Kontrolovala som manželovi telefón
Ahojte ani neviem kde začať. Musela by som lovit veeelmi daleko. Skusim v skratke.Neviem co mam robit.Jedneho dna som skontrolovala manzelovi mobil. Nie spravy ale soc.siet to co som tam objavila ma zabilo. Bola som vtedy v osmom mes.tehu. Nasla som konverzaciu s,, kamarátkou,, o ktorej som vedela ze ma v priateloch no to co som si precitala ma paralizovalo...ani neviem ci to mam pisat ci nie zdviha sa mi este teraz zaludok.jednoducho nasla som konverzaciu podotykam,, len,, konverzaciu nakolko muz chodi z roboty rivno domov nechodi po krcmach ani podobne riadne sa stara o rodinu deti...kde snou riešil kde by ju co by ju ako by ju...ked som mu to vykricala bol zarazeny strasne ho to mrzelo hanbil sa za seba atd...aspon tak tvrdil... Samozrejme utrusil poznamku že co mal robit ked ja som nechcela....to ci som chcela ci nie o tom by sa dalo debatit vzdy sa vyhovoril ze nie ked uz je male tak velke atd. Kvôli deťom som mu odpustila no nezabudla... Obcas som mu to vyhodila na oci pripomenula atd. Nakoniec to vyvolavalo hadky tak som si povedala ze ak som mu to odpustila musim prestat s vycitkami a zit dalej...Po roku ked sa nás intim.zivot stiahol na raz za mesiac obcas aj raz za tri mesiace nastala chvila kedy mi diabol za uchom povedal pozri mu opat mobil.Ja som mu tam nasla dalsiu SUKU s ktorou si vypisoval podotykam dalsia dlhodoba,, kamaratka.. To ma uplne zabilo...moje city su ziadne je mi neprijemny a zivot manzelsky si neviem uz s nim predstavit.znechutil sa mi uplne...
@svetluska82 len to je potom smutné, že to tak bolo a už tam nie jej tá dôveru. Stále čakáš, že sa zasa potkne a niečo spraví. Veď to nemôžeš byť ani šťastná takto. 😒 Dôvera je základ vzťahu.
@monikaparson necakam, len to kontrolujem...mozno keby si kukla ja ty svojmu by si sa divila 😉
@svetluska82 tak na to mám dosť zdravého rozumu, aby som to nerobila a ak by čosi piekol pri mojom šťastí už by som to dávno vedela. 😖
tak ja si myslím, že sa radšej nehrabme v ich mobiloch ani pc, i ked niekedy nás tam niečo ťahá, a je to lákavé, zbytočne sa dozvedáme hrozné veci, ktoré aj tak vlastne neovplyvníme a aj tak ostaneme s nimi ,lebo však ( " sú to len reči, nie skutky ",čo na tom, že jej vyprával,ako ju chce kefovať "vsak nevadí, sú to len slová, hlavne, že skutok sa nestal,),i ked je to zvrhlé a ponižujúce a príšerné a monsterovské, kašlime na to.
@nevladzem tak mu to povedz, ze si mala tusaka a kukla opat do mobilu.
Fakt nechapem, ci mu nestaci jedna baba doma. Inak on mozno len tak flirtuje cez siete, asi mu to na pobavenie staci. Aj mne by to vadilo a keby som mu kukla do mobilu prvy krat ako ty ( co si (ne) mala ), tak urcite by mi to nedalo pokoj a kukla by som tam znova, asi kazda z nas co je tu 😀 😀 😀, len tu hraju frajerky.
A riesit to, ci si mala, alebo nemala pozerat do mobilu prvy krat je uz asi zbytocne!!!
@katkalubkova Ak raz niečo žena nájde, jasné že to už bude hľadať stále a ten blbý tušák to je hrozný pocit, doteraz si ho pamätám, spávať som kvôli tomu nemohla. Dúfam, že už ho mať nebudem.
@monikaparson my zeny sme hrozne snoricky 😀 😀 😀 , vyzvedame... a potom mame o zabavu postarane 😅
mne moj manzel vzdy povie:" zvedava ako kazda baba"
, ale nejedna sa o mobil
@katkalubkova Snoričky, čo ti ja viem. Ja sama od sebe nečekujem, ale ak je ten debilný tušák, tak ámen tma a najhoršie je, že vždy to končí, tak že to skončí. Akože hej, dobre tak, len to trápanie, jaaaj.
@sense mozno keby si mala podozrenie ako autorka.keby si zacala citit medzi vami mierne ochladenie.keby s tebou spaval coraz menej.tak ver mi aj ty by si mu prespikovala mobil alebo fb ale. no a ci je ta dotycna cundra ako ju pomenovala autorka to je jedno.za to by som autorku nechytala.lebo normalna zena kt vie ze nejaky muz je zenaty si s nim nebude predsa vypisovat oplzlosti cez soc.siet.ci ty take spravanie od zien pokladas za normalne?
@lucinka511 urcite nie je za ich problemy ta zena zodpovedna a mozno ani nevie ze je zenaty,kolko je naivnych zien a vychcanych zenaciv....a nie ja by som sa nehrabala ak by som mala podozrenie tak by som sa ho na to rovno spytala a podla reakcie by som si ked uz tak ten mobil vypytala od nehi nech mi ho ukaze...a aj to len v pripade ak by som vedela zniest akukolvek pravdu....a niecobpodobne som uz zazila...len u mna neostali pri cirkuse, chvilu tichej domacnosti a potom bolo vsetko o.k
@lucinka511 a ako som uz pisala nedokazala by wom zit s niekym kto sa mi hnusi ani kvoli dietatu nie....
@sense ale muzi vedia dobre klamat.poniektori a zasa nie kazda zena sa vie dobre vyznat v mimike..kolko je takych.ze maju neveru muza skoro pred ocami a nic si nevsimnu.ako moja kolegyna kt byvaly muz chodil za inou a ona na neveru fosla tak.ze si nahodou pozrela ich spolocny sex na videonahravke a o par rokov pojej rozvode sme si pozerali jej fotky este z cias manzelstva a az vtedy si vsimla.ze na jednej spolocnej fotke s tou ich spolocnou kamaratkou tu jeho milenku drzi na tej fotke za prsia☺cize niekedy to docvakne az najdenim poriadneho dokazu a to sms.alevbo soc siet..
@nevladzem ale ked u teba neprichadza do uvahy rozvod.tak co tu riesis?,tvoj manzel sa len,tak mezmeni,po case bude opatrnejsi ale nadalej si bude pisat oplzlosti.Takze sa s tym zmier a najdi sposob ako s tym zacat zit,kedze sa pre dobro deti obetujes.Tu je kazda raa zbytocna,zazraky sa nedeju,manzel bol mozno vzdy taky,mozno ho len vzrusuje takato konverzacia cez net.je to nejaka jeho uchylka,mozno ta podsvdza,to sa musis opzyat jeho a zacat s tym zit.Ale casom urcite najdes sposob ako s thm nalozis.
@lucinka511 nuz ten moj ex asi nevedel prezradil sa de facto sam a ani nie tym zeby sa v nasom vztahu nieco zmenilo ale v tom ze vzdy nechaval telefon len tak lezat ked mu aj zvonil tak vzdy pozri kt vola ak dvihni to a zrazu ho zacal na noc vypinat bravat vsade so sebou az mu vravim a to som myslela este zo srandy ze coze riesis taje dokezite ked musis aj na wc s telefonom a on mi kedze si myslel ze sa nepozriem lebo ma v tomto ohlade poznal mi vravi ze nic a ja ze tak ukaz ze nic a on mi dal mobil len nedufal ze sa pizriem tak som sa pozrela ....
Dnes som sa divala na markize susedskej pripady.a zas zena slepa stazovala sa kamaratke a sama kamaratka chrapala s jej muzom.cela dedina o tom vedela az na tu zenu.dalsi pripad sme mali aj v panelaku.susedia sa az moc nastevovali a muzovy drblo a zalubil sa do susedky a ona vyhodila muza a tak sa sused nastahoval k nej o poschodie vyssie a suseda sa dlho spametavala.ale neodstahovala sa.zvykla si ze ich vidi spolu.
@sense darmo,muzi su viacej neverni ako zeny.je to smutne ale je to zialbohu tak,ja by som nevernika tiez nechcela.
Juuj..najmudrejsie reci tu maju tie, co hovoria cisto teoreticky a nemaju s niecim takym chvalabohu ziadnu skusenost. TEORETICKY by sa kazda po prevaleni nevery zachovala ako prava dama a bez histerickeho revu, vyhrazok, placu, vydierania a nasledneho prosenia, by so vztycenou hlavou s jednym deckom v kazdej ruke a prazdnou penazenkou odcupitala zo spolocneho bytu zatazeneho na 100 rokov hypotekou....
@myskahryzka spravne si napisala. Teoreticky. Ale prakticky tazko. Zazila som si tiez uz mnohe a viem jedno. Ak zena miluje a muz jej je neverny tak nikdy sa z toho nepozbiera zo dna na den. Nevztyci hlavu a nebude sa hrat na sebavedomu. To proste zene tie city k muzovi nedovolia..
@beabelisova Ano. Ja som pisala o tych, ktore to nezazili, maju statie na pekne vztahy a teoreticky vedia ako by sa v podobnej situacii chceli zachovat.

Ak niekto z akéhokoľvek dôvodu chce kontrolovať mobil, mail, či čokoľvek iné... Ok... Ale.. Treba dopredu byť uzrozumenou, že vysnorit môže čokoľvek aj to čo bude následne bolieť a rvat dušu. Ak je človek stým uzrozumeny tak v pohode. Aj keď je potrebné ísť až do takého extrému? Ak neverím a mam pocit, že niečo nie je b poriadku, tak uz dávno sa niečo deje po za chrbát