icon

Ako reagovať na klamstvá milenca?

Včera o 17:24

ahojte, mam milenca. dnes som zistila ze nic z toho co mi hovoril ze sa deje u nich doma nieje pravda,povedala som mu ze je klamar. Tvrdil mi ze so zenou nic nema ani s nou nespi. Dnes som prisla nato ze ma po cely cas klamal, a este to otocil proti mne ze ja som chcela vyvolat hadku. Co si o tom myslite? ako by ste nato reagovali?

Strana
z2
anonym_70cbb7
Včera o 17:27

@anonym_autor Prečo by hovoril pravdu tebe, keď manželke klame?

anonym_281363
Včera o 17:27

verila by som niekomu, kto podvadza svoju zenu? asi nie.. klamar zostane klamarom

anonym_9c8473
Včera o 17:28

@anonym_autor moj klamal tiez, ale v iných veciach. Ten tvoj ta proste chcel dostať do postele tak ti klamal. Vyser sa na neho

anonym_6e859d
Včera o 17:29

Podvádza ťa so svojou manželkou,kto by to bol povedal....🤔

anonym_bc0881
Včera o 17:31

Nájdi si slobodného, ten tá nebude podvádzať s manželkou 😝😝😝😝

anonym_a787d7
Včera o 17:35

Vsetci chlapi tvrdia milenke, ze ich zena na nich kasle, ze su ako 5.koleso na voze, ze vidi len deti a svoju karieru, ze doma ziadny sex, na dovolenku idu len z donutenia (kvoli detom)... a podobne dristy. Ani ten tvoj nie je iny. Sup-sup, ruzove okuliare si daj dole. Nerozvedie sa kvoli tebe a aj keby ho opustila zena, pochopila by si casom, ze je to hajzel.

anonym_763390
Včera o 17:36

@anonym_autor Naco chodis do sekaca, ked ti to tam smrdi?

anonym_7c93fc
Včera o 17:36

Si len dalsia milenka, ktora zozrala vagon kalerabov od milenca. Nic si z toho nerob, tak to so zenacmi, co si chodia inde vrznut byva, milenky podvadzaju s vlastnou zenou

alison11
Včera o 17:40

@anonym_autor Skončila sním.

veroni2
Včera o 17:40

@anonym_autor myslim si to, akoby si chcela aby som drzala palce zlodejovi, ktory vykrada banku...nestavaj si stastie na klamstve...a nenut ho klamat...po svete chodi tona slobodnych..on patri zene ci spolu teraz spia alebo nie...tahaj od neho prec...a bud milovanou zenou nie milenkou

anonym_4567c6
Včera o 17:43

Nepaci sa ti ze ta odvafxa s vlastnou zenou??? A ak budes raz vydata, pacilo by sa ti, keby ti to robil tvoj muz???? Odit od toho muza, nepatri ti

anonym_5adeba
Včera o 17:51

Ale ved to kazdy milenec tvrdi, ze so zenou nic nema a nespavaju spolu. Ci co si si akoze myslela 😁

eleanor2510
Včera o 17:51

Kedze vies o tom, ze je zenaty, a napriek tomu s nim spavas, ty nemas absolutne pravo ho sudit za klamstvo. Obidvaja ste uzasne vzory moralky, len co je pravda.

anonym_7f4cc6
Včera o 17:52

Čo si o tom myslíte vy? To fakt? Veď toto sú klasické kaleráby "chudáka" ženatého muža, ktorý sa chce vyspať s nejakou, čo sa dá nachytať😂ty kde žiješ?🤔

anonym_7701de
Včera o 17:57

@anonym_autor teraz som už videla všetko 🤣🤣🤣
Čiže tebe vadí že ťa podvádza s jeho manželkou? TOP 🤣👌🏻
Samozrejme že s ňou trtka a trtkat bude. Jak všetci.

anonym_6f3d1f
Včera o 18:00

A psa si uz bol vyvencit,obštial vsetky muriky a lavicky?

anonym_3fb455
Včera o 18:01

@anonym_autor si strašne jednoduchá a sprostá 🤷

anonym_62bfdb
Včera o 18:06

Ze slapka si nic ine nezasluzi a leda tak kopanec od manzelky

anonym_bfd4a8
Včera o 18:11

@anonym_autor Aj môj exmanžel podvádzal milenku s manželkou (so mnou). Doma bol pozorný a (naoko) milujúci manžel a otec a dokonca sme chceli obaja druhé dieťa a aj som otehotnela. Milenka o mne vedela, ale samozrejme, že jej bol predostretý scenár o hroznom manželstve, že intímne spolu nič nemáme a že sa rozvedie, atď. Ja som o milenke netušila, keďže doma bolo všetko ideálne a stalo ma to zdravotné problémy vďaka exmanželovej promiskuite a gynekologickú operáciu. Pri rozvode mi robil prieťahy, nechcel sa rozviesť. V deň, keď mi advokátka doniesla právoplatný rozsudok som sa konečne slobodne nadýchla a zbavila sa balvanu na hrudi.
Ak si vážiš samu seba... nezostala by som ani sekundu.

anonym_9c8473
@anonym_62bfdb

Ze slapka si nic ine nezasluzi a leda tak kopanec od manzelky

@anonym_62bfdb a ten muž je potom co? On je zadaný takze ten kopanec si zasluzi ako prvy on

anonym_d6ba8c

Ukoncila by som to s nim, zena, to naozaj nemas ziadnu hrdost a uctu voci samej sebe, ze ti staci byt jeho bokovka?

petamich
Včera o 18:18

🤣🤣 nech zdvihne ruku ten, co pozna aj inu story, ktoru rozprava neverny manzel milenke 😅 zena ma nechape, bla bla, nespime spolu bla bla, nevazi si ma, bla bla, zlata moja, tolke "oklamane" milenky by sa pridali do tohto klubu, mne je az vtipne, ze sa nad tym vobec zavzdusnujes, ten chlap podvadza teba so zenou a zenu s tebou, akurat ona o tebe asi nevie

anonym_150a85
Včera o 18:27

@anonym_autor ty máš koľko rokov? Veď to každý chlap tvrdí milenke, každý povie ze sme spolu kvôli deťom atď. Ja som to tiež hovoril a vieš čo je najlepšie? V ten deň ako som mal sex s milenkou, tak 2 hodiny predtým s manželkou, chuderka milenka ani ma nevzrusovala potom

anonym_544042
Včera o 18:28
@petamich

🤣🤣 nech zdvihne ruku ten, co pozna aj inu story, ktoru rozprava neverny manzel milenke 😅 zena ma nechape, bla bla, nespime spolu bla bla, nevazi si ma, bla bla, zlata moja, tolke "oklamane" milenky by sa pridali do tohto klubu, mne je az vtipne, ze sa nad tym vobec zavzdusnujes, ten chlap podvadza teba so zenou a zenu s tebou, akurat ona o tebe asi nevie

@petamich moj milenec na manzelku nikdy nic zle nepovedal,vzdy o nej pekne rozpraval az na to,ze je strasne ziarliva a dusi ho aj ked nema dovod.A potom som prisla ja.

petamich
Včera o 18:33
@anonym_544042

@petamich moj milenec na manzelku nikdy nic zle nepovedal,vzdy o nej pekne rozpraval az na to,ze je strasne ziarliva a dusi ho aj ked nema dovod.A potom som prisla ja.

@anonym_544042 gratulujem, ty si stretla zaletnika gentlemana :D

anonym_86ea6b
Včera o 18:37

Myslím si o tom že byť tá druhá vedome je na g....prepáč

anonym_9c8473
Včera o 18:38
@anonym_150a85

@anonym_autor ty máš koľko rokov? Veď to každý chlap tvrdí milenke, každý povie ze sme spolu kvôli deťom atď. Ja som to tiež hovoril a vieš čo je najlepšie? V ten deň ako som mal sex s milenkou, tak 2 hodiny predtým s manželkou, chuderka milenka ani ma nevzrusovala potom

@anonym_150a85 ked ta nevzrusovala tak načo ti bola? Pohonit si ego?

anonym_65fdc0
Včera o 18:44

moj milenec naozaj so zenou nespava. ale keby mi klamal tak konecna.

anonym_3493c9
Včera o 18:50

@anonym_autor milenec je milenec, len sex a nič viac. A naozaj si čakala, že ma doma ženu a tebe bude verný? 🤦🙄😅 A ešte mu to ideš akože vyčítať? To je Kocúrkovo 😂 Ved keď nevieš, nedokážeš mat milenca, tak si nájdi frajera na normálny vzťah.

anonym_3493c9
Včera o 18:51
@anonym_65fdc0

moj milenec naozaj so zenou nespava. ale keby mi klamal tak konecna.

@anonym_65fdc0 a to vieš ako s takou istotou? Máš u nich doma kameru? Lebo inak je naivné si to myslieť. Ale chápem, veríš tomu čomu chceš...

Strana
z2