Kedy skončí zlé obdobie a vráti sa šťastie?
To je tento rok len take blbe obdobie a raz to skonci alebo to uz tak bude dofurt? Ja uz nevladzem. Furt sa nieco dosere. Plus este aj susedov mame arogantnych sebeckych. Auto sa pokazilo xy krat. To je len zopar veci. Ale ja uz nevladzem. Som totalne v depke. Uz sa ani nemam na co tesit. Kedy to prestane?
kazdy take mame. bud rada ze si zdrava.
prestane to ked ty zmenis pohlad na seba na rodinu na okolie, to je zaklad ak budes mysliet negativne budes mat depku, ak zacnes mysliet pozitivne a hladat + v tom co prave prezivas budes to mat lahsie drzim palceky
Nie si v tom sama. Naozaj. Aj ked sa to tak teraz nezda, aj tie najdlhsie obdobia tmy raz skoncia. Niekedy sa to cele nahrnie – ako keby sa vesmir dohodol, ze si da pauzu od spravodlivosti. Ale ono to nie je navzdy.
Mozno sa veci este chvilu budu sypat, ale nie si pokazeny clovek len preto, ze sa ti deje vela zleho. Niektore obdobia su len o tom, ze sa drzis zubami-nechtami a citas si spravy od cudzich ludi, len aby si na chvilu citila, ze ti niekto rozumie. A to uplne staci. Pre dnesok. Zajtra skus zas.
Stastie sa nepyta, ci si pripravena. Ono proste pride. Niekedy potichu, niekedy s oneskorenim. Ale pride. Nezabudni na to.
Najuniverzálnejšia životná pravda, platná vždy, všade a za každých okolností:
*Aj táto chvíľa raz pominie.*
Trvalo mi to dlho, kým som sa naučila žiť s tým,ze po horších obdobiach prichádzajú tie lepšie/nie opačne,lebo by som si to pokojnejšie/lepšie nevedela užiť kvôli strachu z toho,ze príde to horšie/ťažšie . Problémy, o ktorých píšete,to je ŽIVOT a je potrebné sa s ním popasovať/Mimochodom, občas sa nám počas nášho života môžu prihodiť aj veci,s ktorými je naozaj ťažké sa popasovať, ale musime... kvôli našej rodine/kvôli sebe
Začni sa tešiť z maličkostí, lebo to obdobie môže byť dlhé. A hlavne sa prestaň ľutovať, lebo to dáva človeka dole.
Hovorím ti to ako človek, ktorý prežil rôzne "búrky".
Najuniverzálnejšia životná pravda, platná vždy, všade a za každých okolností:
*Aj táto chvíľa raz pominie.*
@orisker no cakam ze kedy. ale hlavne cakam na vysledky od lekarov, tak mne uz zo všetkého prepina...to ze to bude len daco drobne, budem pokladat asi za to najvacsie znamenie sa odrazit odo dna...
Začni sa tešiť z maličkostí, lebo to obdobie môže byť dlhé. A hlavne sa prestaň ľutovať, lebo to dáva človeka dole.
Hovorím ti to ako človek, ktorý prežil rôzne "búrky".
@mantilka presne, snazim sa tesit z malickosti. vzdy si spomeniem, ze dokym som nazive, to je ta najvacsia vyhra. :(

Nic neni dofurt. Je normalne ze sa veci seru. Raz viac raz menej. Kym ste zdravi je to hlavne