icon

Koľko máte skutočných priateľov?

derdia
7. nov 2021

Ahojte... Len som tak premýšľala nad svojim životom... Nejako nemám šťastie na ozajstne priatelky. Take ktorym by som mohla s radsotou zavolat, ze sa mi nieco podarilo... Take ktore by sa somnou radovali z noveho domu... Take s ktorymi by sa dalo o vsetkom porozpravat a nase tajomstva by zostali navzdy len nase...ako to mate vy vo vasich zivotoch? Mate naozajsne priatelky? Ďakujem za vase odpovede...

Strana
z2
buberova
8. nov 2021

1

elizabet173
8. nov 2021

@derdia všetky tajomstvá rozprávam len svojmu partnerovi, on je mojím najlepším priateľom, ktorý sa teší z mojich úspechov a podrží ma, keď mi je nanič. Mám ešte dve super kamarátky a zopár kamarátov asi troch, ktorým by som sa mohla zveriť, pochopili by ma, pomôžu, keď treba. Sú však veci, ktoré si nechávam pre seba a vie ich skutočne len partner a on podobne zveruje určité veci mne, nemáme potrebu ich riešiť s inými.

anonym0001
8. nov 2021

@derdia take ako pises 0.

miriemus
Autor odpoveď zmazal
marcellka32
8. nov 2021

Skúste sa prvé neozvat nejakú chvíľu a počkať, kto sa ozve sám, ako sa máš, nie preto, že niečo potrebuje...až vtedy sa ukáže, kto je skutočný priateľ

karolinakr
8. nov 2021

@h2 to su take kamaratky, ako zo Sexu ve meste? Oni boli 4

h2
8. nov 2021

@karolinakr 😁😁😁 Nooo, tieto by som práve k Sexu v meste neprirovnávala. Ale mala som aj také! Vymetali sme koktejlbary v BA a kecali prevažne o chlapoch. 🤭 Ale to už je dávno a už nejako nie sme v kontakte.

rikarika
8. nov 2021

@derdia jednu jedinu, ale ze top kamoska. Aj deti mame cca v rovnakom veku, ja 3, ona 3, byvame kusocek od seba. Sme v kontakte nie ze dennom ale doslova hodinovom. Chodime na vylety, dovolenky, obcas niekoho zobereme do partie...som za nu vdacna tomu hore kazdy den.

potvorka88
8. nov 2021

Takú tú pravú iba 1. Je mi ako sestra, ale bohužiaľ je v zahraničí. Napriek tomu sme spolu v kontakte, rozprávame sa o všetkom, podporujeme sa a veríme si na 100%. A v práci mám 3 babizne, s ktorými si veľmi rozumiem a sú to top ženy a som za ne vďačná.

radkamatisova
8. nov 2021

@derdia Ja nemám žiadnu, nejak sme sa odcudzili, od kedy máme svoje rodiny. Ale tiež mi to chýba.. Ale nejako ani neviem ako si nájsť kamarátku..

mariska1989
8. nov 2021

@derdia mám dve také čo by som povedala všetko povedané ale iba jedna z nich vie úplne všetko a ja o nej .priateľov mám viac no nemám zapotrebu všetko vešať každému .stačí čo mám 😁

zuzudrnda
8. nov 2021

Ahoj. Moja spriaznena a najblizsia dusa bola babi. Priatelky mam 2, ktorym zavolam kedykolvek. Blizke, ale situaciami s mensim kontaktom je5. Viem vsak, ze sa mozem na ne obratit a naopak. No a kavickovych kamosiek z casu na cas, co sa stretneme 3. Myslim, ze v tomto som obdarovana a som za to vdacna. Zial, tie najblizsie kamosky ziju v inom meste po prestahovani a rodainnymi povinnostami ci sucasnou situaciou sa vidime sporadicky. Cize telekontakt. No a dobry kamos mi je brat a muz. S nimi mozem otvorene rozpravat o comkolvek.

medulienka81
8. nov 2021

@derdia ahoj, ja mam viac takýchto kamosiek ..my sme taka partia muži ženy, co sa poznáme aj 20 rokov a už sme manželské páry okolo 40tky..mame už väčšie deti, ale teda chaty oslavy silvestre sú naše. A z toho 5 báb je super co vybehneme na kávičku, večeru a debatujeme fakt o všetkom. Lebo keď sa poznáme toľké roky všetci vzájomne aj s mužmi je to také vzácne ozaj. Co sa týka turistiky, jededn pár aj s ich deťmi sú fakt praví turisti a je zevraj nejaká skupina na fb, kde nájdeš vášnivých turistov z celého Slovenska.. Tak skus tam, možno nájdeš niekoho zo svojho okolia 🍀

medulienka81
8. nov 2021

@medulienka81 a ešte môj muž je taky môj verný priateľ

Strana
z2