icon

Konflikt s matkou kvôli nedostatku zásob v kuchyni

7. jan 2025

Prišli sme po 2 týždňoch z chaty domov, partner musel ísť hneď do prace a ja som sa dohodla s rodičmi že prideme ku nim aj s deťmi, som na rodičovskej, v tom matka nabehla ku mne do kuchyne že ved nemáme nakúpené, že nás “nechal bez jedla a bez peňazí”. Hovorím že peniaze mám (mame každý vlastný účet) a mame aj základne potraviny (pečivo, mäso v mraznicke, ryža, cestoviny, vajíčka, šunku, mlieko….) a na veľký nákup sme ešte nemali cas. No proste scéna aký je to ….. a nestará sa o rodinu 🙈 a toto mám v priemere tak raz týždenne, nadávky, urážky, ohovaracky po širšej rodine ako sa nestará, čo vôbec nie je pravda. Mám pocit že jej šiblo, že nie je normálna, že jej začína nejaká choroba.

Strana
z2
mnamko
9. jan 2025

A načo si sla ku nej,pecivo zohrej v mikrovlnke a nato maslo,to v chladničke určite máš a za ten čas niečo z mrazaku rozmrazis,staci namocit v sáčku do teplej vody.Vzdy to tak robim,

cacianka
9. jan 2025

@mnamko pointa problému je niekde inde, nie v jedle u matky alebo prázdna chladnička

sense
9. jan 2025

Keď je matka psychopat a vždy odchádzaš od nej zdeptana načo chodis ku nej a načo ju pustas k vam

mnamko
9. jan 2025

@cacianka ale ona koli tomu prisla,že pojdete ku nim,tak som to pochopila.

cacianka
9. jan 2025

@mnamko ja nie.
asi boli dohodnutí / vedeli že po návrate z chaty ide partner do práce, autork s edeťmi k mame na návštevu s jedlo. popri tom mali doma nejaké bežné zásoby a čerstvé išli poriešiť priebežne. ale matka si chcela kopnúť do zaťa, vypustiť jedovatú slinu tak začala kydať na zaťa.
To je tá pointa - nenávidí zaťa, tak si nájde hocijakú omrvinku, len aby si kopla a okydala.

Strana
z2