Komunikácia - nepochopenie
Je mi neskutocne luto.
Nedokážem si to s manzelom vykomunikovat.
On chodi do prace a ja sa starám o deti.
Je rodina oslava a konecne som si po dhom case dala poháriček namiesto neho.Za. malým treba este chodit trosku ho usmerniť prizriet pohrat sa s nim ma 2r.
Ja som sa super odreagovala pokecala ale manzel namosúrený ze si nic neposedel.
Vobec mi nerozumie a nedokáže ma pochopiť ze ja takyto cas na sedenie v klude nemam skoro vobec.... a preco by som aj ja nemohla v klude sediet ???nemam právo? Ja Neviem povedzte.....
On sa odvoláva na to ze on chodi do roboty ze tiez nema klud .
Hrozne mi je to luto Ze vyzeram ako daaka nevďačná krava co sadne na celu rit a ma v prdeli.
Neviem ako mu to mam vysvetlit tieto moje pocity ..on tomu vobec nerozumie.
Je to Dobry manzel strata sa pekne pomoze ked ho poprosim ale komunikácia v kritických momentoch 0bodov.
Ked nieco poviem aj tak som najhoršia ja ... neviem si to obhájiť.
Tak ak by oslavoval niekto z.manzelovej strany, nechala by som jeho posedieť, ak z mojej, strčila by som mu deti 🤣🤣🤣.
Veď ste sa mohli prestriedať, alebo?
My to máme podelené ak ideme na oslavu z mojej strany dám si pohárik ja ak z jeho tak on. Za deťmi sa striedame nech oslavuje ktokoľvek
Nechaj mu malého na celý víkend, aby pochopil, že aj ty máš nárok na kľud a posedenie. Inak mu to asi nedocvakne. Muži si potrebujú niektoré veci prežiť, inak si myslia, že ty si na dovolenke.
@janickacrazy čo víkend.... Ja by som mu povedala, ze paci sa syn má 2r ja idem do zamestnania a ty s nim bud 1r na rodicaku pripadne materskej.... Staraj sa a ja keď si budeš chcieť dať pohárik potom ti budem vyčítať 🤷♀️🙈

ak si to nevies obhajit, tak neobhajuj, nie si obvinena🙂
od dnes OZNAMUJ, si dospela zena, jeho partnerka, nemusis mu vysvetlovat ako malemu dietatu preco, zaco, naco, ak nechape, nevadi, staci ked bude akceptovat a akceptovat bude, ked uvidi, ze to myslis vazne a veris si😎