Koľko otcov majú vaše deti?
4 deti maju 4 otcov. kazde dieta ineho a matka ma 35 rokov. Je to podla vas extrem, alebo sa to da pochopit? Zena velmi priemerneho vzhladu .... Ako to mate vy? alebo poznate vacsi extrem?
Sestra Borisa Kollara?
To nevadí, že je priemerného vzhľadu, podstatne je, že je veselá v rozkroku 🤣🤣
Sestra Borisa Kollara?
@jimbean Nie, ale na jej obhajobu musim napisat ze je slusna, slusne pracujuca.
@anonym_autor TROLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
@anonym_autor KOLKO TA mk PLATI?
Poznám takú osobu, ktovie,možno hovoríme o tej istej
Aha..tak potom nie, dotyčná ani nepracuje
@anonym_autor KOLKO TA mk PLATI?
@anonym_8b96a3 ak je zaseknuty caps lock . tak alebo si chlap a streklo ti tam, alebo si velmi obezny clovek a jedavas nad klavesnicou.
Poznám takú osobu, ktovie,možno hovoríme o tej istej
Aha..tak potom nie, dotyčná ani nepracuje
@jaskolka zeby tu istu? skus aspon mesto.
Nebude to tá istá,lebo píšeš,že dotyčná pracuje.
Nebude to tá istá,lebo píšeš,že dotyčná pracuje.
@jaskolka tato ano, v statnej sprave.
slušná, pracujúca, ale bohužiaľ zjavne hlúpa
slušná, pracujúca, ale bohužiaľ zjavne hlúpa
@danica2711 a nezodpovedna.
@anonym_autor Poznam jednu, ktora ma 4 deti a troch otcov. No a? Pre mna by to nebolo, ale nech si kazdy zije podla toho, ako uzna za vhodne. Ja sa jej o tie deti starat nebudem, tak nech si ma aj 10, a tebe autorka radim to iste. Tato tema je tu pomaly na tyzdennej baze a zacinam mat pocit, ze ty si zasadnuta na nejaku babu a stale dokola tu o nej vypisujes.
U nás kedysi žila jedna teta,ktorá mala tuším 5 detí od 5 chlapov🤷♀️ v živote by som to na ňu nepovedala a to hovorím o dedinskej poboznej žene, ktorá by teraz mala už cca 90 rokov
Prečo zrovna hlúpa. Tak, je proste zberateĺka. Niekto zbiera servitky, niekto známky a niektoré ženy talizmany od chlapov, proste deti.
podla mna to nie je asi az taka rarita, ja mam tiez 4 deti a som s nimi sama a zvyknu sa ma ludia pytat, ci mam vsetky s jednym - na ospravedlnenie tychto hlupakov uznavam, ze sa moje deti pramalo na seba podobaju 😀
ale inak je mi jedno, nech si kazdy zije ako chce, nech ma aj 5 otcov pre 3 deti, co mna do toho?
@anonym_autor No comment. Pani želám, aby jej to na 5. raz vyšlo. 🙂
Proste nemala šťastie v láske a v živote. Nič čo by bolo treba súdiť
Moze byť výhodnejšie mat 4 deti s rôznymi mužmi ako s jedným, ak platia výživné. Takto by mohla vedieť viac na deťoch zarobit
5deti,jeden otec a najlepsi na svete.
A takych zien je vela,velmi vela.Ja poznam 4deti a 3ja otcovia,4deti z 3mi zenami,5deti s 3mi muzmi.No vela,vela je takych zien a muzov.
@anonym_autor ja poznám zas chlapa ktorý má deti s tromi rôznymi ženami. Ženu takú nepoznám ani jednu
Jedno dieťa, jedrn otec. No a? Tá žena možno odmieta antikoncepciu a dieťa si jednoducho vždy nechá, Ty jej tie deti nezivis predsa. My máme v rodine ženu 3 deti, traja otcovia - prvý tyran, ušla. Druhý dobrý chlap, zomrel, tretí môj ujo - sú spolu 20 rokov. Ale podľa niekoho už by bola "chorá" 🤦
U nas sa vravi, kade chodi, tade deti robi…ci muz ci zena….no co ti poviem…urobit je to najlahsie…to je o zasadach, zmyslani v zivote atd….
Poznám jednu čo má 3 deti s tromi chlapmi, a hneď ma ďalšieho 4teho a to ma 32 rokov, tak očakávam ďalšie dieťa, je to vadná žena podľa mňa, pretože mať každý rok dieťa s iným, neskocim hneď do postele aby mi spravil dieťa, môže mať žena smolu na vzťah ale rozdiel je mať 10 rokov jedného, potom 10 druhého, že vykľuje sa debil ale odtiaľ potial, neviem keby mi nevyšiel tretí vzťah už sa asi vykaslem na chlapov a neroztvaram nožičky
Mame 5 deti, manzel/otec deti len jeden... dvaja otcovia pochopim, clovek sa popali, zacne novy zivot, ale xy krat je fakt divne...
Preco by iba muzi mohli mat x deti s x zenami? Za mna krasna ukazka rovnopravnosti. Stazujete sa, ze je vraj nerovnopravnost, ale samy sa prve kritizujete, ak ma zena viac partnerov a viac otcov, nez je pripustne. 🙂
Mali sme susedu, ktorá mala päť detí s piatimi chlapmi. Všade vykrikovala, že už chlapa nechce ani vidieť, asi preto ku nej chodili vždy až po zotmení (rôzni, ale nie tak často aby to bolo na kšeft) Netuším , čo sa s ňou stalo je to už asi 20 rokov, čo sa odsťahovala a už vtedy to bola pani po 60. Tiež nikdy v živote nepracovala a nikdy nebola vydatá. Veselá teta.

@anonym_autor nie je to extrém. Je to chore. Ale teraz je cela doba chorá tak sa ľudia prispôsobujú