Klame mi priateľ?
Baby, potrebujem počuť nestranný názor. Podotýkam,že som mala v dvoch vzťahoch po sebe smolu na mužov, ktorí ma podvádzali a jeden bol doslova notorický klamár, takže moja psychika riadne utrpela a uz mám problém vôbec niekomu veriť. Mám nový vzťah, pol roka. Zatiaľ som partnera na klamstve nepristihla,ani pri pokuse o neveru. No dnes sa stala taká vec, ktorá vo mne prebudila veľkú pochybnosť. Priateľ pracuje aj v sobotu, od siedmej do dvanástej. Pracuje 30 km od bydliska, takže do práce chodí na aute s kolegami. Dnes však kolegovia, ktorí ho vozia nešli, preto šiel ráno vlakom. Priateľ má syna z predošlého vzťahu. Má ho počas víkendov a vždy sa naňho teší, občas ho berie aj mimo určeného času. Včera mi ale oznámil,že malý je chorý, preto k nemu nepríde... už to sa mi nejako nezdalo, keďže včera bol malý riadne v škole, ale oki. Dnes, z práce o dvanástej mi napísal,že nemá spoj domov,až okolo štvrtej, preto,že pôjde autobusom no ten má až okolo druhej a ide cez obchádzku, čiže takmer hodinu. A že má málo baterky v mobile, tak sa ozve až z domu....Ja som si pozrela namatkovo jeho možné spoje a hneď mi vyskočil jeden priamy o 12.50, čiže mi klamal. Napísala som mu to ,no internet už mal vypnutý a na sms už nereagoval. Nechcela som mu volať. Mám veľmi zlý pocit. Nie som stíhačka, no ani nechcem byť zas klamana. Chcem len počuť vás názor. Bolo by aj vám takéto chovanie podozrivé? Ďakujem.
@svokrinjazykmonika , tá správa je z roku 2020.

Ja by som si z tej správy neurobila nič. Je jasné že jej iba dal nejakú čokoládu alebo kúpil niečo sladké lebo sa možno predtým o niečom bavili. Možno spomenula že má svoje dni a strašne by žrala čokoládu 😅