icon

Komplikované vzťahy so svokrovcami

31. mar 2025

Predvcerom mal dcerka narodky. Mala 4r.
Svokra ani svokor nevolali nepisali, ale o polnoci pisala manzelobi mojmu, ZE SU SKLAMANI, ze som im neposlala fotku o malej a svagrovi ano. Kedze on s manzelkou pisali aj volali a gratulovali, tak som im poslala s tortou.
Ja som na svokru uplne zabudpa, kedze sa neozvali.
Manzel jej pisal, ze nam ule padlo to, ze nezablahozelali.
Na to uz nepisala a odvtedy nic.

dzulli1980
31. mar 2025

Aj jedna aj druhá strana správanie ako malé deti ...

viestta
31. mar 2025

Vsak manzel to zvladol brilantne. Zasluzi si metal za diplomaciu. Teraz uz je rada na svokrovcoch ako sa s tym vysporiadaju. Vy uz len cakajte co bude dalej, podla toho sa zariadite.

misulkar
31. mar 2025

Však manžel to už vyriešil. Vybavená vec.

colsami
31. mar 2025

Toto je ozaj dovod na zakladanie temy na internete...
Mat taketo problemy som najstastnejsi clovek.

lucia13022023
31. mar 2025

Neviek veľmi čo chceš ďalej riešiť. Manžel napísal dobre. Teraz je na nich ako sa (ne)zachovajú

gribka1
31. mar 2025

Prečo ste neurobili rodinnú oslavu?

lenka_da
31. mar 2025

Ja neviem, zeny, ale podla mna slusnost kaze aspon par dni v predstihu zavolat kazdemu, koho chcem pozvat na slavu a upresnit o kolkej a kde. Ak nepozvem, neocakavam, ze pride.

viestta
31. mar 2025

@lenka_da v poriadku, ak robis oslavu tak pozyvas. Tu to vyzera tak, ze stari rodicia na oslavu nesli, dovody mozu byt hocijake, napriklad vzdialenost, zdravotny stav, co ja viem co. Ale aj ked nejdem na oslavu, tak snad nebudem vycitat, ze nemam fotky z oslavy, ked som zabudla aj zagratulovat? Keby zabudnem, tak ked sa dozviem, ze sa oslavovalo, tak dodatocne zagratulujem a ospravedlnim sa, ze meskam s gratulaciou. Nebudem urgovat fotky ako buran.

heln
31. mar 2025

naozaj ste obe strany jesitni ako male deti, ty si cakala, ze budu gratulovat, oni zrejme cakali nejaku informaciu o oslave, alebo narodeninach. obe strany nedostali to co chceli, obe strany sa urazili.
mozno by stacila sprava svokrovcom, ze vtedy a vtedy oslavujete s malou narodeniny, oni by gratulovali, vy hy ste poslali fotku......

kaca222
31. mar 2025

Vôbec takéto veci neriešime. Manžel zareagoval dobre a tým by som to ukončila a ďalej sa tým nezatazovala.
Avšak my keby sme očakávali telefonát od svokrovcov ako niečo dôležité, tak by sme im normálne poslali sms, že vnučka má narodeniny a čaká na telefonát

vanilkovazmrzka
31. mar 2025

Tak uz ste zareagovali takze uz nijako.

0silvia0
31. mar 2025

a my sa k tomu ako máme vyjadriť? U nás sa o oslavách vopred rozpráva a pozýva, ak sa nejaké chystajú. Ak ste oslavu nechystali, nikoho ste nepozývali, nič ste nikomu nepovedali, tak tvoj muž zareagoval ok.

lenka_da
31. mar 2025

Az teraz mi doslo, ze ste nerobili oslavu s rodinou... Nuz, mali zavolat a zablahozelat malej.

luccija
31. mar 2025

Vy môžete byť rovnako sklamaní, že ani nezavolala malej.Nie je povinnosť robiť oslavu a posielať fotky, aby si spomenuli...

sidicek
31. mar 2025

A prečo ste teda nikoho nezavolali na oslavu? Ci ešte len bude? Odmietli prist? Akosi tomu nerozumiem .Ja keď viem, ze cez víkend je oslava tak nevolam ešte aj cez tyzden v deň narodenin.Ak o oslave neviem tak volám a blahoželám ale zaujímam sa dopredu.

autor
31. mar 2025

Nemali sme ziadnu oslavu. Boli sme doobeda doma, potom sme boli traja na vylete. Odfotila som malu s tortou este rano v pyzamku. Tuto 1 fotku som poslala svagrovi, kedze jej zablahozelal cez messenger. Potom aj nas zavolal cez kameru, aby videl malu, kedze je krstnym otcom. Svokra vycita tuto 1 fotku, preco sme jej neposlali. Po manzelovej sprave sa uz neozvala, ani dodatocne nezablahozelala. Nevadi. Hlavne, ze mala este ma aj druhu babku a dedka. ❤️

sidicek
31. mar 2025

Tak potom nie je o čom. Jednoznačne mala zablahoželať a nie pýtať fotky.

gribka1
31. mar 2025

Aj tak nerozumiem, prečo neoslavujete narodeniny s rodinou, ste ďaleko od seba? Či to len tak mikro bežne praktizujete?

autor
31. mar 2025

@gribka1 ano ano. Byvame daleko od rodiny.

gribka1
31. mar 2025

Tak potom neviem ako si to svokra predstavovala. Mala ona volať jednoznačne. Snáď sa poučí dobudúcna.

cukroska
Autor odpoveď zmazal
cukroska
31. mar 2025

Áno už som si prečítala, že bývate ďaleko. Smutné, že vnučke nezagratulovali,alebo neposlali pohľadnicu. To je veľmi smutné.

cacianka
1. apr 2025

je ´jedno ako ďaleko bývajú od seba. má moje vnúča narodeniny ? tak zagratulujem, zavolám, napíšem. nečakám či a kedy bude oslava, negratulujem kvôli torte rezňom a prosecu. ale kvôli radosti dieťaťa. a ak aj oslava sa plánuje, možno sa to pri gratulácii dozviem a keby aj nebola, nebudem sa rúcať. môžno bude neskôr, možno vôbec, alebo ju urobím pre vnúčatko ja, všetko podľa možností a dohody s rodičmi.
Gratulovala svokra ? nie, tak čo sa uráža za fotky. Fotka bola ako pozdrav gratulantovi.