icon

Koľko otcov majú vaše deti?

Dnes o 09:45

4 deti maju 4 otcov. kazde dieta ineho a matka ma 35 rokov. Je to podla vas extrem, alebo sa to da pochopit? Zena velmi priemerneho vzhladu .... Ako to mate vy? alebo poznate vacsi extrem?

jeennyv
Dnes o 10:19
@zuzubb007

Poznám jednu čo má 3 deti s tromi chlapmi, a hneď ma ďalšieho 4teho a to ma 32 rokov, tak očakávam ďalšie dieťa, je to vadná žena podľa mňa, pretože mať každý rok dieťa s iným, neskocim hneď do postele aby mi spravil dieťa, môže mať žena smolu na vzťah ale rozdiel je mať 10 rokov jedného, potom 10 druhého, že vykľuje sa debil ale odtiaľ potial, neviem keby mi nevyšiel tretí vzťah už sa asi vykaslem na chlapov a neroztvaram nožičky

@zuzubb007 berem presne tak, ked niekomu sa stane, ze je roky a roky, pride o muza…ale niektore fakt…mam kamosku co uz je po 30tke 2xvydata dieta tiez kazde od ineho…no snad jej to vydrzi uz

anonym_8b96a3
Dnes o 10:20
@anonym_autor

@anonym_8b96a3 ak je zaseknuty caps lock . tak alebo si chlap a streklo ti tam, alebo si velmi obezny clovek a jedavas nad klavesnicou.

@anonym_autor a ty si slapka co roztahuje kazdemu ze? 🙂 gratulujem ! trollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

slavomira236
Dnes o 10:22
@pribinak

To nevadí, že je priemerného vzhľadu, podstatne je, že je veselá v rozkroku 🤣🤣

@pribinak asi ho ma nadpriemerny ten rozkrok🤣

domka222
Dnes o 10:24
@slavomira236

@pribinak asi ho ma nadpriemerny ten rozkrok🤣

@slavomira236 skôr v tomto neposedný😀

kalifka
Dnes o 10:29

@anonym_autor tu by som povedala, len jedno. Treba sa starať o svoj život.
Dakedy by to bolo čudné, bola by riadna "prespanka", ale teraz podľa mňa nič neobvyklé. Poznám pár žien, urobia si dieťa a takto majú pekný prísun peňazí od oteckov a je na každoročné dovolenky, na vozenie sa na luxusnom aute...

ria_sprout
Dnes o 10:33

Keby sa ľudia vždy o seba starali o všetkých by bolo postarané 😜 takto človek zanedbáva svoj život lebo rieši tie cudzie..

anonym_9515d9
Dnes o 10:33

@anonym_autor
Ono tá žena nemusí byť zlá,len čo keď má pič. lumpa..

cyberk
Dnes o 10:36

vsak tu na MK je takych ako maku :D ako si inak priputat niekoho, vsak dieta je dar :D

petulkahu
Dnes o 10:42

@anonym_autor hodnotit a posudzovat zivot ineho, je znakom velmi hlupeho a obmedzeneho cloveka 🤷‍♀️

autor
Dnes o 10:45
@petulkahu

@anonym_autor hodnotit a posudzovat zivot ineho, je znakom velmi hlupeho a obmedzeneho cloveka 🤷‍♀️

@petulkahu to je dost zvlastne, ak ma posudzujs a hodnotis ako hlupho cloveka, nieje to i tvoj pripad tym padom?

a0
Dnes o 10:50

@anonym_autor ak 4x dostane na dieťa po 250-300€, tak je minimálne dobrý biznis plán na 18-25r 😅💅🏻.

anonym_b15a4e
Dnes o 10:51
@pr85

@breznica No pobozná asi moc nebola pri 5 deťoch od 5 mužov.

@pr85 netreba sudit. Nevies, ake ma srdce. Mozno je len naivna a chlapi ju vyuzili. Ak sa o ne pekne stara, tak niet o com.

nevenka
Dnes o 10:53
@michaela329

Jedno dieťa, jedrn otec. No a? Tá žena možno odmieta antikoncepciu a dieťa si jednoducho vždy nechá, Ty jej tie deti nezivis predsa. My máme v rodine ženu 3 deti, traja otcovia - prvý tyran, ušla. Druhý dobrý chlap, zomrel, tretí môj ujo - sú spolu 20 rokov. Ale podľa niekoho už by bola "chorá" 🤦

@michaela329 no presne, ako lahko ludia vedia odsudit druheho a pritom ani den nechodili v jeho topankach.

patrike

Dnes to nie je az tak silno ako kedysi odsudzovane. Kedysi boli vsetky vydate a logicky, aj ked nespravne, bol za otca povazovany manzel. Tiez rozvodov bolo pomenej a ludia spolu zostavali v nefungujucom vztahu.
Ci mala Anca z dediny vsetky deti od manzela, ked ten stravil leto na horskom salasi alebo neskor chodil na tyzdnovky, tot otazka ...
Vseobecne sem ide zo zapadu trend, ked sa uz viac deti rodi mimo manzelstva a partneri sa striedaju po par rokoch.

januska12323

Keď je o tie deti dobre postarané je mi úplne jedno v akej rodine vyrastajú.

anonym_0e5e8f
Dnes o 10:55
@anonym_autor

@jaskolka zeby tu istu? skus aspon mesto.

@anonym_autor Aj ja takú poznám, 4 deti, každé s inym, pracujú, on (posledný otec najmladšieho dieťaťa) asi v zahraničí pracuje na turnusy, každé dieťa ma iné priezvisko, Zapadne Slovensko. Sedí? Či to je zase ina? V každom prípade verím, ale neriesim. Tak čo s tým máš ty? Nejako ti zasahuje do života?

bomba36
Dnes o 10:58

Vždy ma fascinuje aký môže mať znudená ženská prehľad v životoch cudzích ľudí

anonym_5f7ce9
Dnes o 11:06

Agáta Hanychová?

anonym_100266
Dnes o 11:11

Ja sa čudujem tým chlapom že vobec s takou lezú do postele a este sa k tomu ani nechránia. Ja mam 2 deti s 1 manželom. A žijeme všetci spolu.

loyda
Dnes o 11:12

Je o tie deti postarané? Sú šťastné? Majú všetko čo potrebujú? Ak áno, prečo to riešiš? Ak nie, tak to riešiš na nesprávnej pôde ;)

domix147
Dnes o 11:17

@anonym_autor čokoľvek je normálne čo si ľudia ospravedlnia a spravia normálnym 😀😀😀

petulda333
Dnes o 11:24

Mam susedu. Vek 51r,spoluziacka mojej sesternice. Kedysi krasna zena,pracovala,zila normalne. Neviem co sa stalo. Ked sme sem prisli zit,ani som ju nespoznala. 6deti,kazde s inym. Najmensie 3r a to uz ma partnera asi 8r ale neni otcom ani jedneho z nich. Vraj si tie deti priniesla z vyletov 🫣 ziju hrozne. Bez vody,elektriny,smetia hadzu kade tade. Za mna to normapne nie je. Nepoviem 2deti s roznymi muzmi...to je ok,ale potom si dam pozor....

anonym_92a7a6
Dnes o 11:27

Poznám jednu
Syn 24r 1.muz
Dcéra 22r 1.muz
Syn 14r 2.muz
Dcéra 11r 3.muz
Syn 5r 4.muz
Syn 3r 5.muz
Dcéra 1r 6.muz

Zena z dobrej rodiny, s VS vzdelaním, spoznala muža ked mala 23r a od vtedy to ide dolu vodou. Aktuálne ma takmer 50 a bábätko v rukách.

anonym_0e8450
Dnes o 11:29

@anonym_autor ja som zo styroch súrodencov a každý máme iného otca. Nič moc teda, zvlast ked nie si posledne dieta s posledným otcom. Zanechalo to vo mne take pocity, ze aj dve deti a každé od iného považujem za čudné. Ked deti, tak len s jedným. Ja viem, cudne zmyslanie, ale takto to vnimam po vyrastani v takej rodine. Mama kazdemu chcela dopriať dieta, alebo si ich chcela dieťaťom udržať. Aj tak ostala s ďalším, s ktorým prave uz žiadne dieta nesplodili.

majlo1234
Dnes o 11:42

Moje deti maju jedneho otca, j by som nechcela mat deti s rozdielnymi muzmi🫣

anonym_055f52
Dnes o 11:52

@anonym_autor autorka hovorí z teba hodnotiaca závisť. Čo má s tým hodnotenie, že žena priemerného vzhľadu? Život je ako kedysi iný a slovaci sú na prd otcovia.

petulkahu
Dnes o 11:59
@anonym_autor

@petulkahu to je dost zvlastne, ak ma posudzujs a hodnotis ako hlupho cloveka, nieje to i tvoj pripad tym padom?

@anonym_autor Trafena huska zagagala😊 ja som len napisala, ako to mam ja.

anonym_ce8d67
Dnes o 12:07
@pr85

@breznica No pobozná asi moc nebola pri 5 deťoch od 5 mužov.

@anonym_autor
@pr85 mohla byť pobožná, len lúbila klbásky...

maryetta
Dnes o 12:07

Neviem sice kto/co urcuje co je a nie je ok.
Ale.... mame 4 deti. Spolocne. Vsetky maju spolocnu mamu i otca. A ak niekam prideme-naposledy sa ubytovat tak sa pani priamo opytala ci su vsetky nase .... nuz chapem ze sa stretava s mnohymi.... roznymi rodinnymi situaciami ale... aby uz ani toto nebolo "normalom"...?!

anonym_ce8d67
Dnes o 12:09
@jeennyv

@zuzubb007 berem presne tak, ked niekomu sa stane, ze je roky a roky, pride o muza…ale niektore fakt…mam kamosku co uz je po 30tke 2xvydata dieta tiez kazde od ineho…no snad jej to vydrzi uz

@jeennyv ak nie, ma ďaľsie 3pokusy...