Keď som odišla od manžela, začal sa správať veľmi zvláštne.
Dobrý deň, píšem sem, pretože potrebujem poradiť. Odišla som z dcérkou od manžela z dôvodu zlých vzťahov s jeho rodičmi. Boli veľmi silní alkoholici a nemala som v nich oporu, jeho mama bola veľmi konfliktný typ, stále striedala prácu, volala mi opita, pisala mi vulgarne sms. Manžel mi nebol oporou, často chodil von s kamarátmi(alkohol), alebo ked bol doma, tak ma aj malú ignoroval, alebo osočoval.Keď mi skoncila materska rozhodla som sa prácu hladat v meste mojich rodicov. Praca aj skolka pre malu sa mi podarili vybavit a nadisiel den mojho odchodu. Samozrejme manzelovi som dala moznost prist za mnou a byt rodinou. Manzel stale nejednoznacne odpovedal a vymyslal stale nove plany. Ked som prisla zacal mi pisat velmi utocne spravy a to take, ze mam mu nosit malu do jeho mesta , nebude mi prispievat na malu , nech sa staraju o mna a malu rodicia, da mi zhotovit psychologicky profil a uvidi sa kto obstoji pred sudom ,lebo nie som v poriadku , bude volat policiu na mnaa pod. Navrhla som teda rozvod, a on zacal s tym , ze sa obratil,ze vstupil do neho Boh,ze videl spiraly a svetla a pod, ze si vsetko zle co mi robil uvedomil. Ked prisiel za nami choval sa cudne, daval krizik na celo, modlil sa v parku, na retiazke mal svaty obrazok a pod, o par dni zacal vyvracat evánjelija, potom riesit vesmir, konjukcie medzi planetami,cakry, mandaly, rozne energie. Ja som uz nevedela ako na to reagovat, posielal mi videa, piesne, dokumenty. Nieco som sa snazila aj pozriet a reagovat na to. Ale co ma najviac zaskocilo bolo, ze sa manzel rozhodol zit v sulade s prirodou niekde pri Zvolene:( Dostal sa do kontaku s nejakou komunitou, zacal tam chodit a vraviet , ze ide cestou radosti , ci uz s nami alebo bez nas. Vsimla som si, ze si pisal aj s nejakou zenou a potom sa ponahlal tam:( 4 dni sa neozval a potom ked sa vratil zacal vypisovat ako velmi chce byt s nami. Jeho kamarati a kolegovia sa obavaju, ze mu preplo. Dozvedela som sa od jeho kamarata zeny, ze si v tej komunite kupuje aj marihuanu , vikendove pobyty v tej komunite su dost financne drahe. Na malu mi neprispieva ,co ma velmi mrzi. Ze uprednostnil taky styl zivota. Kamaratom vravi, ze vsetko co ma preda a peniaze roztrha a ze bude zit cisto v sulade s prirodou. Dokonca mi vravel, ze mu nemam posielat fotky malej, ze vsetko nosi v hlave a ostatne veci su pre neho len material , ktory nechce vlastnit. Aj fotku , ktoru mal na viberi s malou si vymenil za fotku kde je len sam, akoby sa chcel prezentovat ako slobodny a bezdetny. Co si o tom myslite? je to normalne spravanie? Dakujem
buď rada že si sa ho zbavila...určite by som riešila rozvod, prispievanie na dieťa a spoločný majetok...Nezabúdaj že ak ste manželia tak jeho dlhy sú aj tvojími dlhmi...
@hipuska ja som to uviedla aj v mojom komentari vyssie, ze jednanie muza je skratove. Ze zrely clovek aj ak sa rozide alebo je v akejkolvek inej krize, tak by nemal ublizovat byvalemu partnerovi a svojmu dietatu. Na druhej strane, asi by som sa na mieste @ajka321321 snazila si zistit co najviac o kurzoch, na ktore chodi jej muz. Ono to totiz vobec nemusi byt o tych kurzoch, ale o osobnosti toho konkretneho muza, o jeho porozumeni alebo neporozumeni... pretoze roztrhat peniaze ho isto nik nenavadza. Na druhej strane sa tym on vyhraza. Ved ani na tych lazoch nemoze zit na nieci ukor, nik ho len tak neprichyli, nebude zivit... pride mi to ako zufalstvo, mozno tak riesi krizu svojho zivota, z rodicov, z toho ze pokaslal manzelstvo, z rozchodu... proste je to problem tohoto konkretneho muza, nie Zajezovej. Ak ste vyrastli v stastnej rodine, tak sa tazsie vidi, chape, ze ak mal on rodicov alkoholikov, ze to cele malo vplyv na jeho osobnost a ze musi mat obrovsku volu pracovat na svojej osobnosti. A robi naucene kiksy a opakuje vzorce svojich rodicov... kazda liecba duse, psychologicka liecba je dlha cesta... preto ano, potrebuje sa autorka pravne poradit, zabezpecit... aby nepovymyslal vo svojej krize somariny.
Fu tak to teda co najskôr zariadiť rozvod, aby ťa náhodou nedostal do nejakých finančných problémov vďaka tej sekte. No a potom už len čakať, ako sa to vyvinie.
priznal sa , ze tam ma inu, poviem vam som z toho hotova
chodi po slovensku aj cechach, na malu neprispeiva a uziva si zivot :( je to velke sklamanie
@ajka321321
tak to by ma ani vo sne nenapadlo. Buď silná, aspoň vieš na čom si ☹
Kým sa spamätáš, konaj pragmaticky - daj návrh na exekúciu, aby si si mohla dať návrh na náhradné výživné na dieťa. Hlavne pred dcérou sa drž🍀
To nie je žiadna sekta,to,že tvoj manžel to vníma po svojom ešte nerobí z komunity normálnych,skromných ľudí sektu 🤪

@ajka321321 ako sa Ti môže jeho správanie zdať normálne???preplo mu, niekto ho manipuluje, normálny nie je a zle to dopadne.