Konfrontovať nevestu, keď zatvára dvere?
Ahojte, keď prídem k synovi na návštevu, nevesta vždy zavrie dvere na spálni. Cítim sa veľmi nepríjemne, akoby predomnou niečo schovávala a akoby som im chcela zle alebo čo. Konfrontovali by ste ju ?
Ak toto nie je vymyslene, tak autorka, prosim chod sa dat liecit a pre dobro svojich deti sa od nich zatial odstrihni.
@jankalukasova je to jeho manželka, nie matka. Nieje to jeho krv. Nikdy mu nedá takú lásku ako matka
🙄🤦♀️
A Tvoj muž? Tiež bol mamáčik-synáčik? Zastával si pred Tebou mamičku a ty si s tým bola ok?
Syn je vasa krv, ale nevesta je prakticky cudzi clovek. Zatvaranim dveri vam nastavuje hranice, ktore evidnetne mate tendenciu narusat a nedodrziavat. Predstavte si, ze by vam nabehla do bytu suseda z ineho domu, s ktorou mozno obcas aj prehodite rec, a zacala by vam preriadovat byt. Za uplne najhorsie oznacujem nazor, ze "ona ho k tomu dotlacila". Preboha, ved ona je uplne ina osoba ako vy, alebo vas syn, ma narok na svoje vlastne nazory a pocity a je super ze si to medzi sebou vedia s partnerom vykomunikovat a ze sa postavil na jej stranu.
CI vam by sa pacilo, keby vam vasa svokra, bez opytania ci oznamenia nabehla ku vam domov, prekutrala byt, prehadzala veci (lebo ako inak viete, kde co maju?)? A Pacilo by sa Vam, kebyze muzovi poviete, zlatko toto sa mi nepacilo, pohovoris si s mamou? A on by vam povedal: Ani nahodou, je to moja matka, moze si tu robit co chce a bud sa ti to paci, alebo nie.
Poradim vam, ak ich zacnete respektovat, zlepsia sa vase vztahy a raz vas mozno tie veci necha spratat a aj sa vam podakuje.
Aj ja zatváram spálni, ci sú to moji rodicia alebo boli svokrovci, kamaráti,, pre mňa je spálňa sväté a súkromné miesto,, je to vaša krv,, takže matka choro naviazaná na syna
Ženo, sa spamätaj, veď ty normálne žiarliš, že je syn šťastný. Ty nemáš vlastný život?
Ty si fakt chorá, staraj sa radšej o svoj život a o svojho manžela. Keď tvoj syn a nevesta majú deti áno je to pre tvojho syna naj maminka jeho deti
Autorka ty pochop že nemôžeš tam len tak vojsť a začat im tam pratať a prenášať veci. Predpokladám že si využila ten moment naschvál keď si vedela že nebudu doma aby si tam mohla posliediť….
Neveste tak ukazuješ, že ona nemá poriadok a bože taký tu bol bordel že som ti popratala! Mňa by to veľmi urazilo.
Aj ja zatváram dvere do spálne pred každou návštevou (okrem mojej mami 🙈) A neschovávam tam ani mŕtvolu, ani tam nemám výstavu vibrátorov, ani sa nebojím, že by mi návšteva niečo ukradla. Proste spálňa je spálňa a vždy som bola tak vedená už ako dieťa, že do spálne sa nechodí a tak to mám proste zafixované a nejak intuitívne zatváram dvere pred návštevou. A áno, aj svokru považujem za návštevu 😎 A ešte jedno priznanie bez mučenia - niekedy tam zvyknem zatvoriť bordel narýchlo "uprataný" pred neohlásenou návštevou.
Určite sa za to na nevestu nehnevaj. Je to banalita a veľa žien to tak má, ako vidíš podľa diskusie. Je to hlúposť a dúfam, že neriešiš s nevestou iné zbytočnosti a nevedieš s ňou žabomyšie vojny kvôli debilinám ako je aj táto.
Preboha, ja som taka vdacna za svoju svokrusu 🙏 toto je grc citat. Pani, vy si najdite prosim iny konicek ako liezt do zivota a do spalne svojmu dospelemu synovi 🤯
@gribka1 moje deti pre mňa znamenajú všetko a vždy to tak bude
“ Nieje to jeho krv. Nikdy mu nedá takú lásku ako matka.”
Veď chvalabohu, preboha 🙉🙉😂 opicej lasky uz ma urcite dost…
nepochopime. a tu ani nie je co chapat, skor nechapes ty, ze u dcery/nevesty, to je v podstate jedno: sa v ramci bytu do spalne NECHODI.
Spálňa sa zatvára. Do spálne by nemuseli ani deti, nieto svokra.. ;D
@gribka1 dobrý koment deti sú pre ňu všetkým a aj budú, tak im rada bude ničiť životy očividne lebo není po jej a nevesta ju neposlucha na slovo
A pre ktorú matku nie. Miluj ich bez podmienok, pretože ty ich svojou láskou dusíš.
Tiež zatváram dvere do spálne a pritom, keď niekto ide po chodbe ani nevidí posteľ.Neviem je to taký zvyk.Tak veľmi ťa to trápi?
Ďakujem, pobavilo, hneď mám lepší deň.
Vzdy som zatvarala dvere na izbach ked mala prist navsteva vsak im staci obyvacka kuchyna kde sa pohybujeme aj my a wecko ked pridu na 1-2hodinky 🤷♀️
Ty si kompletna ? Ten komentar o tom ze KUPIL CUDZEJ ZENE nieco na den matiek je top !
Akej cudzej zene prosim Ta ?
Inak, asi v kazdej domacnosti sa spalna pri navsteve zatvara
Dvere na spalni aj ja zatvaram, obcas nam detska navsteva poskakala po perinach a odvtedy zatvaram, ale skladat pradlo ouch…ani moja mamina by mi pradlo neposkladala, jedine ked by som ju o to poprosila a to by sa este pytala, ci naozaj moze, svokru by to ani nenapadlo, ale ak si predstavim, ze by mi skladala gatky🤪ja mam naozaj uzasnu svokru, toto by ju nenapadlo, sukromie sa to tusim vola
Skus ju konfrontovat... Pravdepodobne by to bola tvoja posledná návšteva.
Syna treba pustiť. Je to ich byvanie,ty rám nemáš nárok na nic
Ja tiez nechcem, aby mi niekto chodil do spalne, nepaci sa mi to a nevidim dovod chodit do cudzich spalni.. ja som tiez dlho do svokrinej nejak nechodila, ani ona k nam. A ked sme si aj sli, ja som mala taky blby pocit.
Za mna je to uplne ok, ze tam nechce, aby chodili ini ludia. Respektuj to.
Je to ich domácnosť, tak majú svoje pravidlá. Nauč sa ich rešpektovať. Mne keď príde na návštevu svokra alebo mama, tak mi nebehajú po izbách.
S týmto mala problém aj moja svokra, jedného dňa som bola preč a prišla k nám a hold videla na posteli to čo vidieť nechcela a od toho dňa problém vyriešený😂Spálňa je naše kráľovstvo a tam svokra nepatrí a ani moja mama.
Opýtam sa takto: tebe z toho tepla preplo?
Robili to moji rodičia, robím to aj ja. Mám po 40, moji rodičia po 70 a nedovolím si vojsť do ich spálne pokiaľ tam nie sú a vyslovene ma tam pre niečo nepošlú. Učím k tomu aj moje deti. Nech sme u kohokoľvek na návšteve. Či majú alebo nemajú spálňu zatvorenú, moje deti vedia, že tam bez dovolenia nesmú chodiť. A platí to aj pre všetkých, čo prídu k nám. Kľudne by si ma mohla konfrontovať. Otázne je, či by si sa následne necítila trápne 🤷🏻♀️ a ak nie, chyba bude v tvojom prijímači, prepáč.
Tiež zatvára spálňu keď príde návšteva, nevidím na tom nič zlé. A nič neschovavam... A vôbec nechápem prečo máš potrebu im nazerať do spálne. To je úplne privát zóna... Ja nenazersm. Do spálne ani oartmerovym rodičom ani mojej mame

Vyrástli a chápem ich, teba veľmi nie.