Kedy ste si uvedomili, že rozvod je nevyhnutný?
Ahojte, chcela by im sa spýtať ktoré ste po rozvode alebo rozmýšľame kedy ste si uvedomili že už to proste dalej nejde?
Ja už nad tým dlho rozmýšľam nie je to že pár týždňov alebo mesiacov…. Proste vôbec sa na neho neteším keď ma prísť z prace, sex snim len keď už pár týždňov nalieha, on sa proste urazí za každú sprostosť tak mu už radšej ani veľa veci nerozprávam.
Ked naše hádky ovplyvnovali naše deti, ked on na mna krical pred detmi a tie sa o mna bali. V tom období mi aj umrel otec a mne došlo, že takto nemozem prezit zvysok života. Predchadzal tomu rok párové terapie a tomu zase další rok - dva mojich uvah. Sex ani žiadnu intimitu sme nemali posledne 3 roky.
Asi tak dva roky 🤷🏼♀️🤦♀️ Áno, dlhá doba, ale zo vzťahov sa odchádza ťažko, ked už sú tam deti a nieje tam žiadny taký VEĽKÝ TRESK MOMENT po ktorom by nasledoval okamžitý koniec. Napríklad ako nevera, podvod, krádež (peniaze prehrane v stavkach ) intenzívna hádka …
Niekedy je ten koniec taký pomalý, vieš ze niesi šťastná, ze to nema význam ale vkuse tomu dávaš šancu
U nas sa to tahalo roky a do cesty mi vosiel moj sucasny manzel - zalubila som sa a po mesiaci "bokovky" som tomu vtedajsiemu povedala, ze s nim koncim, lebo mam niekoho ineho. Potrebovala som stimul v podobe ineho muza, ktory mi ukazal, o co vsetko v stagnacii prichadzam.

Rozprávali ste sa o tom? Vie o tvojich pocitoch? Vieš, prečo je taký? Z tvojej strany je nejaká snaha zachrániť to? A z jeho strany? Možno by vám pomohla párová terapia, ak to chcete obaja.
Držím palce urobiť dobre rozhodnutie.