icon

Klame mi priateľ, alebo je to nejaký blud?

13. okt 2022

Žienky neviem ci som hlúpa ale ukazuje mi ze včera bolo z mojej karty platené 3€.. Kartu mal priateľ.. (nejde o tie smiešne 3eura ale chcem zistiť ci mi neklame.. Tvrdí že on neplatil ani nekupoval nič..) tak kde zmyzli tie 3 €? Stretli ste sa niekto s niečím podobným...

Klame mi priateľ, alebo je to nejaký blud?
Strana
z2
viestta
13. okt 2022

A nevybrali ste peniaze v cudzom bankomate?

klarissa25
13. okt 2022

A nevyberala si ty z bankomatu csob ??

0silvia0
13. okt 2022

Ved tam mas napisane ze poplatok za vyber kartou. Nevyberala si v predoslych dnoch hotovost?
Tieto poplatky nabehnu aj par dni po vybere.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
lulaby1982
13. okt 2022

Ja by som z toho zbytočnú detektívku nerobila, to je vražda napsala. Ak máte záhadu,pozrite sa ,za čo Vám bolo strhnutých 3 euro a logicky vyvodte,kto bol ten škriatok ,kt odnal z Vášho účtu peniaze. Dnes to môže byť 3 eura ,zajtra celá výplata,ako máte chránený účet, či platíte cez phone tovar a robote prevody,dnes sú podvody veľmi sofistikované,ale Vy dávate pokyny , kto s Vám naloguje do účtu. Zistite ako funguje bezpečnosť platenia cez net . Priateľ mohol aj zabudnúť,že nieco platil, úplne mu to mohlo vyletieť z hlavy,úplne bežná reálna vec .

oliolijanka
13. okt 2022

Tak dnes je 13.10, vcera bolo 12.10. a pisu tam, ze vyber bol 10.10., cize v pondelok o pol dvanastej.

sialenaveronika
Odpoveď bola odstránená
nelca84
13. okt 2022

Nevies co znamena "poplatok za kartovu transakciu"? 🙈

autor
13. okt 2022

@viestta áno v pondelok...

bessie12
13. okt 2022

tak to potom sedi. datum je tam 10.10. Takze tvoj priatel ti neklame

klarissa25
13. okt 2022

Ako prepáč ale ty akože nevieš čítať co tam je napísané? Neverím ze človek môže byt taky hlúpy...

bessie12
13. okt 2022

a navyse je tam napisane vyber kartou a nie platba kartou

syslik81
13. okt 2022

tak a teraz sup sup sa ospravedlnit priatelovi a do kuta sa hambit za to aka si hlupa a nedoverciva

liz_lemon
13. okt 2022

vies o tom, ze kartu nemas co davat priatelovi, a porusujes VOP banky? detto pin

bielavila
13. okt 2022

@syslik81 hanbit sa

mistymay33
13. okt 2022

Ja som asi nepochopila otázku, po čom vlastne pátraš. Lebo uplne jasne je tam napísané, za čo ti strhli 3 eura. Preto nechápem z čoho ho podozrievaš.

viestta
13. okt 2022

@syslik81 odprosovať pod paplonom, to je najucinnejsie🙂

bielavila
13. okt 2022

Neuveritelne, ale ono je to pravda, ze ludia hlupnu a hlupnu🤦🏼‍♀️

klarissa25
13. okt 2022

"Užívatelka už nemá účet na modrom konikovi" 😅😉🤦‍♀️😅

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
petamich
13. okt 2022

@dominika1988 nuz tolko k financnej gramotnosti na slovensku 🤷‍♀️ uz vacsi detail tam asi byt nemohol alebo mohol "toto je poplatok, za vyber z bankomatu CSOB, ktory si Petka robila v pondelok ma obed, nie nikto ti nezneuzil kartu"

deti95060810
13. okt 2022

@viestta 😝😝😝👍👍
to odprosovanie a udobrovanie je najkrajšie....

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
autor
13. okt 2022

Ďakujem nevedela som ze strhavaju za to ze vyberal peniaze v inom bankomate

maranco
13. okt 2022

Nájdi si banku, ktorá nestrváva poplatky za výber v bankomate a dokonca nechce ani mesačný poplatok za vedenie účtu.

liusa82
13. okt 2022

ja by som si ani nevšimla takú mini sumičku že mi zmizla z účtu...ani mi nepípne každý prd našťastie nepouživam kdejaké aplikácie na toto.Vlastne ani neviem kolko mám riadne na účte moc to nesledujem a žijem😀 Jedine nákupy a platby mi pipne sms že strhlo

osky
13. okt 2022

Dnes Sa tu ozaj bavim...ze hanbit Sa do kuta.haha.
Jedna tema lepsia ako druha

nikpa
13. okt 2022

Ale veď datum spracovania nie je to isté aké dátum výberu, či transakcie. Ja dnes zaplatím kartou a v IB sa mi to ukáže ako dátum spracovania o 2-3 dni neskôr. Ale keď si rozkliknes detail, vidíš tam aj dátum transakcie. Pomaly rozchod kvôli takej kravine, ty si asi trošku sekera 😄

0silvia0
14. okt 2022

No zlatik, ked uz davas priatelovi svoju karticku platobnu, treba mu povedat, ze nech vybera radsej peniazteky z bankomatu slovenskej sporitelne. To je zadarmo. A on nema karticku svoju?

autor
14. okt 2022

@0silvia0 nemá.. Nevedel ani on ze si budú účtovať poplatok keď vyberie z iného bankomatu.

luscious
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2