Kedy je čas na ukončenie vzťahu?
Pekny den prajem vsetkym🙂 v prvom rade sa ospravdlnujem, ak tu nieco podobne je, ale ja som to nenasla...mna by od rozvedenych maminiek ci nemaminiek zaujimalo, co konkretne ich prinutilo urobit krok a rozviest sa?teda co je clovek ochotny znasat, a co je nad jeho ramec a povie si DOST! toto uz nie!..Preco ste sa vlastne rozviedli? a tak isto aj od vydatych zien, co by nezniesli vo vztahu..? Velmi ma zaujima kde je ta hranica, ked sa clovek rozhodne manzelstvo ukoncit..dakujem za odpovede
preco, moze byt
ak to tu uz nie je
dame Zufale manzelky 🙂
baby, piste, koho pridat, tema sa vola Zufale manzelky, mame dalsiu adeptku, nechce byt verejne menovana, pridame, suhlasite? musim tam pisat mena
Tak ja už nie som zúfalá manželka ,ale šťastná exmanželka 😀
baby, z nas, co sme si pisali verejne, je tam zuzka, teleranka, maca, petkave...kto este?
snad sa casom este nejake pridaju, a ty si ich vies odsuhlasit, to myslis smies len ty kedze si temu zalozila
ok, tak zakladam, drzme si palce 🙂
Jasne, idem sa hodit trochu do nabijacky a ulozit maleho
zatial pa
baby hladajte v sekcii sukromne skupiny, nazov Zufale manzelky, mate?
este som pridala filipal, grettka...
tak ich tam vitame 🙂
ahojte baby,môžem sa k vám pridať? 🙂
prečítala som si vás celé a pozerám, že niesom sama, komu sa manželstvo zmenilo a manžel podviedol 😒
ahoj,ja som sa rozisla po 5 rokoch lebo sa to nedalo vydrzat,bol ziarlivy,do mesta som nemohla ist sama potom bol az agresivny,no nakoniec som nasla partnera teda uz manzela ,sme spolu 4 roky a je to ten najlepsi muz na svete
Ahojte, som s manzelom 5 rokov, a mame dceru ktora ma 10 mesiacov, ale nas vztah sa zmenil...Z malou mi manzel skoro vobec nepomaha, absolutne nikam nechodim, dietatu sa venujem 10 mesiacov v kuse, este sam s nou nikdy nebol, zeby ju postrazil, pobavi ju to ano, ale to tak na pol hodinky ked pride z prace.Nas spolocny zivot sa vymenil za zivot vedla seba. Stale mi hovori, ze je unaveny, pomali sa na mna ani neusmeje. A ja s tolerancie ku nemu chodievam aj na tyzden k sestre(jej manzel chodi na tyzdnovky)tak sme same, len nech si oddychne. Ale naopak to nefunguje!! Rada by som si niekedy zasla v klude na kavu s kamaratkou poklebetit,aspon na hodinku,ale to ho ani nenapadne, neuznava ziadne chodenie po kavach, a ze priatelky ma prejdu ☹ .Tak som sama z malou, ak si z niekym nezavolam tak nic. Uz by som potrebovala trochu zrelaxovat! A z manzelom neviem co mam robit.Poradte ako riesit takuto situaciu.???
@sofa296 ahoj niekdedy mam pocit,ze unas je to presne ako si napisa,len muz chodi domov raz za mesiac
odkial si?
caute,ako tak citam,normalne mi smutno prislo...moj muz je v poho,aj pomoze..aj ked sa snazi niekedy vyzut z uloh ktore mu dam,nakoniec pomoze...mna stve uplne ina vec...stale mi prizvukuje ze musime setrit,podla mna to uz prehana..zaraba tolko,ze si spokojne zijeme,ale nemame rezervu aku by chcel a kazdy yvdavok musim konzultovat.aj vazu,aj kvety...a ine...inak je fajn,citlivy,mily,pozorny...stara sa...sem tam idena bowling,ale inak je s nami doma.a malu aj prebali aj sa hraju.ked chce klud,tak mu doprajem...
@karinka2105 Ahoj,som zo Ziliny ,moj robi sofera niekedy ide na dva dni ale vacsinou je kazdy den doma. A ty to nejako riesis?

napr. spravny cas na ukoncenie vztahu?