Koľko máte skutočných priateľov?
Ahojte... Len som tak premýšľala nad svojim životom... Nejako nemám šťastie na ozajstne priatelky. Take ktorym by som mohla s radsotou zavolat, ze sa mi nieco podarilo... Take ktore by sa somnou radovali z noveho domu... Take s ktorymi by sa dalo o vsetkom porozpravat a nase tajomstva by zostali navzdy len nase...ako to mate vy vo vasich zivotoch? Mate naozajsne priatelky? Ďakujem za vase odpovede...
@derdia všetky tajomstvá rozprávam len svojmu partnerovi, on je mojím najlepším priateľom, ktorý sa teší z mojich úspechov a podrží ma, keď mi je nanič. Mám ešte dve super kamarátky a zopár kamarátov asi troch, ktorým by som sa mohla zveriť, pochopili by ma, pomôžu, keď treba. Sú však veci, ktoré si nechávam pre seba a vie ich skutočne len partner a on podobne zveruje určité veci mne, nemáme potrebu ich riešiť s inými.
@derdia take ako pises 0.
Skúste sa prvé neozvat nejakú chvíľu a počkať, kto sa ozve sám, ako sa máš, nie preto, že niečo potrebuje...až vtedy sa ukáže, kto je skutočný priateľ
@h2 to su take kamaratky, ako zo Sexu ve meste? Oni boli 4
@karolinakr 😁😁😁 Nooo, tieto by som práve k Sexu v meste neprirovnávala. Ale mala som aj také! Vymetali sme koktejlbary v BA a kecali prevažne o chlapoch. 🤭 Ale to už je dávno a už nejako nie sme v kontakte.
Takú tú pravú iba 1. Je mi ako sestra, ale bohužiaľ je v zahraničí. Napriek tomu sme spolu v kontakte, rozprávame sa o všetkom, podporujeme sa a veríme si na 100%. A v práci mám 3 babizne, s ktorými si veľmi rozumiem a sú to top ženy a som za ne vďačná.
@derdia Ja nemám žiadnu, nejak sme sa odcudzili, od kedy máme svoje rodiny. Ale tiež mi to chýba.. Ale nejako ani neviem ako si nájsť kamarátku..
@derdia mám dve také čo by som povedala všetko povedané ale iba jedna z nich vie úplne všetko a ja o nej .priateľov mám viac no nemám zapotrebu všetko vešať každému .stačí čo mám 😁
Ahoj. Moja spriaznena a najblizsia dusa bola babi. Priatelky mam 2, ktorym zavolam kedykolvek. Blizke, ale situaciami s mensim kontaktom je5. Viem vsak, ze sa mozem na ne obratit a naopak. No a kavickovych kamosiek z casu na cas, co sa stretneme 3. Myslim, ze v tomto som obdarovana a som za to vdacna. Zial, tie najblizsie kamosky ziju v inom meste po prestahovani a rodainnymi povinnostami ci sucasnou situaciou sa vidime sporadicky. Cize telekontakt. No a dobry kamos mi je brat a muz. S nimi mozem otvorene rozpravat o comkolvek.
@derdia ahoj, ja mam viac takýchto kamosiek ..my sme taka partia muži ženy, co sa poznáme aj 20 rokov a už sme manželské páry okolo 40tky..mame už väčšie deti, ale teda chaty oslavy silvestre sú naše. A z toho 5 báb je super co vybehneme na kávičku, večeru a debatujeme fakt o všetkom. Lebo keď sa poznáme toľké roky všetci vzájomne aj s mužmi je to také vzácne ozaj. Co sa týka turistiky, jededn pár aj s ich deťmi sú fakt praví turisti a je zevraj nejaká skupina na fb, kde nájdeš vášnivých turistov z celého Slovenska.. Tak skus tam, možno nájdeš niekoho zo svojho okolia 🍀
@medulienka81 a ešte môj muž je taky môj verný priateľ

1