icon

Konflikt ohľadom stravovacích návykov s mojou švagrinou

1. máj 2025

Nahnevala ma lekárka a potom aj švagriná. Mam 12 ročného syna z predchádzajúceho vzťahu a dve deti s jej bratom teraz je mojim manželom. Ten môj 12 ročný syn je úplne normálny chalan. Nie je chudý a lekárke sa nepáči jeho váha vraj má nadvahu a má mať prísnu dietu no má 149 cm a 65 kg Ja viem najlepšie či má mať dietu alebo nie. Veď s toho vyrastie nie ? Na veľkú noc sme boli u švagrinej a mali tam misu s čokoládovými zajacmi,vajcami atď a jej vadilo že si môj syn vzal najväčšieho zajaca a celého ho zjedol a ospravedlňovala to tým vraj sa to pred obedom nehodí a že by nemal také jesť a vadilo jej že to vraj doslova zožral. Ešte aj to pozerala na môjho syna že jedol zákusky úplne záhledy hádzala aj na neho aj na mňa a ešte sa ma vypytovala či riešime jeho jedalniček a prečo mu dovolim jesť toľko sladkostí pritom aj obed normálne celý zjedol ale švagriná mi nemá čo kecať do toho čo zje môj syn. Potom švagriná povedala že sa nemieni miešať do toho . Bola som na ňu kvôli tomu nepríjemná a nakoniec sme sa pohádali.
Čo by ste jej povedali vy

Strana
z7
beronsche
2. máj 2025
@sidicek

@mimka1402 ano toto je vymyslene , ale aj tu vidno kolke nevymyslene zeny sa matky zastavaju

@sidicek vážne sa jej tu niekto zastáva? Som nezachytila..
Akurát otázku, či my (prispievatelky) sme nikdy čokoládu na posedenie nezožr.. ehm .. nezjedli.

Ale ja tomu celkom verím, ja poznám také osoby aj v realite. Zaslepené, že ani keby to dostali oficiálnym listom od svetových kapacit, furt by neverili. Prip. by mali kilometrovy zoznam výhovoriek, prečo to inak nejde..

misanthropicdann
2. máj 2025

Tvoje dieťa nemá nadváhu ono je obezne.
Ako rodičia ste už dávno mali zmeniť stravovacie návyky doma zacat sa stravovať inak.
Nie z obedov v škole nepriberie ani z jednej návštevy u rodiny. Pribral kvôli vám a vášmu prístupu k strave a športu a celkového prístupu k synovi ze ste vôbec dovolili aby sa do takej váhy dostal.
Pri tejto váhe mal byť už dávno na dákych pohybových aktivitách.

Ak to nebudete riešiť vy začnú to riešiť spolužiaci/spolužiačky formou šikany.

sidicek
2. máj 2025

@beronsche myslela som ,ze zastávajú tie teórie o tom ako z toho vyrastie a aj ta pani s tou čokoládou na posedenie ma zopár lajkov. Ostatne matky s podobnym nazorom sa radsej nezapoja. Mam dieťa v rovnakom veku a kopa spolužiakov je obezna ,aj tie matky co chodia na rodičká.Dokonca aj ich triedna ,keď mali odbehnúť skolu na nejaký deň matiek ,tak sa tvárila ze je chorá 🙂

xenia65
2. máj 2025

To čo vravíš je pekná blbosť. A doktorka ma pravdu. A k tomu ešte aj cukrovkou. Potom ti syn povie, načo si mi to dovolila, prečo si to odpustila? Začni vzdelávať najskôr sama seba, podpísaného je o tomto dosť

martin96321
2. máj 2025

Mas pravdu. Z Ty si ho vynosila,Ty si ho vychovala,Ty vies najlepsie co a ako. Co tam po dajakej sprostej lekarke co ma 6 rokov skoly a roky praxe a ucnia. Raz darmo.....matka je matka

tilly
2. máj 2025

@autor píšeš "a kto vyvára v týždni, ja teda nie" a čo máte bežne na večeru? Lebo obed dostane okolo druhej v škole, potom čo jedáva?

martin96321
2. máj 2025

Z toho co varia v skole ani prasata nepriberu🤣

nelka93
3. máj 2025

To ze oni mali nachystané neznamená, že všetko musí syn zožrať. Lekárka aj švagriná majú pravdu, syn je proste tučný a ty ho ospravedlňujes.

nelka93
3. máj 2025
@laila22

Ženy vy ste nikdy nezjedli celého čokoládového zajaca, alebo celú čokoládu na posedenie?

@laila22 nie nikdy som nezjedla 200 gramoveho zajaca ani čokoládu na posedenie. Však je to príšerne sladke

Strana
z7