Kedy konečne príde ten pravý?
Baby už som zúfalá, kedy a kde stretnem konečne toho pravého, zatiaľ mám šťastie len na tých ľavých.
Dlhé roky som hľadala, kopec nešťastných vzťahov krátkodobých aj dlhodobých, potom to konečne prišlo, muž dokonalý pre mňa aj ja pre neho, všetko bolo ako z rozprávky, rozprávková svadba, rozumeli a dopĺňali sme sa vo všetkých smeroch, potom sa po 3 rokoch narodilo dieťa a odvtedy išlo všetko dolu vodou on nerozumel mojim potrebám a ja jeho, po dvoch rokoch nás opustil s tým, že som sa mu odcudzila.
Pýtam sa kde ho teda nájdem, keď som sa teraz znovu sklamala, konečne som myslela že prišiel ten pravý .
Už nemám silu ani vôľu ďalej hľadať :(
@romiada ďakujem za radu
Nie nečítam červenú knižnicu som proste romantický typ,ja som muža nepoustila beriem ho aj s jeho chybami a ma ich veru dosť, vo vzťahu som robila kompromisy len ja , celých tých 5 mesiacov bojujem len ja a už proste nevládzem vzdávam sa, je to psychicky náročné byť odmietana, potom ma dieťa vidí plakať a už by som sa chcela odpútať od muža ktorý má nechce, ktorý opustil rodinu a jemu jedno čo s nami bude a ako žijeme
Áno chodim k psychológovi a snažím sa postaviť na vlastné nohy ...
@zena777 este jedna vec. V uplne prvom prispevku si pisala že muž bol uplne dokonaly pre Teba ze Ste sa doplnali. Potom dalej pišeš zrazu že kompromisy si robila len Ty a chyb ma teda dosť. Buď si sa vydavala s tym že Ste sa riadne nepoznali a padli Ti teraz ruž.okuliare alebo si hladaš chyby na ňom teraz lebo si ubolena, zranena, odmietana. Po narodeni dieťaťa sa zmenil zrazu z toho dokonaleho princa na žabiaka? A čo Ty? Nezmenila si s krasnej princeznej na smutnu? Podľa mňa Ste sa dostali do krizy a ešte stale mate šancu to ustať. A čo si o tomto všetkom mysli manžel? Manž.poradna by nepomohla, hm?
@romiada odvtedy ako sa dieťa narodilo tak robím kompromisy iba ja a samozrejme, že postupom času som zosmutnela ,keď som nevidela žiadnu odozvu, brala som si ho z chybami, žiaden muž nie je bez chýb a ani samozrejme žena, ale kompromisy by mali robiť obaja na to aby niečo fungovalo, bola som pripravená ísť do boja, ten psychológ robí aj manželské poradne, bol tam so mnou jedenkrát a ďalej odmietal ísť, celých 5 mesiacov ho prosím aby začal chodiť so mnou ,že nám to pomôže, len musí chcieť bojovať, aj psychológ by bol rád keby prišiel, lebo vidí ešte šancu, ale kde nie je vola
Teraz je 200 km od nás a začína zlyhávať aj ako rodič, vyhovuje mu taký život bez starostí
@zena777 fuha, to je vela ze Ste takto daleko od seba. To mi je luto. Potom hlavne to dieťatko nema otca. O tom potom že Ty nemaš muža pri sebe, chlapi vždy boli aj budu (pridu, odidu) ale hlavne kvoli detom je vždy škoda že sa rozpada rodina.
Potom Ti neostava nič ine len pozerať už na seba a na dieťa aby Ste dokazali ako-tak fungovať sami. A chlap, čert ho ber keď takto zabalil všetko pri prvej krize..... My keď sme sa s mužom rozişli, on sa aspoň prikladne staral o dceru a striedali sme si ju. Takže v mojich očiach zlyhal "iba" ako muž, nie otec.
A patrala si aj po pričine prečo mu tak preplo? Aspoň vysvetlenie by si si zaslužila.
@zena777 ved skus zoznamky.. ked si dobre zadas kriteria,najdes.. ja mam muza na inzerat😂.
Sice to bolo zo srandy, ale nakoniec sme spolu zostali.. aj na obycajnom pokeci vies najst aj normalnych ludi, z 10tich tak 5 bude ok...a mozno aj ten pravy.
Sused ma manzelku zo zoznamky na urovni..do roka sa vzali a su stastni...
Dolezite he co vyzarujes.. zufalu zeny si najde len zufy chlap..ja som sa rozviedla ked mala dcerka 2r a nemala som problem nikdy ,ze by muzi neboli, co by ma chceli..dokonca spravidla to byva tak, ze bud nic,alebo vsetci naraz a nevies si vybrat..😂
Neboj sa, usmjevaj sa, sprav mu priestor vo svojom zivote uz teraz.. pocitaj s tym, ze prichadxs do tvojho zivota a tym si ho pritiahnes..
@zena777 Ste pol roka a 200 km od seba ? Z coho si nestastnejsia. Ci z toho ze ti nevysla vysnivana rozpravka alebo ze ste sa uz rozisli nadobro a tebe to este nedocvakava. Prave preto ma byt clovek z casti sebec aj aj za ideálneho stavu sa ma venovat sebe a svojim konickom. Ked sa nieco take stane ma kam venovat energiu a cas. Podla mna je najvacsi problem v tom ze sa po rozchode znova hladas a nevies co so sebou. Takto ti poviem. Ked cesta nikam nevedie treba sa vratit na zaciatok. Takze sa popri dietatu venuj veciam ktore si robila za slobodna .... Alebo si zacni nieco uplne nove. Premna zamna zacni hackovat a pliest. Alebo si kup zahradku.
@17juraj17 ty si muž? lebo takto názory mávajú zväčša muži...poriadne sebecké....😉
@deti95060810 nápodobne tiež to bola prvá vec, čo mi napadla. Lebo takéto rady som už aj ja viackrát počula ale zakaždým len od chlapov. Podľa mňa my ženy nevieme byť tak sebecké. Aspoň teda ja neviem byť taká ani náhodou
@iwka_77 pravda....ženy sú iné...
@deti95060810 myslim že je to muž (podľa viacerých jeho názorov čo som tu čítala) ....snáď sa neskrýva pod "tou vystrihanou hlávkou na obrázku" žena ešte s menom juraj 😉
Ale trošku mužského pohľadu nezaškodí.
Súhlasím s
@17juraj17 že aj vo vzťahu musí byť človek občas sebec, aby predišiel scvoknutiu, prípadne totálnemu zrúteniu keď vzťah nevyjde.
Ale nesúhlasím s tým, že by ešte ako pár nemohli mať šancu. Koniec koncov aj sám psychoterapeut tam ešte vidí možnosť záchrany.
@deti95060810 presne ako sa to hovorí - muži sú z marsu a ženy z venuše 🙂
Vravim z casti sebec. Sa rozhliadnite okolo seba. Chlap sa kludne vychrape s vasou naj kamskou decka rodicov oberu aj o nos medzi ocami. Atd atd . Rozvod je prve riesenie manzelskych problemov, mraky parov sa uz neberie a otvorene povedia , nebudeme sa brat aby sme sa potom nemuseli rozvadzat.
@romiada Samozrejme ze moznost obnovy vztahu je vzdy ale beriem to vyslovene zo svojho pohladu. Nikdy som neudrziaval vztah na dialku, za mna to nemalo zmysel. Takze ak by som to bral v percentach tak 90 ku 10 .
@17juraj17 len im nevznikol vzťah na diaľku. Oni od seba viacmenej skôr ušli. Ja som písala , že mi je ľúto toho dieťatka - lebo otcov vzťah k nemu už pokrivkáva resp.riadne kríva ...vzhľadom na diaľku sa ani nečudujem. Žena to sama prežije , ale to dieťatko asi sotva chápe prečo zrazu neni tato... Ja by som mohla byť krava na entú, ale môj muž by nikdy neodvrhol naše deti, nechcel fungovať bez nich, umrel by asi od žiaľu. Tak mi je dosť ľúto detí , ktorých otcovia ich odvrhnú resp.nejavia záujem ....o vlastnú krv.
@romiada to by si sa čudovala koľko takých ocinkov existuje....aj môj ex bol podobný...syna nevidel cca 15 r, možno aj viac....a to býval asi 1,5 km od nás... ale zas musím na jeho obhajobu napísať, že e posielal pravidelne...aj to je čosi...😉
@zena777 Máš o vzťahu naivnú predstavu. Ty si možno aj našla, len ste obaja boli zameraní na svoje potreby a nie na toho druhého. Toto je egocentrický postoj, s ktorým si partnera nadlho neudržíš nikdy. Toto čo sa vám udialo je normálny vývin vzťahu. Láska sa rokmi mení, prechádza cez problémy, zmeny... Všetko na nej zanecháva stopy a plakať nad tým "aké to bolo kedysi" je úplne zbytočné. Ak sú dvaja (alebo aspoň jeden) zameraní na udržanie vzťahu, vydržia všetko. "Dokonalý vzťah sa nehľadá, dokonalý vzťah sa buduje"

@zena777 hmm 5 mesiacov.....a urobila si za ten čas so sebou niečo?