icon

Komunikácia - nepochopenie

15. júl 2022

Je mi neskutocne luto.
Nedokážem si to s manzelom vykomunikovat.
On chodi do prace a ja sa starám o deti.
Je rodina oslava a konecne som si po dhom case dala poháriček namiesto neho.Za. malým treba este chodit trosku ho usmerniť prizriet pohrat sa s nim ma 2r.
Ja som sa super odreagovala pokecala ale manzel namosúrený ze si nic neposedel.
Vobec mi nerozumie a nedokáže ma pochopiť ze ja takyto cas na sedenie v klude nemam skoro vobec.... a preco by som aj ja nemohla v klude sediet ???nemam právo? Ja Neviem povedzte.....
On sa odvoláva na to ze on chodi do roboty ze tiez nema klud .
Hrozne mi je to luto Ze vyzeram ako daaka nevďačná krava co sadne na celu rit a ma v prdeli.
Neviem ako mu to mam vysvetlit tieto moje pocity ..on tomu vobec nerozumie.
Je to Dobry manzel strata sa pekne pomoze ked ho poprosim ale komunikácia v kritických momentoch 0bodov.
Ked nieco poviem aj tak som najhoršia ja ... neviem si to obhájiť.

karhu
15. júl 2022

ak si to nevies obhajit, tak neobhajuj, nie si obvinena🙂
od dnes OZNAMUJ, si dospela zena, jeho partnerka, nemusis mu vysvetlovat ako malemu dietatu preco, zaco, naco, ak nechape, nevadi, staci ked bude akceptovat a akceptovat bude, ked uvidi, ze to myslis vazne a veris si😎

vilma7
15. júl 2022

Tak ak by oslavoval niekto z.manzelovej strany, nechala by som jeho posedieť, ak z mojej, strčila by som mu deti 🤣🤣🤣.
Veď ste sa mohli prestriedať, alebo?

tomikejt
15. júl 2022

My sa takto na oslavách striedame, chvíľu behám za malým ja, chvíľu muž.

matullienka
15. júl 2022

My to máme podelené ak ideme na oslavu z mojej strany dám si pohárik ja ak z jeho tak on. Za deťmi sa striedame nech oslavuje ktokoľvek

janickacrazy
15. júl 2022

Nechaj mu malého na celý víkend, aby pochopil, že aj ty máš nárok na kľud a posedenie. Inak mu to asi nedocvakne. Muži si potrebujú niektoré veci prežiť, inak si myslia, že ty si na dovolenke.

eva233
16. júl 2022

@janickacrazy čo víkend.... Ja by som mu povedala, ze paci sa syn má 2r ja idem do zamestnania a ty s nim bud 1r na rodicaku pripadne materskej.... Staraj sa a ja keď si budeš chcieť dať pohárik potom ti budem vyčítať 🤷‍♀️🙈