icon

Klame mi priateľ?

5. sep 2020

Baby, potrebujem počuť nestranný názor. Podotýkam,že som mala v dvoch vzťahoch po sebe smolu na mužov, ktorí ma podvádzali a jeden bol doslova notorický klamár, takže moja psychika riadne utrpela a uz mám problém vôbec niekomu veriť. Mám nový vzťah, pol roka. Zatiaľ som partnera na klamstve nepristihla,ani pri pokuse o neveru. No dnes sa stala taká vec, ktorá vo mne prebudila veľkú pochybnosť. Priateľ pracuje aj v sobotu, od siedmej do dvanástej. Pracuje 30 km od bydliska, takže do práce chodí na aute s kolegami. Dnes však kolegovia, ktorí ho vozia nešli, preto šiel ráno vlakom. Priateľ má syna z predošlého vzťahu. Má ho počas víkendov a vždy sa naňho teší, občas ho berie aj mimo určeného času. Včera mi ale oznámil,že malý je chorý, preto k nemu nepríde... už to sa mi nejako nezdalo, keďže včera bol malý riadne v škole, ale oki. Dnes, z práce o dvanástej mi napísal,že nemá spoj domov,až okolo štvrtej, preto,že pôjde autobusom no ten má až okolo druhej a ide cez obchádzku, čiže takmer hodinu. A že má málo baterky v mobile, tak sa ozve až z domu....Ja som si pozrela namatkovo jeho možné spoje a hneď mi vyskočil jeden priamy o 12.50, čiže mi klamal. Napísala som mu to ,no internet už mal vypnutý a na sms už nereagoval. Nechcela som mu volať. Mám veľmi zlý pocit. Nie som stíhačka, no ani nechcem byť zas klamana. Chcem len počuť vás názor. Bolo by aj vám takéto chovanie podozrivé? Ďakujem.

pribinak
5. sep 2020

@nikolka1986 v ktorom každom? V troch? Sedíme spolu na chate a čítame si spolu, na tvoje uspokojenie

ayanamirei
5. sep 2020

@zuzubb007 ale to nieje o komandovani - ked je to v rovnovahe ako to mate vy, ze neriesite, tak isto to funguje u nas v style "idem tam a tam, pridem vtedy a tedy" - ja sa nemusim vypytovat a zistovat a spehovat , muz to povie sam; to iste ja ked idem. Pre nas je to otazka bezpecnosti. A ano, na vsetko sa dohadujeme spolu a proste je minimum pripadov kedy rozhodne len jeden z nas, vzdy je to vec dohody.

autor
5. sep 2020

@pribinak aj keby si sedela s 10 mužmi a každý povedal svoj názor, je ďalších milión čo by mali iný, čiže fakt,že moji 3 svagrovia povedali ešte neznamená ,že to je proste tak

oli18
5. sep 2020

Muži sú pribrzdení, nerozmýšľajú tak dokonalo, ako ženy. On má na háku napísať partnerke presne, kde bude a kedy príde. Nepovažujú to za dôležité. My ženy všetko prehodnocujeme z každej strany a ak nám niečo nesedí, máme tendenciu si namýšľať. Musíš pochopiť, ako myslia a konajú muži a život budeš mať jednoduchší. Na druhej strane dôveruj, ale preveruj.

aiti
Odpoveď bola odstránená
panelacikova
5. sep 2020

@ayanamirei aj u nás to tak funguje, dávame si vedieť, keď niekam ideme sami, že kedy sme dorazili, aby ten druhý nemal obavy 🙂 a je mi ľúto tých, ktorí to majú tak, že si nič pomaly nepovedia, lebo že načo?
@zuzubb007 a keby sme my mali kúpiť auto, tiež by sa ma muž opýtal na môj názor, pretože si môj názor váži a vie, že som dostatočne rozumná a šikovná na to, že mám niekedy postrehy také, ktoré ani on nemá (a on má zase také, ktoré nenapadnú mne) a tak sa vzájomne dopĺňame. to vôbec neznamená, že je pod papučou, jednoducho ho zaujíma môj názor. nevzal si ma preto, aby vo všetkom rozhodoval on a ja aby som držala hubu 🙂

pribinak
5. sep 2020

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ty si taka hlúpa. Však ja nepíšem že to tak je, ja píšem ich názor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

autor
5. sep 2020

@pribinak o tvojej múdrosti svedčí už len to,že niekomu povieš,že je hlúpy...

pribinak
5. sep 2020

Som úprimná, čo už 🤷‍♀️

autor
5. sep 2020

@pribinak úprimná..okrem iného

pribinak
5. sep 2020

🤣🤣🤣

anita6666
5. sep 2020

Toto budeš robiť už pri každom ďalšom chlapovi a žiadny za to nestojí. pre svoje vlastné dobro by si možno mala prestať riešiť chlapov a žiť sama tak,aby si bola ty spokojná.

unicornlady
5. sep 2020

či ti klame alebo nie, to my nezistíme

ale ono je to tak, kto ľuďom neverí, bude sledovať každú maličkosť a aj nevinné veci bude vnímať ako klamstvá

to ako kto zažil neveru, tak bude druhého podozrievať aj z toho, že sa na ulici na niekoho pozrie

ešte je tu aj možnosť, že pozná tvoje reakcie, a preto radšej ti nič nepovie

lanvinka
Odpoveď bola odstránená
dkethe
5. sep 2020

Mozno neklamal. Mozno o spoji 12:50 vedel, a vedel ze ho nestiha.
Klud.
Ale bud obozretna, to neni stihacstvo. Zakladat rodinu s rozvedenym otcom chce 100% istotu ze je to ten pravy pan dokonaly pre teba ♥

miskooo1987
5. sep 2020

Podľa mna stíhačka si... možno inokedy pri podobnej situácii sa cítil ako na výsluchu STB, a preto to tentokrát zahovoril... asi si fakt možno s kolegami šli vypiť, preto nešli autom, alebo hocičo podobne... ja neviem, keď mi žena oznámi že ide von s kamoškami tak sa jej nepýtaj na detaily... ani ona mna(akurát poznamená že ak dôjdem zase najebany ako hovado mám si ľahnúť na gauč ...) ...

katkabg
5. sep 2020

Tak toto by ma ani nenapadlo...a to sme s muzom 15rokov spolu a su dni kedy rano dojde domov....a vies co. ..premna zamna su to len vynimky...aja nemam rada konflikty alebo sa uzierat na niecom co mozno ani nemi

ivca88
5. sep 2020

@miskooo1987 tak to máte krásne manželstvo 👍👏👏

rebellefleur
5. sep 2020

Za 1. Áno, si stíhačka a riadna
za 2. Máš bloky z minulých vzťahov? Tak ich najprv sama v sebe pories a až potom chod do nového vzťahu
Za 3. Neuveríš, ale veľakrát sa stane, že mi je dieťa jeden deň v skole/škôlke a ráno sa prebudí a je totálne choré

miskooo1987
5. sep 2020

@ivca88 nemáme krásne... normálne... ale nejako vzájomne akceptujeme, že mame aj sociálny život mimo vzťahu...

zuzubb007
5. sep 2020

@rebellefleur úplný súhlas s tými bodmi a s tymi deťmi pochopí len ten kto má, u nás sa stane že o deviatej večer zdravý a o desiatej už horúčky klasika u detičiek

ayanamirei
5. sep 2020

@miskooo1987 hej, lebo asi je uplne bezne pouzivat vulgarizmy v manzelstve 😉 a mam na haku ci prides a kedy prides, a ked vlastne prides, lahni si na gauc 😕

nini1010
5. sep 2020

Ale ano,jasne ze klame.Aj mna by to nasralo.Cas ukaze kde bol ci podvadza alebo nieco ine.

miskooo1987
5. sep 2020

@ayanamirei Tak jasne, keď dôjdem z posedenia s kamošmi, tak triezvy nebudem, a ani som nejedol ružové lupene... ale skôr nejaký tatarák, a k tomu cesnakové hrianky s nivovou pomazankou... takze áno... gauč je fajn riešenie... a nepoužívame vulgarizmy... asi možno povedala, že keď zase prídem ožratý...

jajka71
5. sep 2020

V zene, ktora zazila neveru a lzi je automaticky v hlave blikacka....muz, ktory ju pozna a vie, co by spustilo kontrolku, vysluch, hadku, 200telefonatov a sms. Bez ohladu nato, ze ci bol s niekym zenskeho pohlavia je viac nez iste,ze nechcel vysluch a hadku, cize taktizuje, vie, ze mu neveris. Mozno jeho syn nechcel byt len s tebou, mozno bol vazne chory to ti nikto z nas nepovie pokial ho nepozna. Faktom ostava,ze ty neveris svojmu chlapovi, pripadne neveris si vo vztahu s tymto chlapom. Pokial nedoverujes, vztah je na velmi vratkych nozickach. Nechcel vysluch, nechcel sa hadat. Zrejme vo vasom vztahu tvoja nedovera robi sarapatu a tak je dlhsie prec, alebo riesil nieco o com nemas vediet. Chlapi tieto nase konspiracie neriesia, nase hypotezy co ak...ale jedno je iste. Ak by bolo vsetko ok rozoberas to s nim a nie nami. Ved mu povedz, ze sa bojis, ze ho stratis, ze chces cisty stol a narovimu povedane co a ako. Ak ho.budes prenasledovat bude "doma"este menej...

komir63
5. sep 2020

Si stíhačka a nedôveruješ mu. Koniec.

mandarinka555
5. sep 2020

Ani sa mu nečudujem, že ti klame...

autor
6. sep 2020

@lanvinka ďakujem ti za úprimnosť

janetinka27
7. sep 2020

1. mozno si ten spoj 12:50 nevsimol alebo vedel ze ho nestihne a preto ho ani nebral do uvahy.
alebo
2. mozno chcel mat chvilu pre seba, nieco si obehnut alebo pokecat s kamosmi. nevieme ake je to vo vasom vztahu. mozno potreboval trochu vzduchu a nechcel ti zbytocne robit vrasky, tak ti oznamil, ktorym spojom pojde a neriesil

je mi luto, ze si poznacena z predoslych vztahov a schopnost doverovat mas oslabenu. ale nemal byt tym trpiet teraz tvoj vztah. nie iba sebe ublizujes, ale aj partnerovi, lebo on bude odsudeny na 100%-nú pravdovravnost a presnost, jasnost vo vsetkom, aby na neho nepadol ani tiez podozrenia. a to je taky zivot pod lupou, zivot s vycitkami svedomia, zivot v putach nedovery, trapenie.

denisejack
14. mar 2022

@ayanamirei toto je správny názor aká stíhačka…to ako nám už n……ú aj na hlavu,ma ti povedať pravdu.
Inak aj ja mám podobný problém.Frajer odpovedá v hádankách a ja som vraj žiarlivá keď chcem normálnu odpoveď.
Nemám problem povedať kde som a s kým som…a malo by to tak fungovať obojstranne.