icon

Koľko vydrží chlap bez sexu?

quaqua
9. sep 2019

Myslim tych cca 30 rocnych. Co uz maju svoje rodiny, manzelky. Nie mladych chlapcov.

Strana
z3
dolce_principessa
9. sep 2019

@mondolina my tak isto v tomto sme sa nasli 😂

dolce_principessa
9. sep 2019

Tak my sme obaja dost zatazeni na sex..Vacsinou ho mame kazdy den😂...niekedy stihame aj 3x..😂 😂 Ja by som nemohla mat chlapa ktory by chcel sex iba raz tyzdenne...Mne by to dost vadilo😖

babls5
Autor odpoveď zmazal
mondolina
9. sep 2019

@babls5
Tak ja mám 41 a podľa teba to už nedokážem? Sex máme v priemere 6-7 x tyzdenne, aj bez špéci navnadenia, stačí keď sa ho dotknem.

simca06022011
9. sep 2019

@babls5 moja mama na sex denne 😁 a nemusí nič navnadzovat a speci sa obliekať 😂 čím to bude asi...

janickacrazy
9. sep 2019

@babls5 blbosť, to vôbec nie je o veku ani o počte detí ani o práci, proste sú ľudia, ktorí sex majú často, aj ked trčia denne v práci 12 hodín, majú doma 3 deti, starostí vyše hlavy, pretože ich to proste baví a iní majú zase iné priority, mne muž nedá pokoj každý den a to máme už po 40tke😀

zmysel
10. sep 2019

Keď nie je s kým, tak aj niekoľko rokov, bežná vec.

miadi
14. sep 2019

Pocuj ty si tu minule riesila ze tusiš ze Ta muz podvadza so šefkou Lebo si nasla sms od nej “už?” A od neho “ este chvilku.” Sa mi zda?? Vacsinou ked mà zena pocit ze je podvedena tak aj je. Ak nie si paranoidna stihacka. Ci Ta podvadza alebo nie tu nezistis. Jednoznacne ale nie je vas vztah v poriadku tak skus porozmyslat ako to zmenit,

peter9595
26. sep 2019

@alexandraalexandrova
Možno sa nájdu ako píšeš, aj mne sa dušoval jeden, že abstinuje už 3 roky. Keď už mal niečo na oslave, povedal ,že to nie je pravda. Nemyslím si, že chlap vydrží bez toho, určite mu to časom lezie na mozog. A nejde len len o sex, tiež potrebuje dotyk ženy. Možno je to tým, že ženy majú o 1 až 2 stupne teplejšie ruky. Ženy si to mýlia, že musí mať stále sex, stačia aj jemné ženské ruky. Lenže to už si žena časom povie, že čo ja mám z toho a tak nemá chlap nakoniec nič, ani sex, ani jej šikovné ruky. Muž sa nevie prispôsobiť frekvencii ženy. Ženy si to často myslia, vedome sa klamú, ale 70% ženatých mužov to rieši inak a nemusí mať sex s inou ženou. Sú napr. tantra masáže. Nemajú pocit, že svoju ženu podvádzajú a riešia takto absenciu sexu v manželstve. Potom napr. tvrdia, že nemali už sex aj 3 roky.

lilitela
26. sep 2019

@quaqua No mas tu temu, kde autorka nevlasze, lebo jej muz to chce 5x denne. A ja som mala kolegu, ktory narovinu povedal, ze on az tak o sex nema zaujem, skor jeho partnerka to pozaduje.
Mnohi chlapi obdobie tehotenstva a po tehotenstve prezivaju tak, ze to na nich posobi antisexualne, teda ze napr. z obavy aby neublizili sa im znizuje libido.

mojavolba
19. okt 2022
Používateľ mojavolba je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mojavolba.

Ja som chlap a nestriekal som už rok a pohoda hoci vajcia mi padajú až na zen 🤣

Strana
z3