icon

Klamanie o rodičovstve

2. aug 2022

Je podľa vás v poriadku, keď rodič klame dieťaťu, kto je jeho otec? Že matka je známa a otec je niekto úplne iný, ale tvárime sa 30 rokov, že toto je otec, aj keď nie je, pricom spomínaný uvedený otec nemal ani žiadny záujem o dieťa?

Strana
z2
andreatytler
3. aug 2022

Klamat dietatu o jeho povode a kto su jeho rodicia je VZDY zle. Bez ohladu na to ake su okolnosti, to dieta musi vediet pravdu. Primerane veku mu to treba povedat aj keby sa na to nikdy nepytalo. Matka nema moralne pravo tuto informaciu dietatu tajit.
@cocolino234 ten pribeh s tvojou kamaratkou, ktora sa po dozvedeni pravdy nedokazala pozriet na svojho otca tak ako pred tym nesvedci o tom ze je lepsie tieto fakty tajit. Prave naopak. Svedci o tom ze tieto fakty treba dietatu povedat ovela, ovela, ovela skor, tak aby vyrastalo s vedomim ze otec co ho vychovava, nie je jeho bio-otec, ale napriek tomu ho povazuje za svojho otca.

pipistrel13
7. aug 2022

nie je to v poriadku,nikto nema pravo takto dieta klamat...nech ma akukolvek vyhovorku,ci dovod...dieta sa nema klamat,ze toto je tvoj otec (matka),ak to tak nie je...nemusi rodic nic vysvetlovat,ale nema klamat!
narusi to celu identitu osobnosti dietata,znici doveru a po odhaleni bude mat s tym dieta co robit
a v tvojom pripade,ked akoze otec ta este nemal rad a ublizoval ti,to bolo este horsie...

pipistrel13
7. aug 2022

@edien keby mam milenca pocas manzelstva a otehotniem s nim,som sprosta a mam si niest za to nasledky a nie nechat dieta trpiet za moju chybu
ked som hrdinka s nim v posteli,mam byt hrdinka aj pri tehotenstve s nim
a zrejme autorkin akoze otec vedel,ze sa takto splodilo dieta a za to ju neznasal
to je fakt matka storocia...

martina8888
7. aug 2022

Možno tvoja matka v danej chvíli urobila, čo bolo pre nu najlepšie. Ale aby si vyťažila z danej situácie niečo pozitívne, buď rada, že ten alkoholik a toxický človek nie je tvojim biologickým otcom a teda nemáš ani jeho gény. Zároveň je to pre teba vysvetlenie, prečo bol k tebe celý čas zlý a vlastne si za to ani nemohla. Odhalenie tohto klamstva ber ako odpovede na mnohé otázky, ktoré ta trápili, keď si bola mladá. Mozno ak by ti to matka povedala, kým si bola malá, možno by sa otec správal ešte horšie, ak bol brzdený nejakým sľubom voči tvojej matke, tak ho dodržal. Určite by si nechcela každý deň počúvať, že si pankhart a musí ta chovať. Drž sa, aj keď si sklamaná zo svojej matky. A keď budeš pripravená, odpusť jej. Nemusíš jej to hovoriť, ona to zbadá podľa tvojho správania.

Strana
z2