Klame mi priateľ, alebo je to nejaký blud?
Ved tam mas napisane ze poplatok za vyber kartou. Nevyberala si v predoslych dnoch hotovost?
Tieto poplatky nabehnu aj par dni po vybere.
Ja by som z toho zbytočnú detektívku nerobila, to je vražda napsala. Ak máte záhadu,pozrite sa ,za čo Vám bolo strhnutých 3 euro a logicky vyvodte,kto bol ten škriatok ,kt odnal z Vášho účtu peniaze. Dnes to môže byť 3 eura ,zajtra celá výplata,ako máte chránený účet, či platíte cez phone tovar a robote prevody,dnes sú podvody veľmi sofistikované,ale Vy dávate pokyny , kto s Vám naloguje do účtu. Zistite ako funguje bezpečnosť platenia cez net . Priateľ mohol aj zabudnúť,že nieco platil, úplne mu to mohlo vyletieť z hlavy,úplne bežná reálna vec .
Tak dnes je 13.10, vcera bolo 12.10. a pisu tam, ze vyber bol 10.10., cize v pondelok o pol dvanastej.
Ako prepáč ale ty akože nevieš čítať co tam je napísané? Neverím ze človek môže byt taky hlúpy...
tak a teraz sup sup sa ospravedlnit priatelovi a do kuta sa hambit za to aka si hlupa a nedoverciva
vies o tom, ze kartu nemas co davat priatelovi, a porusujes VOP banky? detto pin
Ja som asi nepochopila otázku, po čom vlastne pátraš. Lebo uplne jasne je tam napísané, za čo ti strhli 3 eura. Preto nechápem z čoho ho podozrievaš.
@dominika1988 nuz tolko k financnej gramotnosti na slovensku 🤷♀️ uz vacsi detail tam asi byt nemohol alebo mohol "toto je poplatok, za vyber z bankomatu CSOB, ktory si Petka robila v pondelok ma obed, nie nikto ti nezneuzil kartu"
Ďakujem nevedela som ze strhavaju za to ze vyberal peniaze v inom bankomate
Nájdi si banku, ktorá nestrváva poplatky za výber v bankomate a dokonca nechce ani mesačný poplatok za vedenie účtu.
ja by som si ani nevšimla takú mini sumičku že mi zmizla z účtu...ani mi nepípne každý prd našťastie nepouživam kdejaké aplikácie na toto.Vlastne ani neviem kolko mám riadne na účte moc to nesledujem a žijem😀 Jedine nákupy a platby mi pipne sms že strhlo
Ale veď datum spracovania nie je to isté aké dátum výberu, či transakcie. Ja dnes zaplatím kartou a v IB sa mi to ukáže ako dátum spracovania o 2-3 dni neskôr. Ale keď si rozkliknes detail, vidíš tam aj dátum transakcie. Pomaly rozchod kvôli takej kravine, ty si asi trošku sekera 😄
No zlatik, ked uz davas priatelovi svoju karticku platobnu, treba mu povedat, ze nech vybera radsej peniazteky z bankomatu slovenskej sporitelne. To je zadarmo. A on nema karticku svoju?
@0silvia0 nemá.. Nevedel ani on ze si budú účtovať poplatok keď vyberie z iného bankomatu.

A nevybrali ste peniaze v cudzom bankomate?