Nie som spokojná s nevestou: Čo robiť?
Mám nevestu, už 9 rokov, so synom sú spolu 11 rokov. Majú dve deti do 5 rokov.
Začali spolu bývať pol roka po zoznámení, aj napriek tomu, že som s tým nesúhlasila. Beriem to tak, že ma syn opustil kvôli nej. Ona sa mi nepáči. Pre svojho syna som chcela niečo lepšie, ale až neskôr. Zobral si ju, keď mal 25, teraz má 33. Ani so svadbou som nesúhlasila. Najprv ma nechá samú a potom si ju ešte chce zobrať. Dievča je to drzé. Áno, sem tam mi k nej ujde nejaká sarkastická poznámka, ale miesto toho, aby to prešla mlčaním sa vždy pred synom ozve a potom som za hlupáka ja. A on si stále zastáva ju. Dievča má nadváhu, ani to sa mi nepáči.
Snažila som sa synovi ukázať, že není tá pravá, ale on je voči tomu slepý.
Chcem, aby sa mi vrátil domov.
Silne lieky Ti treba od psychiatra a nevychadzaj von bez pokryvky hlavy a bez vody.
To naozaj nenájdem pochopenie ani tu?
@anonym_autor nie si za hlupáka ale hlúpa a chorá osoba.
@januska12323 Viete aké to je, keď si žijete spolu a potom niekto príde a zrazu ste sama? Keby som aspoň mohla chodiť častejšie.
Matka roka 🤣🤦♀️ vlastne teba ani matkou sa neda nazvať. A čo na to otec syna?
Matka roka 🤣🤦♀️ vlastne teba ani matkou sa neda nazvať. A čo na to otec syna?
@stellarstar Tak mi teda povedze čo robím zle. Ja sa snažím byť ticho, keď som u nich. Ale nejde to, mám voči nej zášť.
@januska12323 Viete aké to je, keď si žijete spolu a potom niekto príde a zrazu ste sama? Keby som aspoň mohla chodiť častejšie.
@stellarstar Tak mi teda povedze čo robím zle. Ja sa snažím byť ticho, keď som u nich. Ale nejde to, mám voči nej zášť.
@anonym_autor daj na liečbu u psychiatra, úprimne a bez urážky
@anonym_autor daj na liečbu u psychiatra, úprimne a bez urážky
@stellarstar Chlap ma pred rokmi opustil, tiež si našiel podobnú a zo dňa na deň som zostala bez neho.
@anonym_autor
Rob si prdel niekde inde, veď toto je také priehľadné, že to vidí kazdy. Nie je to ani dobrý vtip. Viem že je horúco a nudíš sa aké choď radšej strikovat alebo do sprchy schladiť sa.
Ak to nie je vymyslená téma tak treba navštíviť psychológa. Veci čo píšeš, nie sú v poriadku.
@anonym_autor
Rob si prdel niekde inde, veď toto je také priehľadné, že to vidí kazdy. Nie je to ani dobrý vtip. Viem že je horúco a nudíš sa aké choď radšej strikovat alebo do sprchy schladiť sa.
@svetlonos Pani, ja sem píšem naozaj. Naozaj mám problém ktorý sa snažím vyriešiť.
Ak to nie je vymyslená téma tak treba navštíviť psychológa. Veci čo píšeš, nie sú v poriadku.
@martinka13 Ale čo mám inak robiť. Ja nechcem byť sama. Všetci ma len opúšťajú.
@stellarstar Chlap ma pred rokmi opustil, tiež si našiel podobnú a zo dňa na deň som zostala bez neho.
@anonym_autor Syn ti ešte nepovedal, že by bolo dobré prestrihnúť pupočnú šnúru ? Vôbec to neber ako urážku, ale potrebuješ pomoc psychiatra. Verím, že je to len vymeslená téma na rozprúdenie debaty .
@martinka13 Ale čo mám inak robiť. Ja nechcem byť sama. Všetci ma len opúšťajú.
@anonym_autor zamysli sa nad sebou a začni na sebe pracovať ak toto fakt nie je fake
@anonym_autor on je tvoj syn,nie tvoj manzel.Si si zabudla prestrihnut pupocnu snuru po porode.Ty si ho vychovala a tym to pre teba zhasne.Je uz dospely a sam je otec,ktory sa uz musi starat o svoju rodinu a nie o matku,ktora ziarli na nevestu a robi take prieky,ze ty mozes byt rada,ze mas este stale syna a vnucata.Raz sa tak nastvu,ze ta uplne odstrihnu a neuvidis ani syna,ani vnucata.
@anonym_autor Syn ti ešte nepovedal, že by bolo dobré prestrihnúť pupočnú šnúru ? Vôbec to neber ako urážku, ale potrebuješ pomoc psychiatra. Verím, že je to len vymeslená téma na rozprúdenie debaty .
@anonym_5f3c6f Syn mi vždy vynadá. Vždy sa kvôli nej pohádame. Dokonca už aj návštevy obmedzil, ale to ho určite nahuckala ona.
Žena koľko máš rokov?
@stellarstar Som už stará a stále vládzem menej a menej a ani to s ním nehne tráviť so mnou viac času.
@anonym_autor zamysli sa nad sebou a začni na sebe pracovať ak toto fakt nie je fake
@stellarstar su take kravy matky,co si myslia,ze syn sa ozeni s matkami.Fuj,je to hnus a chore.
@anonym_autor on je tvoj syn,nie tvoj manzel.Si si zabudla prestrihnut pupocnu snuru po porode.Ty si ho vychovala a tym to pre teba zhasne.Je uz dospely a sam je otec,ktory sa uz musi starat o svoju rodinu a nie o matku,ktora ziarli na nevestu a robi take prieky,ze ty mozes byt rada,ze mas este stale syna a vnucata.Raz sa tak nastvu,ze ta uplne odstrihnu a neuvidis ani syna,ani vnucata.
@anonym_763313 A on zabudol kto ho vychoval a dal mu všetko čo potrebuje?
To naozaj nenájdem pochopenie ani tu?
@anonym_autor Ake pochopenie chces najst? deti nie su nas majetok, syn je dospely, nema sediet materi pod suknou a cakat, aku mu ona vyberie nevestu. Ak si sama, tak sa zacni niecomu venovat, inak sa zblaznis.
@stellarstar su take kravy matky,co si myslia,ze syn sa ozeni s matkami.Fuj,je to hnus a chore.
@anonym_763313 Preboha fuj. Ja predsa nič také nechcem, ako si môžete niečo také napísať? Ja len chcem aby syn nezabúdal, že ma matku, ktorá ho potrebuje.
@anonym_autor a čo od neho očakávaš? Že ti bude 24/7 pri tvojom prdeli s prepáčením?
@anonym_autor a co teraz ako,ze???Ma sa vysrat na rodinu,zenu a deti a byt uz len s mamickou do konca jej zivota,ci ako si to predstavujes???
@anonym_autor Ake pochopenie chces najst? deti nie su nas majetok, syn je dospely, nema sediet materi pod suknou a cakat, aku mu ona vyberie nevestu. Ak si sama, tak sa zacni niecomu venovat, inak sa zblaznis.
@dskjhfdlkdjhl Ale ona je pre neho maximalne nevhodná. Je to zlatokopka.

Troll alebo smer psychiater