Klamstvo voči mne
Pekný deň, už dlhšie sa trápim nad udalosťami, ktoré sa mi udiali počas vzťahu a to klamstvá od priateľa, na ktoré som mu prišla ukončení vzťahu a na ďalšie som prišla po. Napríklad jedno z nich je, že raz šiel na dovolenku keď som ja nemohla a tvrdil, že ide sám, ale vzal si tam nejakú "kamarátku" a celý čas o tom dokázal mlčať a nikdy sa k tomu nepriznal, ale ja som na to prišla, ale už som mu to nemala možnosť povedať do očí. A to tvrdil ako nemá rád klamstvá a pracuje na sebe aby bol lepším človekom. Mňa trápi, že som bola oklamaná ním viackrát. Už spolu nekomunikujeme, ale tak veľmi by som chcela, povedať mu, aký strašný klamár to je, aký človek to je. Stále mi to rezonuje v hlave a nemám to uzatvorené, aj to že ma oklamal s tou dovolenkou.
Viem o com píšeš klamarov je veľa a ja som tiež v takej situácii ale idem sa pohnúť v pred a neobzerat naspäť a netráp sa už tím nemá to zmysel a zbytočne tá bude bolieť hlava on ti za to nestojí sa zaoberať takým aký je on karma to urobí za teba neboj
@adka85070 neprajem nikomu nic zle.. Keby stretol sam seba
@mamula20 znižovať sa k takym krokom?
Už sa nepozeraj dozadu 😊 zbytočne sa v tom prpleš.
@adka85070 ty veris v karmu?
@aandrea9 lahko sa povie tiež sa v tom isiel prplat ked sa isiel "omluvat". Ked ani nepomenoval za co konkretne. Lebo toho bolo nemálo.
@mamula20 ak by som to urobila asi si vieš predstaviť aká by bola reakcia. A ktovie ako by reagovala ta dotyčná osoba.
@mamula20 no, ak mal niekoho namotaneho tak ze by este urobili hystériu a ovcu zo mňa
@mamula20 no ved lubila, ale už sme inde, odpoveď prečo klamal? Ked mi hovoril že ma ľúbi, a urobil uplne niečo iné. Nelubim ho, nie už. Sklamal ma. Ale vtedy, ako človek mi bol veľmi blizky a neznizila by som sa ubližovať nemam na to charakter. Asi som si ho zidealizovala jeho oblbovanim ma. Bola som dlho sama a po dlhej dobe ma konečne niekto zaujal. Musim to zavrieť.
@mamula20 bol mi blízkou osobou po dlhej dobe samoty. A chapes bolo to moc smutne, a vtedy ked mi pisal ako sa mi omluval ze ako sa zachoval zle ale zmeniť to už nemôže. To som nechápala ako chce zmeniť to co uz urobil.
@mamula20 to druhe. Ale asi ma nelubil tak ako ja jeho
@mamula20 trapilo ma co som pre neho urobila, a on sa s pravdou nepostavil tvarou v tvar. Ale klamstvom a omluvy v nejakej blbej správe
@mamula20 tak mal ostať taký a neskryvat sa za spravy a nezabudol dodať ze môže sa stať ze sa náhodne stretneme niekde.. A to mi pripadá že... Boze len to nie... to je očividné
Autorka nejako som nepochopila pointu....bola by si spokojnejšia keby ti povedal, "Zlatko,dnes nemám na teba čas, idem si zatr*kat s niekým novým"?
@anita6666 je čestné ukoncit vzťah bez vysvetlenia s klamstvom a zapieranim svojich vlastných klamstiev a následne po určitej dobe sa akože "ospravedlňovať"
Ale ty môžeš ovplyvniť len svoje správanie a nie správanie druhého! To,ze ty máš nejakú predstavu o čestnosti neznamená,že ju má tak nastavenú aj druhá strana. O to väčší dôvod nezaoberat sa človekom,ktorý má úplne iné morálne hranice. (Ak vôbec nejaké ma).
@anita6666 ako s tým niekto dokáže žiť šťastne je nepochopiteľné pre mňa. Hlavne to ospravedlňovať sa za neuveriteľne dlhu dobu a načo kto by tomu aj veril.