekedy chcela všetko pretože to menej sa jej malilo. Teraz sa nedeje nič aj to jej stačí.. neviem no

sickynickyobsadene
4. mar 2024

Tu sa kľudne moze stať, že dcéra bude psychicky vydierať tiež, 8 ročne už má rozum. Len si ju pekne nauč, že si takým správaním môže vydobiť co chce. Povahu môže mať aj ženinu, a tak isto potom jednať s chlapmi,lebo veď doma to na jej otca fungovalo...

macatt
4. mar 2024

@jozeffezoj po x rokoch sklamania a skúšania už proste manželka vie, že z toho aj tak nič nebude a aby si skúšal s ňou nejakú alternatívu uspokojňovania sa jej uz zrejme ani nechce.. treba sa s ňou dohodnúť, že pokým dcérka nebude na to pripravená tak zatiaľ budete tí naj rodičia, objímy ju…
Odpustí sebe, odpusti jej… mne z toho vyznieva naozaj fakt, že ťa vlastne nepodviedla, keďže roky spolu intímne nežijete.. nepodviedla ťa v tom, že odišla s niekým iným, funguje ako matka, podieľa sa na financiách, ste rodina a vy ste manželia a rodičia bez intímností..
Nemárni čas a život sedeniami u psychológa.. si dobrý otec, dobrý človek a dobrý manžel.. len tá imnimna záležitosť ti chýba do dokonalosti, ale dokonalý nie je nikto 💁🏼‍♀️

macatt
4. mar 2024

A pokiaľ ti príde nejaká iná žena do cesty, treba jej túto ,,drobnosť,, povedať, lebo je pravdepodobné, že rovnako o alternatívu sexu nebude mať záujem… ja v tomto trochu tvoju ženu obdivujem, že takto dokáže žiť.. myslím, že si utriedila priority a zostáva napriek tejto skutočnosti.. a ďalšiu takú budeš hľadať ťažko..

demodun
4. mar 2024

@macatt tak ale za jeho problém môže aj jeho žena, pokiaľ si dobre pamätám.
A ja by som ho neodpisovala. Po operácii a so ženou s iným prístupom, vyrovnanou by to mohlo byť v pohode.

macatt
4. mar 2024

@demodun mohlo a nemusí sa to zmeniť.. a vždy sa dá zo svojho zlyhania obviniť iného😊 neriešil to, nevyriešil doteraz, tiež môže niekoho z toho obviniť😋
To ako keby som ja partnera obviňovala že nemám citlivé bradavky.. mám mu dávať za vinu, že to na mna nefunguje? To také prvoplánové porovnanie 😉

demodun
4. mar 2024

@macatt tak áno, riešiť to mal, ale v tej situácii čo má a hlavne mal doma sa mu ani nečudujem. Obidvaja to pekne pokašľali.

macatt
4. mar 2024

Čakať, že sa otvoria dvere a niekto príde vyriešiť tvoj problém je odveci.

@jozeffezoj skus nájsť sám seba, nájdi stimul, ktorý by ti pomohol.. možno tvoje telo a hlava spolu nepracujú, hlava potláča niektoré tvoje vnemy a nenašiel si sám seba..
Ja takéto zaujímavosti čítam.. je veľa fetišov na kadečo.. nohy, silonky, latex, môžeš byť submisívny, máš niekde inde erotogénne zóny… nečakaj na nikoho kto to objaví, to musíš v sebe nájsť ty a hlavne tým zákrokom vyrieš čo treba..
Choď na thajskú masáž, pripadne za nejakou profesionálkou..odosobni sa a už niečo so sebou rob a nečakaj na princeznú čo ťa vyslobodí z impotencie..
Stalo sa čo sa stalo, to bol následok aj tvojho zlyhania.. máš zdravotný problém v 37 rokoch vyplakávaš, že žiješ bez sexu a nič pritom nerobíš, lekári ti pomôžu ..
Skôr si mal otvoriť tému ako si neriešil svoju potenciu čoho následkom bola manželky nevera…a nie aký si zranený, zradený a odmietaný..
Prepáč, je to moj názor, ľutovali ťa tu už dosť..
A pokiaľ máš potvrdenú impotenciu tak sú na to lieky.. rieš to pre seba, nečakaj na manželku, čím dlhšie ti to nefunguje tým je to horšie..

kittykat22
4. mar 2024

Osobna otazka - ako vypadas fyzicky? Nepribral si nejako? Nechodis neupraveny? Sexualna pritazlivost je casto vizualne podnietena. Napadlo ma, ci tam nemoze byt problem v tejto oblasti. Dodrziavas kazdy den hygienu? Pouzivas parfem? Nosis upravene vlasy, nosis pekne oblecenie? Chodis na dentalnu hygienu? Nemas pokazene zuby? Nefajcis?
Casto sa totiz stava, ze muz si mysli, ze vstane krasny a to staci. Ale bohuzial to casto nestaci ...

Tvoja manzelka ta ma urcite rada, inak by nerobila taky cirkus.

Edit: este jedna vec. Nemas nahodou napisany dom len na seba napriklad z dedicstva alebo na pozemku kt. patri len tebe alebo rodicom? Zeny su take nestastne aj vtedy ked necitia stabilitu a maju pocit, ze musia zostat a nemozu odist a dovodom su peniaze. Ale nepovedia to nahlas.

jozeffezoj
autor
4. mar 2024

@macatt tak ono to tak nebolo vždy. Čím sme boli spolu dlhšie a sexu bolo menej tým to bolo horšie. Tento problém ma 40% mužov, žiaľ. Idem to riešiť dlane. Dávam sa dokopy aj kondičné aj fyzicky a chcem si dohodnúť v BA nejaké konzultácie a podstúpiť ešte nejaké veci aby to nebolo zas o 2 minútach....

jozeffezoj
autor
4. mar 2024

@macatt áno ja som si priznal aj priznávam svoj podiel viny. Fyzicky som išiel do mínusu, začali problémy s tlakom, potenciou, do toho partnerské problémy a následne psychické a bolo to.
Žiaľ nedá mi nenapísal ze som si ponižovanie v spálni nezaslúžil a keďže mame problém komunikačný tak aj to bolnkeden aspekt ktorý k tomu dosť prispel..

@kittykat22 klamal by som ak by som písal ze som sa možno vizuálne neopustil.
Svojho času som chodil do fitka, vyzeral som dobre ale nepreháňaj som to. Ženám som sa páčil.
Je pravda ze nie som zrovna nákupný maniak aj keď nechodím v orgánoch veciach, ani špinavý, ani smradlavy, nefajčím, pijem malo, ale je pravda ze mi manželka za to zle obdobie vytkla ze sa o seba nestaram. Na druhej strane tiež pribrala, tiež nemá 22 a sú veci ktoré už v živote ženy nebudú ako holi ale ja som si nikdy nedovolil jej to povedať.
Práve preto som písal vyššie ze sa dávam dokopy aj keď by som mohol pridať aj v tejto oblasti.
Lenže už mi tak.manzelka medzi rečou povedala aj pred malou ze hej, tatik bude v lete vyzerať dobre a možno si nájde mladšiu. Nwskor som jej povedal medzi 4 očami ze to dosť prestrelila a už dupľom pred malou. Malo to byt ako vtipné ale tak vieme ako to je. Pred 2 týždňami mi zas povedala ze ja budem vysportovany a ona sivá a ako straa baba.
Čiže ja sa aj popravde bojím ísť nejakou externou cestou zmeny pretože mám úprimne obavy ze bude mat komplexy. Na druhej strane možno konečne začne na m a pozerať ináč a nemať istotu ze tu budem Navždy...

kittykat22
4. mar 2024

@jozeffezoj urcite jej vadi vyzor, ked ti to povedala. Ono ked budes dobre vyzerat a cvicit, tak to pre nu bude tiez znamenie, aby sa o seba starala. Je to velmi motivujuce. Dobre, ze si uviedol na pravu mieru, ze pred dcerou sa take veci nehovoria. Ked s tym este raz pride, tak jej povedz, ze si rad, ze to tak vnima a do leta bude tiez kocka :D
A chod do obchodu a nakup si nejake pekne veci.
Co tie majetky? K tomu si sa nevyjadril. Patri vsetko rovnakym dielom tebe aj manzelke? Lebo ak nie, tak mas na problemy zadelano a nezachrani ta ani pekac buchiet na bruchu. Zena ti skor ci neskor odide s muzom, ktory ju zabezpeci ako rovnocennu. A dufam, ze sa na behu domacnosti podielas a pomahas s upratovanim, vysavanim, umyvanim okien a tvoja zena nelieta doma ako sluzka kym si ti chodis do fitka. To je nieco, co nasiera vsetky zeny do biela.

hopamato
4. mar 2024

Kámo daj sa dokopy, nájdi si milenku alebo mladšiu šikovnejšiu ženu, čo ti ho bude ozaj cucať. Takú ktorá ti urobí chuť na to, keď sa na ňu pozrieš tak hneď je tvrdý. Kámo ozaj nie je v tebe problém, posuň sa ďalej a hento čo máš doma odkopni doprdele. Myslí fakt na seba. Ako môj skvelý zákazník hovorí, troška viac v plnke je. Každých max 10 rokov som menil ženu, žena je to čo poháňa muža. Nie všetky ti vedia dať tú energiu dlhodobo a z teba to vysaje tiež energiu. Chalan má skoro 60 a má momentálne 25 ročnú pipku. Pozdravuje z Thajska pánko 😂
Takže kámo máš gule? Máš, tak sa tak správaj❗
Veľa šťastia ✊

jozeffezoj
autor
4. mar 2024

@kittykat22 consa týka majetkov tak som mal nemalo peňazí pred kúpou nehnuteľnosti. Nebola to polovica ale malo to nebolo. Ako pomáham doma ale nie cholericky. Co ss týka cvičenia tak cvičím doma a po práci čiže som maximálne s rodinou.

kittykat22
4. mar 2024

@jozeffezoj takze majetky su na len na teba ak to dobre chapem. Manzelke nepatri oficialne nic. Keby ste sa rozisli, tak by jej zostali "2 igelitky".

luccija
4. mar 2024

Vy už budete fungovať asi iba ako rodičia, pokým si jeden z vás niekoho nenajde.Aj také sú manželstva.Tak prestaň tlačiť a troška zi.Mozno sa žena zľakne a ...

jozeffezoj
autor
4. mar 2024

@kittykat22 nie sú. Mal som nejakú väčšiu čiastku ored manželstvom. Po svadbe sa riešili majetky a tak už consa kúpilo je spoločné.

@luccija aj na ro myslím a cítim to tak