icon

Koľko pomáhajú muži pri domácich prácach?

21. júl 2024

Zdravim, koľko pomáhajú chlapci, ktorí robia 8hod smeny? Čiže 8hod kolotoč aj s nočnými? Ďakujem

Strana
z2
autor
5. aug 2024

Môj máme rodinný dom. Urobí nákup väčšinou sám cesto z roboty, odvezie privezie deti, sem tam povysava pozmyva a umyje riad. Deti úplne na mne, úlohy, krúžky, doma je absolútne duchom nepritomny, nemá sa o čom rozprávať. Opravuje auto v garáži. K záhrade nemá vzťah. Večer správy a koniec. Poriadok má až tak netrápi, ale že s deťmi nezajem :( Žiadna prechádzka, ani len na dvor. Keď ideme na výlet to ho musím vkuse lámať aj to ide potom na silu znudený atď . Jediné čo ho baví v lete kupko, aj tam deti na mne. A sem tam ich vezme na biky. To výnimočné. V zime korcule. No je to všetko také že z povinnosti, dám si čiarku.:(

julish
5. aug 2024

@hankab odveci reqkcia, ale aky je twn protiroztocovy vysavac, zabera to?

hankab
6. aug 2024

@julish mal by vraj z matracov a vsetkych tkanin vysavat prachove roztoce. Tazko povedat ci pomaha. Priatel ma dlhodobo problem s upchatym nosom a zapalenymi dutinami, tak sme ho skusili ako jednu z moznosti. Problemy nezmizli, nepomahaju ani lieky proti alergii, ale priatel ma dobry pocit z toho, ked vidi ze nadobka je plna bordelu (vacsinou drobky z plachty/paplonov) 😁 za mna strata casu, nevidim zlepsenie, ale kolegyna ktora ma tiez alergiu si pochvalovala, ze ked nim prejde gauc po par tyzdnoch, tak sa jej lepsie dycha..

hankab
6. aug 2024

Autorka, to ale vyzera skor tak, ze tvoj partner nie je tak lenivy ako nema zaujem o deti a vas vztah. To ma mrzi.

Strana
z2