icon

Klasický prípad neverníka

latifa789
19. nov 2020

Ahojte žienky..prečítala som množstvo diskusií na tému nevery, napozerala kopec videí a aj tak si neviem rady..teda asi by som aj vedela, len mám asi strach ukončiť to..vysporiadať sa s tým a presvedčiť samú seba že toto nieje muž pre mňa..komu sa chce, nech si to prečíta, prípade napíše svoj názor, ja to len potrebujem dať to zo seba von..
Začnem asi takto..mám priateľa, s ktorým som chodila 2 a pol roka, rozišli sme sa lebo nebol pripravený na spoločný život, rodinu, bývanie...vznikali hádky, nepristúpil na žiadne riešenie situácie, mala som pred 30-tkou tak sme sa jedného dňa pohádali, odišla som a viac sme sa nekontaktovali..po našom rozchode ubehlo pár mesiacov, pár x sa snažil dať sa dokopy, presviedčal ma, že to bude iné, no ja som dala prednosť inému mužovi, nakoľko som už neverila, že to môže byť medzi nami dobré. Už počas nášho prvého vzťahu vznikali hádky pre sociálne siete, vypisoval si s inými dievčatami a ked som nato prišla, obhajoval sa, že čo je natom, že to sú len kamarátky..asi po roku čo som s ním bola, som prišla nato, že funguje aj na pokeci, pozrela som zhodou okolností históriu jeho vyhladávača a aké nicky tam boli..sexuálne namierené, ženské čo hladali asi iba sex..povedal, že sa s nikym nestretol ani ma nikdy nepodviedol..verila som mu, pokec si zrušil a fungovali sme ďalší rok a pol..až kým som si nepovedala dosť, nepotrebujem muža, ktorý so mnou nechce žiť. To som už spomínala na začiatku...Ale ďalej...ubehol ďalší rok čo sme neboli spolu, momentálne mám 32 rokov, priateľ 33..ako som spomínala, po našom prvom rozchode som mala priateľa, s ktorým to taktiež nevyšlo, to tu ani nehovorím prečo a ako, to ani nieje podstatné. Po rozchode sa mi opät ozval ten bývalý - súčasný, čo som s ním bola 2 a pol roka, zase reči aby sme to skúsili, že to je náš osud, my máme byt spolu. A ozaj, ja som tomu verila, že asi to tak má byť..začali sme si viac písať, stretávať sa a prehupli sme do vzťahu. Bolo to opäť pekné, ako na našom prvom začiatku, poznáme svoje rodiny, vychádzame spolu veľmi dobre, všetko islo krásne, bez problémov, videla som, že sa mení, že asi mu ten rok čo sme boli bez seba prospel..v máji som mala narodeniny, požiadal ma o ruku a ja som povedala áno..kúpil pozemok, že si postavíme domček, máme termín svadby, vybratú sálu, kostol..ideálne..ja štastná s pocitom že je štastný aj on, všetko klape, krásny život nás čaká..až nadišiel deň, ked som sa vybrala k ním, každý z nás býva ešte u rodičov, ani som mu nevolala, nepísala, bol voľný deň tak kde by bol, ked nehovoril že niekde plánuje ísť. proste prekvapenie, potešiť ho..prekvapenie som ale dostala ja, ked som prisla pred dom a auto nemal doma..volala som mu, nedvíhal po čase nečase volal že bol v sprche, pýtam sa že kde v sprche že stojím pred ich domom a auto tam nemá. Povedal že je v meste, neďaleko dediny kde býva, že ho volali kamaráti na gulaš, hovorím dobre povedz kde, prídem na chvílu..vraj, zavolaj ked budes v meste, budem ťa navigovať...odvtedy vypol telefon, nevedala som kde mám ísť, len som sa prevážala, vedela som, že už je zle..vrátila som sa k ním domov, jeho mama povedala, že išiel za mnou..fajn..priatel má ešte brata s jeho priateľkou velmi dobre vychádzam, ked ma videli v akom stave som, nechceli ma pustiť preč, že ved on sa vráti..sedeli sme dlho do noci, a on neprišiel..celú noc som preplakala a ani som sa nedočkala..teda toto už skrátim, cez den sa ozval, stretli sme sa, priznal sa, že bol s druhou, že to lutuje, bol to skrat..nechcela som ho ani vidieť, odišla som..snažil sa, volal písal..nikomu som doteraz nepovedala čo sa stalo, vie to iba jeho mama a otec a brat s priatelkou..nespala som, nejedla, klasický prípad, čo to som schudla, ale dala som sa ukecať nechápem ako, ale zostala som s ním..vraj to musíme prekonať, mám nato zabudnúť, veriť mu..ubehli 2 mesiace, v nedelu som našla v kuchyni fa za minulý mesiac, mal tam navolané hodiny a hodiny na inú sieť, kvantum sms na inú sieť, človek nieje sprostý si domyslí s kým asi..obhajoval sa, že čo je natom, že sa s nou nestretáva, len si volajú a píšu, uplne chorý názor, nepozerá na mna, ako mi ublížil a dalej ublizuje..a to ze píšu a volajú normálne cez telefon je preto, lebo na fb ju zablokoval..aj to na moje naliehanie..tak si cestičku nájdu. najsmutnejsie natom je, že 2 mesiace ma presviedčal že nevolá nepíše, a stále to robil, raz som videla sms spravil zo mna hysterku čo prehánam, že jedna sms..v ktorej sa však písalo, chýbas mi láska, ahoj zlatko..tak mne povedal že som prij****ná potom sa ukludnil, ja tiež, reku fajn, mohlo sa stať že jej nedošlo..ale nedošlo ani jemu..nechápem konanie tohto chlapa, ani svoje, prečo som s ním, kvôli čomu, keď ma veselo osiera dalej, a dovod jeho nevery bolo okrem toho skratu - dobrodružstva to, že dobre sexovala..myslela som že sa povraciam hned..on s nou totiž to bol počas tej našej ročnej pauzy, len ju nelúbil, iba mal rád (tak sa vyjadril) a vraj, mna si vybral na život..a asi myslí, že mna bude mať na život, ženu čo mu bude variť a prať a on si bude chodiť za k***...a to, že aj teraz si zvykne vypisovať s druhými dievkami a umyselne ich na fb vyhladáva ani nekomentujem...stále to robil aj bude robiť..

Strana
z2
adriankomoj
19. nov 2020

@latifa789 je to skrátka hajzel bez citu!

pbra40
19. nov 2020

@latifa789 drzim ti palce a hlavne vela sil ❤ nech to cim skor preboli.

evelyn246246
19. nov 2020

@latifa789 no jednoducho ...ma ta proste v pecku a ty sa nechces zobudit !

mpg
19. nov 2020

@latifa789 Je dobré, že sa to ukázalo pred svadbou a ešte nemáte dieťa. Je zaujímavé, že niektoré ženy na toto podvádzanie prídu včas, akoby ich niečo chránilo.

ivka21
19. nov 2020

Taky hajzli sa nemenia, a ak máš trosku úcty k sebe sa naň čím skôr vykašli výhod všetko od neho, zmaž správy nekontaktuj ho nikdy. Mala som podobnú skúsenosť možno ešte horšiu a chlap sa oženil a trt##@ prvú ligu žena doma s dieťaťom, si myslí aká je šťastná a opak je pravdou.

marca12
19. nov 2020

@latifa789 ja nechapem takychto curakov hnusnych. Tak preco nie je s nou????? Naco ta klame? Utekaj od neho,taky sa nikdy nezmeni

latifa789
autor
19. nov 2020

@marca12 preco nieje s nou? Podla mojho nazoru im dvom stačí stretávať sa takto, tajne, ona je uz rozvedena pani, myslim okolo 40, ona mu vraj povedala ze chlapa nepotrebuje. Jasne ona si svoje odbila za mladi, teraz potrebuje len dzigoša ktorý ju obriadi.. A on ma vo mne istotu, vztah, zazemie, pekna mlada zena, bez záväzkov, co sa postara o chudatko, vsetko vybavi a zariadi. Mne je to jasne ze je to vypocitavost ale ked som mu to povedala, vraj splietam somariny. A viete co žienky povedal nato vsetko? Ze som velmi sikovna ked som nato vsetko prisla co robi. Mne je to uz aj viac menej na smiech tie jeho vyjadrenia, správanie, robia si zo mna dobry den ale on este chlapec padne na hubu a potom sa budem smiat ja.

puklica13
19. nov 2020

@latifa789 tebe je on viac menej na smiech??? Moja mila..ty si na smiech, ziadna pricetna zena by zo seba nenechala robit rohozku..robis mu sluzku, pichne vraka do jednej aj do druhej..ty to vies a nic??? Zasnem ako nuekto nema ani stipku sebaucty

marca12
19. nov 2020

@latifa789 a co tak ho kopnut do prdele a zacat sa smiat hned teraz? Prepac,ale na smiech si akurat ty.to s nim planujes ostat???

larisa
19. nov 2020

@latifa789 to kedy plánuješ rozchod s nim? Zdá sa mi ,ze tebe akosi sa nechce rozísť s nim.

zuzanka.zuzu
19. nov 2020

@latifa789 nerozumiem... načo sa chceš smiať??? už dáááávno ti mal byť u prdele 🙄 očividne ho ľúbiš, ale on za to nestojí

latifa789
autor
19. nov 2020

@puklica13 ved ja viem ze som nasmiech ja ze som mu dala sancu po tej nevere a on to mal tak u prdele. Ked ja som ho fakt lubila a verila som, ze spravil prešľap, ze to napravi ked ma lubi tak ako hovoril. No dockala som sa opat trapnych klamstiev
marca12@ neplanujem s nim zostat
Ja viem ze zato nestojí len ta ľudská naivita a viera v ľudske dobro

nenne27
19. nov 2020

To musi boliet...asi je to notoricky nevernik a taki sa sotva menia.utrapi ta.

negymama
19. nov 2020

@latifa789 pozri ber to z tej pozitivnej stranky, nevzala si si ho, nemate deti, a plany o hlupej zienke co sa onho bude starat a on ju bude odrbovat klamstvami, nech si robi s inymi. Mas urcite na viac, nez na takeho curaka.

katkati
19. nov 2020

@latifa789 Momentalne ste v akom štádiu? Komunikujete spolu? Dokonca sa stretávate?

sari24
19. nov 2020

@latifa789 ja som schopná odpustiť chlapovi len keby si s nejakou písal somariny. Aj to by ma musel dlho presviedčať a dať najavo, že to ľutuje. V sekunde ako by si šmykol inde, tak by u mňa skončil. A na tvojom mieste bez mihnutia oka by som prerušila všetky kontakty zo sekundy na sekundu a nie sa ešte zamýšlala prečo to urobil - lebo je magor.
Zober sa, rozíď sa, poplač si. Hoci sa aj poriadne opi a časom si nájdi niekoho kto za niečo aj stojí.

alzbetka71
19. nov 2020

Ty si sadomasochysta ? že ti nevadí že ťa frajer týra, ubližuje, neváži si ťa, skrátka si s tebou robí čo chce. Ty mu vždy odpustis, pomilujes sa s ním a je dobre. Nezmení sa, budeš sa trápiť vždy tak si vyber čo chces. Aj samej ti môže byť dobre. Drž sa.

kakawah
19. nov 2020

A on tí povie, že dobre sexovala? Tak s tebou ho to moc nebavilo. Bude behať za inými vždy. V čase keď budeš tehotná, v Sestonedeli....
S tým chlapom ta čaká akurát tak trapenie

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
timlubka
20. nov 2020

@latifa789 nečítam všetky komenty,ale ukonči to keď ťa podvádza pred svadbou tak po svadbe čo bude robiť,je to čistý ch..,odstrihni sa od neho maj svoju hrdosť

staniica
20. nov 2020

Máš strach to ukoncit? Tak si predstav situáciu, že doma dieťa malinké a keď ho budeš potrebovať, napr. s ním ísť na pohotovosť, lebo pri deťoch sa aj také stáva a on jednoducho doma nebude, prípadne ti ani nezdvihne telefón, lebo bude práve vtedy dobre sexovať 👀 on si ťa dobre omotal, keď nechceš ani po tomto všetkom od neho odísť 🤦 maj svoju hrdosť a začni odznova, vždy sa dá 🙏

nairia
25. nov 2020

fuuuha, zaznelo to tu, takze sa nebudem opakovat, len mi este napadlo, ze k tejto jednej sa ti priznal a zjavne mu to trvalo celu noc, kym sa rozhodol, ze pojde s pravdou von... otazka je, kolko este takych bolo, o ktorych ti nepovedal? lebo okej, jednu prizna a este si bude mysliet aky je hrdina a ako ti tym dokaze svoju lasku, ze sa priznal 😀 debil, nech si najde inu naivku, ty uz mas dost rokov na to, aby si sa zahadzovala s takymto nimandom

petulka124
2. dec 2020

@latifa789
Moje nervy, rychlo prec od neho kym je cas! A nikdy sa neobzeraj spät.
Nevera sa da odpustit iba v urcitych pripadoch (viem o tom svoje), ale toto nie je jeden z nich.

Strana
z2