icon

Koľko času vám manžel denne venuje?

tehulka_mk
8. jún 2013

Ahojte,dufam,ze nie som jedina,ktora ma podobny problem.
Je a bolo mi jasne,ze ked uz budeme traja,nebude so mnou manzel travit tolko casu ako pred porodom.No ja som strasny maznacik a dost ma to trapi,ze uz sa mi nevenuje tolko.Neviem sa s tym vyrovnat.Milionkrat som mu to hovorila,ze mne to chyba,tulenie sa,pusinkovanie,objimanie atd....Ale nedockala som sa.Po praci je unaveny,vacsinou si sadne za PC,ja za TV a je hotovo.Su samozrejme dni,kedy sme viac spolu,niekedy menej.So sexom problem nemame.Len proste tie dokazy lasky tam chybaju coraz castejsie a spolocne travenie casu.
Nevie mi niekto poradit?Alebo len ja vyzadujem este takuto lasku po piatich rokoch?A aby sme robili aj nieco ine ako sa spolu milovali vecer....

Kolko sa vam venuje muz denne?Cas straveny v trojici nepocitam.A ak ste tiez len v trojici,ako sa s tym mam ja vyrovnat,ze to uz nebude ako predtym....????

Strana
z2
victory1
10. jún 2013

@tehulka_mk Toto je velmi pekna otazka, ze kolko vam manzel venuje casu denne.... 😉 Ked to tak spocitam...pozri sme obaja pracovne tak vytazeni, ze sa doma stretavame okolo siedmej a kedze potrebujeme aj cosi jest, tak spravim daku rychlovku, dam si sprchu..a je devat hodin.No a rozpravame sa asi tak, ze milacik beha za mnou do kuchyne /teda aj obcas cosi pomoze/ a aj do sprachy..trebars s poharom vinka...
Ja vlastne dakujem tomu, co vymyslel mobil, pretoze si aspon telefonujeme 😉 Vikendy sa snazime byt spolu, aj ked ani to nie vzdy sa podari. Ale raz do mesiaca si spravime vikend len sami pre seba, ideme niekde na vylet, na turu, v zime lyzovat. A najlepsie sa aj tak porozpravame cestou v aute..aj o problemoch, vtedy nemame ani jeden kam utiect... 😀
Pusinky a pohladenia musia byt sucastou zivota, teda mne by tiez strasne chybali. Aj ked zo zaciatku to bolo samozrejme intenzivnejsie, ale ani teraz sa nezvitame bez pusy a objatia a ani sa nelucime...no a niekedy potesi, aj ked si pozrieme v telke daky film, drziac sa za ruky...
Takze si myslim, ze aj ked ty budes s babom doma a tvoj manzel pracovne vytazeny, urcite si najdete cas na neznosti...

tehulka_mk
autor
10. jún 2013

bets
11. jún 2013

z nasho vztahu nevymizlo venovanie sa jeden druhemu. aj ked je to niekedy tak, ze sme v zahrade, ale casto robime veci spolu, ci pri sebe, aby sme sa mohli rozpravat, objat, citit pritomnost toho druheho. vekom zistujem, ze ked kazdy sa venujeme niecomu inemu, chyba mi ta pritomnost partnera. preto napr. radsej zanecham niektore prace a idem sa podielat na tom, co robi manzel alebo naopak, manzel mi pomoze, nech mame co najskor volny cas.
potom vecer, ked deti zalahnu, tak si zvykneme dat pohar niecoho, na co mame chut a byt spolu, nielen vedla seba. vikendy je to kava na terase, koli tomu pre mna carovnemu casu som zacala pit aspon cez vikend kavu.
a prazdniny su najlepsie, deti na prazdninach a my po praci travime cas vylucne spolu. niekedy spolocnou pracou napr. v zahrade, alebo najdeme vhodny festival, ci film v kine, koncert, vybehneme na korcule a ine.... uz sa zase tesim na prazdniny...
ked boli deti mensie asi to tak nebolo, ako je to teraz, vyzadovali celu nasu pozornost. postupne sme vyzreli do vztahu a zistili, ze pekny partnersky vztah je velky dar, ktory musime si obaja strazit, pracovat na nom, rozvijat.

simca06022011
11. jún 2013

za poslednych 2,5 roka sme sami neboli, nejake zblizovanie a podobne nehrozi... jednak praca a na druhej strane mala.. kedze sa o nu staram skoro 99% casu sama, on si radsej sedi za pc ani v trojici.. max. ked zbehneme niekam na vylet. Ide mi to na nervy, ale nic ine som ani od neho necakala, keby mohol aj spava v praci..

bastika
11. júl 2013

@mima4 pozerame burlive víno spolu pritisnuti ruka v ruke a hadame co bude dalej 😀 romantikaaaa

lucianakoniku
11. júl 2013

Hmmm treba sa vyrovnat s tym ze v trojici to bude uplne ine a ze budete mat na seba menej casu...ale aj v trojici sa da vztah upevnovat, len treba najst tie spravne chvile a cinnosti...my mame skoro stvormesacneho syna,zatial vsetok volny cas travime s nim...prilezitost na cas vo dvojici mame len po veceroch ked syn zaspi a kym my nejdeme spat,co su asi jedna az dve hodky denne...vtedy som ledva rada ze sa aspon pri manzelovi naveceriam,popri tom pokecame...obcas ale aj tento cas vyuzivam na domace prace lebo cez den nestiham a on je tiez dost pracovne vytazeny takze tiez vtedy sedi velakrat za kompom :( zistila som ale ze najcennejsie spolocne chvile su prave pocas tych vecernych rozhovorov o tom co kto cez den robil,videl,pocul atd. A potom cez vikendy,ked nam obidvom spravi kavu 🙂

bibiana84
11. júl 2013

My sa niekedy ani nestretneme,on chodi do prace rano a ja na smeny.maximalne ked pridem o pol jedenastej v noci,maly ma niekedy este caka.Ma styri roky.Idem ho dat spat,casto zaspim skor ako on.Muz caka zatial v obyvacke.Rozpravame sa asi tak desat minut.Bozkavat sa vobec nebozkavame a o puse na dobru noc a rano ani nehovorim,mozno na zaciatku nasho vztahu.Vyjdeme si asi tak raz za rok,ani na dovolenky nechodime.A ani neviem co vlastne cez cele dni robi,my sa o tom vobec nerozpravame.To sme spolu styri roky.Je mi luto ako to dopadlo,myslim si ze ostatne co tu pisete ste na tom omnoho lepsie ako ja.Ja sa vlastne nemam s kym ani porozpravat.

franta87
16. júl 2013

Ahoj, ja som v podobnej situácii. Tiež mi tie veci chýbajú a tiež sme traja, obdobne sa mi manžel venuje menej, avšak ja by som Ti povedala, že mne sa nevenuje vôbec a dcére len málinko. O milovaní ani nehovorím. Prosto príde z roboty, potom ide robiť na dvor a príde do vnútra keď už je osem alebo deväť hodín. Občas ide do sestry, na pivo a ja som stále sama. Tým Ti len chcem povedať, že si váž tých chvíľ, keď Ťa aspoň raz za čas objíme a miluje sa s Tebou. Ale neboj, sú aj horšie prípady ako sme my dve🙂))))))).

zuzanocka
16. júl 2013

😀 to je mile toto 😀
Kazdej asi dobre padne pomaznanie, pritulenie...
Ale ze by sa mi mal manzel denne venovat? 😕
Keby som ho o nieco take ziadala, asi by si pomyslel, ze mi preskocilo 😀
Raz za cas..si spolu zahrame kocky..alebo scrabble..alebo sedime vecer v zahrade na hojde, ked uz su deti v posteli...ale to pride tak spontanne a hlavne nepravidelne..

sim10
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2