Komplex menejcennosti z výzoru
Ahojte tak ako začať. Trápia ma komplexy mam 23 rokov vysoká som veľmi celý život mi všetci vravia ze som krásna, zvodná ale ja si neverím všade kde prídem nemám sebavedomie, mam pocit ze iný ľudia ma riešia ohovaraju že vravia o mne zle! Ja nete som čítala že to si ľudia vedia namyslat keď majú silné komplexy. Tak ako to vlastne je? Mam akné a veľmi zjazvenu tvár skúšala som už všetko. Ľudia kašli na to nemaj komplexy nebuď zakomolexovane máš krásne črty. Prsia nemám žiadne možno detské číslo, zadok mam ok. Dala som si predĺžiť vlasy ktoré som mala zničené po plecia musela som ich dat dole lebo boli zle napojené a zas mam po plecia a prídem si cudne na fotkách vyzerám zle celkovo vysoká chudá rovná a krátke vlasy, keď som mala dlhšie bola som podľa mňa lepšia . Dala som si spraviť obočie pery. Chcem ešte viac zákrokov. Ale stojí to. Cítim sa cudne. A všetko mi vadí na sebe. Keď pozriem iné baby cítim sa tak zle. Žijem už dlhší čas v zahraničí a práve tuto to začalo. Na Slovensku som sa cítila kľudne nič mi na sebe neprekážalo lebo u nás sa ani toľko nerieši výzor ako tu. Tu každá baba od 18 stke je plastikovana top obkecko top vlasy žiadna nerobí peniaze od rodičov. Ja neviem ci je to tou krajinou že keď dôjdem na Slovensko zas sa kludnim alebo neviem :( odpojila som vlasy rodina známy z svk jeej krásne to máš. A zahraničné kamarátky preboha to si vyzerala tak ženský tak pekne.Prestali sa so mnou bavit. Všetky riešia len plastiku. 😪 Všetci hovoria došla si do krajiny komplexov za to začali aj tebe.
@minimie tak ako áno aj ja som sa zato trápila voľakedy veľmi potom už nie môjmu mužovi sú pekné také aké mam. A nárastu keď budem mať deti. Ale keď som videla túto tie silikóny a co píšu pod fotky a co počujem keď vidia babu s malými prsiami že je chlap a takéto. Tak aj oni sa delia. Iné sú baby co odišli odtiaľto. Len mne proste vadí keď ide takáto a zazera. Spýtaj sa ich na tieto baby co si oni o nich myslia co ti povedia ako sa berie plastikova kráska. Aj ja niekedy nenosím podprsenku. A aj to máš pravdu že veľa pozerá zadok. A veľmi zle držím telo :( ale keď som už vonku stále sa snažím byť vystreta co najviac 😊 môj muž je vysoký takže sa cítim super len mňa najviac trápilo co iný si myslia.
@miadi tak podobne je to aj tu. Co z toho keď je tu zábava party dobre jedlo keď je tu kriminalita a není tu ten kľud ako u nás.. Aj muž mi vraví Slovensko je kľudne a dobre akurát za rodinu a viesť normálny život. 🙂 ale ja by som ešte niekde inde chcela skúsiť. Len roky idú čas ide.
@nikita606nns normalne mam chut pošli mi foto do spravy, že či si taka škrata ako sa opisuješ, lebo sa mi zda, že sa hrozne podceňuješ. A že žena, ked nema prsia je chlap .no moj švagor by si s takou, čo ma 5 ani nezačal, lebo proste ho to nevzrušuje ma rad chude ženy a prsia adekvatne tomu, tiež ti nemože každy nanucovať velke kopce, lebo to neni take jednoduche,,kaťdý to inak cíti. Ja keby som mala 6 tak si ich dam zmenšiť, ked počujem, že nejaka Mendrejova si dala napichnut 8C tak ma ide vystret a ešte to stoji drahe peniaze
@nikita606nns tak skus inu krajinu mas len 23r . Ale tie komplexy nemas z nich z tych bimbo zien. To je nieco v tebe hlbsie este z puberty asi ten problem akne jazviciek, z toho mas pocit ze nie si dost pekna. Na tvari nieco mat spracovat je najtazsie Lebo tu ti kazdy vidi . Ja mam od 27ky jazvu pod nosom nad perou. Iba profi make up to skova no neriesim vacsinou Aj ked ma to najprv chvilku trapilo. Uver v svoju dokonalost hoci si nedokonala. Kazdy je. A tie co hladaju dokonalost v zakrokoch ju nikdy nenajdu. To mas ako ludia co maju vela tetovani nevedia kedy skoncit. S upravami . Oni na teba Mozno zazeraju Lebo vyzeras stastna aj bez mega prs. Spochybnujes ich ideal krasy. Si dokaz ze to moze byt aj inak. A nie si preto ziadne ubožiatko, Hlavne by ti ale malo byt jedno co si o tebe myslia ludia na ktorych ti nezalezi. Mas muza ten je spokojny s tvojou krasou ten tlak si robis zbytocne sama.
@minimie tuto sa to paci chalanom. Ako ktorým ale do popredia idú tie s veľkými perami každý sníva o takej. Speváci hľadajú na spoty pesniciek také sledujú také baby na instagrame co majú velikanske pery. Objednala som si náhrdelník spravila jej fotku nepridala ma a takú so silikonskymi perami veľkými pridá hneď naša krásna zákaznícka v náhrdelníku. Celkovo tieto baby co som pridala sem veľa z nich je v pesničkách na YouTube nevedia tancovať nevedia nič len tam stoja a ukazujú sa 🙂. Bary, reštaurácie viac majú výhodu keď prídu tieto umelé baby k tým sa chovajú pekne ako prírodné volajú ich nech im reklamuju novo otvorený bar fotia ich ešte im daju zato aj peniaze. Prírodná krása sa tu vôbec nevníma. A napríklad môjmu mužovi je jedno aká budem jemu sa budem páčiť vždy 🙂 takže tak a čím má viac baba na instagrame followerov tím viac ju volaju aj niečo promovat všetky sú modelky tak majú v profile fotomodel a influcer :D a 90 % aj 30 ročných sa baví jedine fotením natáčaním. A vascinou všetky majú frajerov vysokých tmavých takže tuto to neodsudzuju ako u nás. Sú to pre nich práve sexbomby :D
@nikita606nns Chorý svet toto! 🤦🏻♀️
@nikita606nns ty si to moc idealizujes. Tych hudobnych videi v jednej malej krajine su deaiatky -30rocne max to nema kazda umela kraska z toho super zarobky. Mne sa ani nezda ze chces tak vyzerat len chces taky zivotny styl, ked chces byt influencerka mozes byt na nete globalne sledovana popularna hocikde na svete. Mozes robit youtube videa insta. Musis mat len ine kvality a musi Ta bavit Tie temy ktore chces prezentovat. Justin Bieber sa narodil a vyrastal 2h od nasho domu. ( ale Keby to bolo lahlke kazdy by to robil Proste musis mat nieco kvakitne)
@miadi v Srbsku je tých videí o dosť viac tu za deň vyjde 7 pesniciek aj viac. Srbska produkcia je lepšia ako americká aj co sa týka spotov. Oni sa prezentujú len výzorom a ani sa nehybu a velice influcerki. A pesničky porovnat so slovenskými to ťažko na Slovensku vyjde možno za rok 30 pesniciek a vystupujú speváčky slušne oblečené a spievajú o láske. Co tu už nevedia načo vymyslieť pesničku každá speváčka je umela a na spotoch su v tangacoch takže tak co vyjdu za den pesničky aj v troch sú isté baby.
Ale žiadna pesnička není o láske ako u nás len sex, drogy atd. Tak sa im aj také baby tam asi hodia
@nikita606nns Dakujem za spravu. Napisem odpoved takto verejne ak dovolis.
Som sokovana a pravdu povediac stale nemozem uverit ze by existovala krajina, kde sa zeny takto chovaju. Urcite nie vsetky, ale podla toho co opisujes, tak vacsina. Prve co ma napadlo je poradit, aby si kaslal na to ked na teba zazeraju a ohovaraju plastove krasky. Zjavne chapes velmi dobre v com je podstata krasy a nezavidis im. Nechcela by si byt ako oni a nepovazujes to za pekne. Nielen ich vyzor, ale ani spravanie a teda by ti nazory takych ludi mohli byt uplne ukradnute. Alebo prinajmensom by ta mohli sem tam nastvat, ale urcite by z teba nemali spravit zakomplexovanu zenu. To sa stane mladuckym diecatam, ktore si len vytvaraju vzor krasy a uspechu. Podla tvojich prispevkov, ty ten vzor mas uz davno zadefinovany. Bud mas nejaky ten komplex menejcennosti z niecoho ineho a on sa pobytom v tejto krajine nafukol, alebo sa fakt mozes pohybovat v kruhoch kde je tato umelost a zazeranie tak silne, ze tomu clovek nemoze odolat. Nezazila som nieco take a tak si neodvazim poradit ze: "jednoducho na nich kasli", lebo som nikdy nebola vystavena takemu tlaku aky ty opisujes. A aj ked ja mam daleko k dokonalosti a tiez mam svoje slabe stranky kde sa citim velmi neista, celkovo som so sebou spokojna. Povazujem sa za silnu zenu, ktoru by nejake zazeranie len tak nepolozilo, ale urcite by som sa necitila prijemne na diskoteke ak by na mna kazdu chvilu baby hadzali pohrdave pohlady.
Fakt neviem co poradit, kedze je v tom ten neznamy faktor cudzej krajiny.
Preletela som celu diskusiu a zda sa ze mas aj spriaznene duse ako napriklad tvoj muz alebo kadernicka. Ak musite zostat v terajsej krajine, skus hladat takych ludi dalej a potom si z nich vytvor svoj osobny priestor a ten ti pomoze prekonat zle zazitky z verejnosti. Ale byt na tvojom mieste, skusila by som inu krajinu... pises ze ani muzovi sa tam velmi nepaci. Ste tak mladi a uz ste skuseni cestovatelia, preco nie cestovat nadalej az kym nenajdete krajinu svojich snov. Ked uz budete mat deti, zakotvite tam kde ste aj ked tam nebudete stastni.
Takze za rok viac ako 2555 videi zien v tangacoch . Neverim ze to tak je ani ze to je na svetovej urovni; to su potom take pesnicky a videa na kolene natocene. Na otazku ci pracujes si len povedala ze mate $ z obdobia pred tym ked ste zili na Svk , pises ze ste tam roky. Potom si mi pisala ze ste tam isli koli covid ze tam nie su ziadne obmedzenia . Cize ste tam cca 2r ? Mas 23 V 21 si mala dost $$ zarobenych za kolko 2r? ( Ved Kludne napis ze mas $ od rodicov muza alebo mas super job, ( Mne to je osobne jedno ) len Ta posadnutost tym ze je tam urcite % bab v 18-25 veku co su preplastikovane a mas z toho zle pocity na diskoteke.. je mozne ze je to cele len tvojim vnimanim sveta okolo teba ze ak nemas pracu nemas ine problemy a sustredis sa len na toto. A to na co sa sustredis nie je uplne realita.
@andreatytler oni tam Nemusia zostat jej sa tam paci:
@miadi Aha... to som nepostrehla ze sa jej tam paci. Cudne.
@andreatytler no pisali sme si. Jej sa tam paci zit az na toto..ze je tam vela plastickych bab . Ona tam chcela ist zda sa ze muz sa prisposoby jemu sa tusim pacilo aj na Svk . Uz sa mi pletie co bolo sukromne co tu. Je to jedno ide len o to ked sama zisti cim to vlastne je co jej sposobuje tie komplexy .. ked objavi skutocnu pricinu tak stym moze nieco robit. Pisala ze chce dalsie zakroky no stoji to.. na druhej strane ze financie mà . Sama si nie je ista teda chce byt jednou z nich. Neviem ci chce tu pofidernu pozornost co tieto umele zienky dostavaju.. Tu komercnu stranku byt vo videu atd. Alebo byt jedna z nich? V modelingu (tom ozajstnom) vy zaduju dokonalu plet ( nie silikony) Lebo nikto nema cas photoshopom riesit nedostatky. Taketo extras ci tanecnice do videa mozu byt obyc kocky ale vacsinou ich vyberaju cez agenturu.. Suhlasim stebou tusim som to uz aj pisala ze tie komplexy maju asi korone v davnejsejl
@miadi možno to je aj tým ze fakt nemám čo iné na práci a sledujem to veľa a potom sa trápim. 😏 To mate pravdu. Môže to byt ze už dávnejšie mi začali lebo v živote mi nikdy nešlo nič podľa mojich predstáv. Ako vždy som co som chcela skončilo s neúspechom... A nevyberaju podľa agentúry ale podľa followerov na instagrame. Ja som voľakedy mala veľa ale dala som ich preč keď som sa vydala lebo načo tam mat perverznych chlapcov.? Stále si ich mažem keby aj tak vyzerám nepotrebujem mat milión lajk a followerov pozrite si túto stránku https://instagram.com/serbian.women.official?ut...
@andreatytler áno mne sa tu páči pretože je tu lepšia príroda ako u nás, všetko je spravené pre turistiku, každé mesto dedina ma plaze ako pri mori, nočný život stále je plne všetko aj cez týždeň nemáš kde sadnúť v kaviarniach atď.
@nikita606nns Lepšia príroda ako u nás? Sorry, ale príroda je aj na SK veľmi pekná. Nočný život? A to ti stačí ku šťastiu? Asi už starnem. 😝
@janickacrazy je to Balkán viac vodopádov hôr jazier... Tak mne je depresívne keď sa chcem ísť na večer prejsť a vonku nikde nikoho len asociali
@nikita606nns no neviem, či sú lepší asociáli alebo plastikové barbiny, ja mám rodinu, deti a nočný život ma už nezaujíma, ale tak za mladi som tiež chodila kade-tade
@nikita606nns wooow 😮. Pekná štíhla vysoká mladá baba, jediný problém je akné a takéto komplexy???? 😮 Asi si fakt v nesprávnej krajine... Juj, určite skús psychológa, ja som mala malú guľatú kolegynku a ona mala také sebavedomie ako hovado, že nikoho ani nenapadlo riešiť jej váhu či akné, lebo z nej to žiarilo, že je so sebou mega spokojná. Takže to ani nie je o tom ako vyzeráš ale presne o tvojom sebavedomí. K vlasom by som povedala že presne takto som to chcela a strašne sa mi to páči a je to úplne dokonalé, žiadna umelina a proste dať okoliu najavo že práve takto to má byť ako to je. A keď im sa páčia tie umelé predĺžené, nech sa páči, nech si ich majú, ty si originál a nebudeš sa opičiť po každej nastajlovanej influencerke 😉.
@janickacrazy ja som od mala snívala o tom ze budem žiť v krajine kde to žije. Aj keď budem mať rodinu keď aj Taliansko, Španielsko kde je teplejšie ako u nás lebo milujem teplo. Proste v turistických krajinách kde je veľa atrakcií a kde sa dá veľa zažiť
@nikita606tak asi sebavedomie v kybli...kukla som videa a vela tych kociek zas nie je az tak preplastikovanych ako som cakala,sem tam pery ,vlasy ,nechty a niektore prsia a su vacsinou ozaj pekne 😁 bud si daj urobit aj ty ak sa budes citit lepsie,alebo sa maj rada taka aka si. Mne by vadila ta povrchnost materialna +fyzicna...a suhlasim,krajina krasna ,ja by som tam ostala 😊
@gazpalm tu pridam pár fotiek. My sme prešli všetky tie miesta. Ale nemám už fotky v mobile všade som ja alebo môj muž tak som stiahla z netu.. Škoda ze Slovensko malo robí pre turizmus.
Ja som z Ba a tam to zije dost. Ked budes mat deti tie potrebuju uplne opak toho co sa ti paci. A ten nocny zivot by si koli nim ako dobra mama mala oželiet, Ja som trebars v Mexico City zazila after party disco dj v dvore budovy nieco ako panelak do stvorca. Bolo to do rana do 5 ak v tej budove zila co len jedna matka tak si mohla vlasy trhat. Ok mas len 23 povies ze deti este dlho nie, Radsej . Deti by si mala mat az ked Ta ten nocny zivot prestane bavit .Ked zistis ze toto vsetko co sa ti tak paci je obyc povrchne prazdno. Ja som si pozrela top 40 srbske pesnicky a pre porovnanie aj slovenske. Extra velky rozdiel tam nie je je to pop music , len Ta ich hudba viac kopiruje latinske reggaeton. Baby boli pre mna krajsie v tych Svk . Chlapi skaredi v oboch rovnako machovia s autami a pipkami. Tie srbky ozaj frcia na tych extensions ale Mne sa to nepaci Hlavne ked je to totalne vidno ze to nie su prirodzene ich vlasy. Stym zeby boli viac sexy ako americke alebo ine sexice vo videach nemozem suhlasit. Latinky to robia lepsie vyzeraju prirodzene ich krivky aj mega vlasy. Stale mi to pride viac v tvojej hlave toto.
@miadi srbi su podľa mňa krásny chlapci. Ale ja mam už len toho svojho ❤️ ten je pre mňa najkrajší. V tých pesničkách aj rozdiel je keď sa rozumie. Ú nás sú viac o láske pesničky..
@miadi a děti ešte neplánujeme ja si uvedomujem ze nie som vyzreta ešte pre deti..

@nikita606nns vratit sa na Svk nechces? Ked ti nevyhovuje mentalita tam nikdy stastna nebudes. Mne sa velmi pacilo zit v mexiku krasna krajina priroda fascinujuca Mexico City pre mna lepsie ako NY je tam vsetko exotika chudoba luxus mentalita party zabava dobre jedlo lacne vselico aj som dobre zarabala ale ta mentalita falosnost lahkovaznost nepresnost ., neistota- do oci ti ludia klamu ze uvidime sa zajtra o 8 a Mozno ani nepridu ale urcite nie o 8 ale tak o 10. Kazdy sa vyhovara na traffic.. kriminalita. Ludia co maju vela $ sa boja aj z auta vyst bez bodyguarda . Co nie je za plotom dostane nohy a zmizne. Zlatnictva strazi sekuritak z brokovnicou.. Mne viac vyhovuje klud v kanade Aj ked tu sa zas len maka maka a chyba kultura tak za tou treba ist na dovolenky. Ale ludia su velmi slusni ohladuplni sluzby perfektne. A ci mà niekto mega barak ci mini domcek nikto to neriesi netvari sa ze je nieco viac ci druhy je menej ked nema. Rodina klud je to najviac.