Kedy išli vaše deti prvýkrát na prázdniny k babke?
Môj syn má zachvíľku rok a moja svokra na mňa tlačí s tým že si ho chce vziať k sebe v lete “na celé prázdniny”
Nieje to stará babička ktorej by som nedôverovala alebo by som sa bála že by sa nedokázala postarať že by nevládala...
samozrejme že som jej slušne vysvetlila, že si myslím ze na takéto veci je ešte príliš skoro + KOJIM no a samozrejme že sa urazila a nekomunikuje už týždeň čo mi je jedno, len ma zaujíma že či to preháňam alebo je to aj podľa vás skoro ?
Samozrejme že je to ešte skoro 😰Tiež mám takúto istú skúsenosť že moja svokra si tiež pýtala malú od jedného roka na “prazdniny” ale jednoducho som to nedovolila.Povedala som jej že je ešte malá a keď bude dosť velka na to že bude vedieť povedať čo chce a čo nie tak vtedy to môžme riešiť.Dcéra mala 3 roky keď tam išla prvý krát prespať na jednu noc (sama to chcela) a vtedy som tomu už nebránila...
Povedz svokre že keď maly podrastie ešte sa ku nej nachodí na prazdniny až až 😉
Ono zalezi od vztahov v rodine ako su deti navyknute na starych rodicov a hlavne situacie napr mojich mladsich sesternicu a bratrancov (mlasi o 17a10) rokov
Odoslalo skor ako som stihla dopisat takze tych mladsich mala moja babka od nejakych 8mes aj cez den aj isli skoro rano do prace rodicia tak aj v noci mali to miesto jasli... Moje dievcata starsia bola prvy krat ako 2,5 rocna ked som bola v porodnici sama u nasich inak potom uz len starsie a kedy chceli kedze medzitim mama zomrela chodili uz len k svokrovcom.... Ale moj nazor takto male dieta mozno tak raz na vikend ak by ste si s manzelom chceli povyrarazit alebo nastupila do prace inak ma cas...
@petulda333 no moje 2 ročné dieťa má traumu, keď má byť bezo mňa pár hodín, v roku bola kojena na požiadanie, takže za tých pár dní by asi zomrela na dehydratáciu, keďže iné tekutiny odmietala.
Nie, neprehanas.
Mame dve deti, dcera ma 5, a prvykrat sa vyjadrila, ze chce ist k babine na prazdniny, ked mala 2,5. Vedela som, ze to este nie je spravny cas. Nechali sme ju, odisli sme, ale zaparkovali sme inde v dedine a za 30 minut uz babina volala, ze ma dcerka vola.
Isla na prazdniny na par dni, o rok neskor, ked mala 3,5 roka. Velmi chcela, aj sa velmi bala. Aj teeqz bola na 2 dni, a vravela mi, ze vecer v posteli plakala za maminkou