icon

Kedy je dieťa psychicky týrané?

10. máj 2023

Baby kedy je dieťa psychicky týrané? Nadávky dennodenne, tie najhoršie možné, vulgárne, neustále krik na deti, bitka keď niečo nevedia.. je toto psychické týranie?

Strana
z2
autor
10. máj 2023

@20erika07 No to isté aj u nás v rodine, a to máme v rodine lekára. Ako píšeš, deti sú utiahnuté, hanblivé.. ja som prišla pre zaváraniny a zrovna na deti kričala, že "vyjeb..ý haj..el , kkt a tak podobne..toto predsa nie je normálne alebo je a ako píše @katarinka89 tak len preháňam.

katarinka89
10. máj 2023

Nejde tu o mňa a nestaraj útok proti mne....ty ideš robiť RAZNY KROK, ktorý ovplyvní všetkých a hlavne tie deti. Preto sa pýtam ci si si istá, že ich tyra....Maju nejaké náznaky bytky,? Trasu sa od strachu keď sú s nou ? Ja ani ty nieste psychológovia aby sme si mohli dovoliť posudzovať zdravotný stav deti a takto zasahovať. Myslím, že učiteľky v škole a v škôlke sú najbližšie k nejakému návrhu a nie ty ako osoba z vonka- hoci ste. ,,rodina,, a čo nato tvoj muž vraví? Aj jemu sa zdá, že sú týrané?

katarinka89
Odpoveď bola odstránená
luccija
10. máj 2023

Na stránke myslím úradu práce máš kontakt na CAN týranie detí.Aj anonymne.Moze ich vypočuť sociálny pracovník, psychológ a môžu byť rodičom odobraté.pravdaze to je týranie aj osočovanie, nadávanie, posmešky, znevažovanie vyrastú z nich psychopati a budú robiť to isté, alebo budú drogovat odídu či najskôr z rodiny V puberte to už nebudú chcieť pocuvat

0silvia0
10. máj 2023
katarinka89
10. máj 2023

Nie je to v poriadku ale....každý si mame v 1.rade hľadieť svoje a nie ,,susedove,,. Tak ako som napísala, nato sú iné zariadenia, ktoré keby vycitia týranie akéhokoľvek druhu- riešia to. Podľa mňa si moc ,,premotivovana,,

power_of_now
11. máj 2023

Toto je nielenže psychické, ale aj fyzické týranie. Je mi ľúto detí. :(

patko25
Autor odpoveď zmazal
patko25
Autor odpoveď zmazal
saw_
31. dec 2024

Ahoj autorka, ako sa situacia v tvojej rodine vyvija? Mohla by si mi prosim napisat sukromnu spravu? Dakujem

Strana
z2