icon

Klame mi?

29. sep 2023

Klame mi ked mi tvrdi ze s nou nespi a ze ju nemiluje? Klame mi keď mi tvrdi, ze sa doma pretvaruje kvoli detom?
Mam cakat alebo ho opustiť?
Milujem ho aj on mna. Je pozorny, mily, pise mi od rana do vecera, keď sa zena ovsem nepozera. Stretavame sa. Doma zevraj nie je stastny. Miluje deti a nechce im ublizit tym, ze rozbije rodinu.

moonlight1210
29. sep 2023

"Miluje deti a nechce im ublizit tym, ze rozbije rodinu."

A ked praskne vas vztah a doma bude peklo, to berie tak, ze im iba doprial do zivota trening na posilnenie psychickej imunity na stresove a zatazove situacie, ano?
Milujuci otec.

Uzasny paradox do teba tlaci. A ty mu ho veris, este si hovoris, aky jemny, citlivy muz je to.

Ale mozes na neho pocakat, ak chces. Len sa spytaj sama seba dokedy. Pat rokov? Desat rokov? Kym deti vyrastu a nebudu ho potrebovat (co je tak neurcita casova hranica, ako len moze byt)?

Chces cely ten cas byt ta druha? Skryvat sa? Nemoct povedat, koho mas za frajera? Zdielat s kamoskami otvorene svoju radost? Predstavit ho rodine? Byt s nim na Vianoce (vzdy dostat milostivo az dalsie dni vianocne, lebo vsak jeho rodina, musis pochopit)? Rozmyslat, ci vam z pohodlnosti nekupuje darceky so zenou cez kopirak (tu istu vonavku, tu istu knihu, ...)? Zazivat nervy, ked on bude hystercit, ze vas ktosi asi videl spolu? Pusti ti ruku, odboci inam a ty sa mas tvarit, ze ho nepoznas?

Ked ti po nejakom case povie, ze to s tebou musi ukonci, lebo sa rozhodoli "dat si so zenou este jednu sancu" (samozrejme, kvoli detom), tak pochopis, ze si posluzila, dosluzila a mozes ist. (A na obzore je uz novy objav, nie manzelka.)
To pre seba isto nechces.

cukricek4
29. sep 2023

neviem, ci by som takto vedela fungovat. a uprimne, nechapem zeny, ktorym toto staci. "byt ta druha" 🙂

sabinaxd
29. sep 2023

Urobil to svojej manželke, spraví to aj tebe

danica2711
29. sep 2023

tieto kaleráby ti bude tlačiť do hlavy ešte roky... ak ti stačí tráviť mladosť pri tajných sms a občasných stretnutiach (kde sa chlap obzerá okolo seba, či ho niekto známy nevidí, resp. v kuse pozerá na hodinky), nech sa páči, každý sme nejaký

ankare
29. sep 2023

Nestracaj s ním čas. Nájdi si seberovneho. Držím palce!

miriam11
Odpoveď bola odstránená
katkati
29. sep 2023

Čo máš z takej lásky? Aj keď ho miluješ, stačí ti toto? Že s manželkou je oveľa viac ako s tebou? A budeš stále iba tá druhá, utajovaná a on je na koní, že má aj rodinu aj teba. Miluješ jeho, ale nemáš rada seba?

mandzula
29. sep 2023

On uz rodinu davno rozbil tym, ze si ta narazil, takze, ano, klame - tebe, zene aj detom.

autor
29. sep 2023

@akim13 verim v to aj ja, deti mam aj ja, spolocne asi nebudeme uz mat, ale spolocny zivot si snad este uzijeme. Boli ste niekedy zamilovane zeny? Viete, ze vtedy si ide clovek len za tym jedným? Lebo laska hory prenasa. A tie nadavky a urazky sa ma nedotkli. Ale snad vam je lepsie✌🏻

0kristina0
29. sep 2023

Mas kvalitny matros 😄

kukuk29
29. sep 2023

Ja si vzdy hovorim, ze dufam ze mne sa to nestanie a ked ano vzdy si budem predstavovat ako by som sa citila na mieste jeho manzelky 🤔🙊 hadam by ma to lahsie a rychlejsie preslo to poblaznenie...

lucimichi
29. sep 2023

Tak načo sa pýtaš či máš čakať, či ho opustiť?! Komu niet rady, tomu niet pomoci!

mk22
29. sep 2023

Tebe ho je ľúto, že?
Chudák, nešťastný, doma trpí.. Musí sa pretvarovať.. Čaká.. Sam nevie na čo čaká 😃
Prečo sa schováva pred ženou?
Véd nech prizná farbu, že ma teba, miluje teba.. A áno klame, doma ženu aj deti.. A teba tiež.
Tak čakaj, a prosím ta, že spolu intímne nežijú.. Véd sa spoj so ženou, over si situaciu, keď sa tak veľmi milujete

cholitko
29. sep 2023

Ty sa tu tváriš akoby to bola LÁSKA. Áno, láska hory prenáša a vo vašom prípade to tak nie je. To po prvé. A po druhé. Ty si sa zamilovala do klamára? Si ty normálna? Teba život este neprefackal, že? Uvedomuješ si, že ten muž je klamár? Je schopný klamať svojej žene a svojim deťom a ty si myslíš, že tebe neklame?

katkajaromer
29. sep 2023

Můj teď už manžel se kvůli mě rozvedl. Nikdo neuvěří, že někdo tak strašnej jako jeho žena existuje. Nechápe, proč s ní byl tak dlouho. Prý věřil, že se brali z lásky. Do smrti bude za tento omyl platit, děti jsou zanedbaný, ona se jim nevěnuje, od rána do večera jsou na počítači, nemají hygienický návyky, momentálně bojuje o zbavení svéprávnosti staršího syna, aby mohla po jeho osmnáctinám disponovat jeho výživným atd. Mladší je ve střídavce, tak to vidíme. I učitelka je nešťastná z těch týdnů, co je u ex. Psát o ní, to by bylo na román, jak mě stalkovala na FB, špehovala nás atd.
S manželem jsme se kamarádili několik měsíců, jezdili na záhadologický akce, které pořádal, ve vší počestnosti, pak jsme se spolu několikrát vyspali a ten den, co mi řekl, že mě miluje, řekl i ženě, že se chce rozvést. Byl to největší šok mýho života, nenapadlo by mě, že to udělá. Já ho v té době už taky milovala, ten měsíc se to lámalo. Rozvedl se, před dva roky žijeme spolu a přes rok jsme manželé. Je to ten nejlepší chlap a neustále mi děkuje, že setkání se mnou mu doslova zachránilo život.
Proto bych nikdy v těchto diskuzích nepsala černobílé, odsuzující komentáře, né vždy je chlap hajzl.

chiarisimo
29. sep 2023

Daj si facku, dievča, lebo ti ju dá život sám! Moja známa rozbila manželstvo a teraz žije s dvomi deťmi u svojich rodičov. Takýmto jedna nestačí ...

hugger
29. sep 2023

@katkajaromer 👏 tlieskam za odvahu ísť proti prúdu.

Ten čiernobiely pohľad láka svojou jednoduchosťou a väčšina nemá dôvod sa hlbšie zamýšľať nad konkrétnou situáciou.

Navyše, ak by mnohé podvedené (a podvedení) pripustili že tá nevera mala svoj dôvod ku ktorému prispeli, stratili by možnosť hrať sa na obeť a ukazovať prstom na vinníka.

sasa1310
29. sep 2023

doteraz nechápem tieto zúfalé milenky. V živote by som nechcela chlapa, ktorý má vzťah s inou a doma je ženatý. Ani keby tou "inou" som bola ja. Trošku súdnosti dievča a hlavne svojej hrdosti.

alickapusinka
29. sep 2023

A teraz rýchlo tu o červenej čiapočke nech TI povie. Klame jasne že áno od deti neodíde ani od ženy len ma horšiu chvíľu tak potrebuje ťa ak ho svrbí čvirik. Never vôbec nežijú zlé klame ťa. Počkaj ak by si poznala niekoho kto pozná jeho ženu oči by si otvárala možno by si sa dozvedela že žijú dobre a rozviesť sa nechcú a nechystajú. Vykašli sa na neho ostaneš tehotná a nakoniec sama. A kto vie či okrem ženy a teba nemá nejakú dalšiu. Aby si nechytila nejakú pliagu.

toiba
30. sep 2023

autorka mad deti a ty sa zamotas s chlapom, ktory sa k tebe nechce verejne priznat? predstavit ho svojim detom nechcesm? potom preco? taky vztah/nevztah ma aky vyznam? tvrdis, ze laska... laska je pravdiva... uz toto nesedi bohuzial, co keby si myslela na seba, svoje deti? ak ten muz ta naozaj chce, tak si ukonci svoj vztah s manzelkou. ak nechce, tak stracas svoj cas spoznat normalneho muza. s detmi bude aj po rozvode v kontakte. komplikujes si zbytocne zivot chlapom, ktory za to nestoji... ak sa rozhodne pre teba, tak fajn, ale zatial to tak nevyzera... vyzera, ze zaplnas iba nejake miesto a si tajomstvom ci klamstvom.... smutne, je mi to luto, zasluzis si normalneho chlapa...

tanyag
30. sep 2023

A keď tu žena vyplakáva, že manžela nemiluje, že je s ním len kvôli deťom, že má milenca, ale nemôže odísť od manžela LEBO DETI...tak to je ok? Aj muž môže ostať v domácnosti kvôli deťom (síce sa to zdá na prvý pohľad nereálne, ale môže to byť aj opačne, lebo je veľa mužov, ktorí sú v dnešnej dobe závislí práve ma manželke - pohodlie domova).
Či klame alebo nie musíš vedieť ty, my ho nepoznáme.

eeffka
30. sep 2023

Cochvila budu vianoce, verim ze si ich prima spolu uzijete. 🫣 snad sa ti potom kus vyjasni.

soldi
30. sep 2023

Aj moj exmanzel hovoril dva roky milenke ako ma nemiluje a aka som priserna a je so mnou len kvoli dietatu. Potom ma stretla v meste tehotnu 🙂
Tak ho odkopla. Dozvedela som sa o tom bohuzial az po rozvode, medzitym stihol dalsie dve dlhodobe znamosti. A dalsie dve deti so mnou.
A vsetkym samozrejme hovoril to iste.

toiba
30. sep 2023

@tanyag nie je to ok, ak cele manzelstvo je postavene na klamstve, tak tie deti nie su blbe, citia to a maju uzasny vzor do buducnosti... na co zostavat v nefungujucom vztahu? s detmi budu rodicia v styku stale, ak je otec a mama normalny, tak si nebuud branit v styku... financn zázemie, no na to treba mysliet od zaciatku, ale ked toto je dovod preco neodist, tak to len svedci o schopnostiach danej osoby, o jeho ci jej charaktere... nespominam extremne pripady, kedy budu tazke existencne problemy... mme sa skratka hnusi klamat si v takom. niecom zavaznom, brali sme sa pre nieco, ked to uz nie je a je tu tretia osoba, tak sa to ma rieist a nie sa hrat na nieco, je to podle a nechutne

tanyag
30. sep 2023

@toiba veď samozrejme...ja som len poukázala na to, ako to môže byť aj v opačnom prípade. Ja, akonáhle som sa o nevere dozvedela, vzala som dieťa a odišla. Čiže nie som zástancom toho, aby sa manželstvo/vzťah udržiaval len kvôli deťom.

mikadooo
30. sep 2023

Veď zavolaj jeho žene a opýtaj sa jej, či ti jej mužík klame alebo nie 😉. Prípadne sa jej môžeš aj opýtať, či máš naňho čakať 😁. Ak tá chudinka o ničom netuší, možno už do večera budeš mať chlapa vareného pečeného pred dverami... a nemusíš už viac čakať, všetko bude dokonalé...

mk22
30. sep 2023

Pozri, možno tvoj frajer nemá gule to ukončiť a tak to hra na dve strany, doma je celkom ôk manžel.. Možno aj skvelý manzel..ty nevieš.. Tebe stačí ze píše a kdesi tajné sa par x stretnete.. Podľa teba láska..
Véd mu pomôž trosku..napis jeho žene sms, mail proste daj jej o sebe veduet, že si, existujes, že jej muž miluje inú ženu a uvidís sama, čo bude robiť, keď mu to doma praskne.
Ci začne poslúchať a zachraňovať manželstvo alebo vyloží karty, a začne podnikať kroky, aby ste mohli byť spolu, keďže sa tak milujete.
Zrejme ta neberie vážne, keďže berie ohľad na manželku, aby doma nič neprasklo.
Si taka hračka, druhá v poradí, nie si dôležitým človekom v jeho živote.
Ale zrejme ti to takto stačí.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
mikadooo
30. sep 2023

@tanyag také ženy som tu moc nezachytila (že majú popri mužovi milenca....). Skôr je to opačný scenár - klamané manželky a/alebo milenky.

tanyag
30. sep 2023

@mikadooo Čo ty vieš, ale je tu veľa žien, ktoré ostávajú v nefunkčnom manželstve/vzťahu skrz detí alebo skrz toho, že nemajú kam ísť. A osobne poznám tri ženy (sú na MK), ktoré mali milencov a ostávali s manželmi kvôli finančnému zázemiu 🙂