icon

Kedy vstávajú ráno vaši chlapi?

18. sep 2021

Kedy ráno cez víkend keď majú voľno vstávajú vaši chlapi keď šli spať cca o polnoci?

Strana
z2
dmk_1
18. sep 2021

Budim ho o 9. Keby mohol, spi aj do 11tej. Uz sa nerozculujem. Pride o chvilku dieta,nauci sa vstavat.

autor
18. sep 2021

@dmk_1 tak my ešte nemáme deti a 28 rokov

ajka0207
18. sep 2021

A keď nemáte deti tak prečo potrebuješ aby vstal nejak skôr? Upratovacia sobota?

autor
18. sep 2021

@ajka0207 ani nie len či to nie je dlho😂nudím sa hh

klip0
18. sep 2021

A to stále spí ? 😁😁

dmk_1
18. sep 2021

Mna to na nom strasne rozculovalo,ze bude radsej do 1 rana sediet za pocitacom a rano knucat,ked ho budim. Aj to vstava z tej postele pol hodiny. Mame 31 rokov. Mama ho naucila, ze ved nech si pospi, aj ked chodil domov z intraku alebo uz potom z podnajmu, ze ho nechala spat, az ked trebalo na omsu o 11, tak ho sla budit... Co som sa nahucala,ze ci to je dospele vyspavat ako pubertiak. Ale ako vravim, teraz ho uz nechavam, ani po nom nehucim, u nas o chvilku pride babatko, bude vstavat ci chce alebo nie.

zafir01
18. sep 2021

Max o 8. V podstate vždy, či máme návštevu a trochu posedíme, alebo ci ideme späť skôr.
Inak posledné roky, asi už staneme (ja 33, muž 39). Chodíme do postele okolo 22. Pustíme si na večer nejaký podcast. Alebo si čítame. A ráno cez víkend niekde medzi 7 a 8 sme hore. V týždni ja vstávam o 6. A muž nepravidelne, ale väčšinou o 3 ráno , keďže jazdí kamiónom

autor
18. sep 2021

@klip0 ano

autor
18. sep 2021

@zafir01 a dokedy vedel.spat

zafir01
18. sep 2021

Vlastne keď si za spomínam, aj keď deti neboli a boli sme slobodný vždy max okolo 8 sme hore. Výnimkou sú dni, keď sme chori, s teplotami a tak.

hederamonstera
18. sep 2021

@dmk_1 a naco si ho budila? Znies ako keby si bola jeho mama😁

vanda323
18. sep 2021

Cez víkend ak nieje v praciii hlavne.nedelu prelezimee.aj.doobeda s deťmi, pozeráme rozpravky , obed si navarim v sobotu alebo si obiednavame milujem nedeľu ♥️😊

buberova
18. sep 2021

Tak do 7:30-8:30 ale o tej pol 9 je to iba veľmi veľmi veľmi výnimočne

lopka1313
18. sep 2021

No moj robieva len poobedne, a ked o 23 konci (ak netaha dlhsie), chodieva spat az po polnoci, tak aj cez tyzden ma nastaveny budik na 10 rano. Ale vstava tak okolo 11. Nechavam ho, aj cez vikendy, lebo aj ja som sova, co rada vecer potiahne a rano dospi. Neni to pubertiacke, ale podla mna uplne super, ze sa moze tak prisposobit svojim vnutornym hodinam a potrebam. Ja rano cez tyzden vstavam pred 6 (kvoli dochadzaniu do prace), takze mu tisko zavidim a vecer kvoli tomu padam od unavy uz o 22. Ale dnes som napr. vstala o 11, a to som vcera po praci doma zaspala na 2 hodiny a vecer zaspala na gauci o 22. Deti nemame, tak si spanok uzivame. A nebudime sa navzajom.

janetinka27
18. sep 2021

zial obaja sa cca pred piatou budime na wc, ja uz potom nemozem zaspat. moj si niekedy do tej siestej pospi, ale potom uz buchoce riadom a hlada nieco na jedenie😀 ale pochvalim ho, potom ide na nakup do tesca

missviolet
18. sep 2021

Preco je to problem? Ked nemate deti, nech sa vyspi, ked mal tazky tyzden v praci, asi si to telo pytalo. Ja mam 28 tiez, sla spat o polnoci, zobudila sa tiez o 12:20. Psychicky naricny tyzden v praci. Ale na mna aj daco lezie asi mam dojem

jaskolka
18. sep 2021

Aj keby šiel o polnoci spat, tak vstane maximálne o 8.00Ale my chodíme spať veľmi skoro, priam so sliepkami a vstávame tiež skoro. Čiže bežné o 20.30 už spíme a 5.00 sme hore. Teraz síce aj kvôli malému, tiež nabral taky režim, ale v podstate ja som nikdy nebola na dlhé ranné spanky a chvalabohu manžel to ma rovnako

danica2711
19. sep 2021

Ježiši Kriste, to sú starosti! Daj mu pokoj, nechaj ho spať, keď sa nudíš, nájdi si nejakú užitočnú robotu alebo zábavu! Asi je unavený alebo si proste len rád cez víkend pospí, čo je na tom divné? Či sú nejaké všeobecne platné smernice pre to, dokedy sa má spať cez víkend?

weronika171717
19. sep 2021

My sa vždy cez víkend striedame. Jeden deň z víkendu vstáva manžel k synčekovi a ja spím do cca 9tej a druhy deň vstávam ja a manžel spi a tiež tak do deviatej. Dnes to vyslo na mňa. 😁

marca12
19. sep 2021

Okolo 6-7,mne ide zase s tymto na nervy. Niezeby by cusal v posteli aspon do 8 ako normalny clovek,ale hned rano pobehuje

jvlo
19. sep 2021

Ráno o 5-6 s deťmi. Ja okolo 7

tykat
19. sep 2021

O piatej 😀 kazdy den, lebo je hladny... niekedy este po ranajkach lahne ale len na chvilu (tazko na zaludku). Proste prisiel do takeho veku. Mame pred 50tkou. Ale ked boli deti male tak "spal" do 11tej, necudujem sa mu 😂 tiez by sa mi nechcelo vstavat do detskeho vreskotu. Ale zase v noci k nim vstaval v pohode. Ja zas naopak vstavala som vzdy s deckami, cca o 6tej, nejako mi to nevadilo. A teraz vydrichmujem do 8-9tej 😳

Strana
z2