Kontrolovala som manželovi telefón
Ahojte ani neviem kde začať. Musela by som lovit veeelmi daleko. Skusim v skratke.Neviem co mam robit.Jedneho dna som skontrolovala manzelovi mobil. Nie spravy ale soc.siet to co som tam objavila ma zabilo. Bola som vtedy v osmom mes.tehu. Nasla som konverzaciu s,, kamarátkou,, o ktorej som vedela ze ma v priateloch no to co som si precitala ma paralizovalo...ani neviem ci to mam pisat ci nie zdviha sa mi este teraz zaludok.jednoducho nasla som konverzaciu podotykam,, len,, konverzaciu nakolko muz chodi z roboty rivno domov nechodi po krcmach ani podobne riadne sa stara o rodinu deti...kde snou riešil kde by ju co by ju ako by ju...ked som mu to vykricala bol zarazeny strasne ho to mrzelo hanbil sa za seba atd...aspon tak tvrdil... Samozrejme utrusil poznamku že co mal robit ked ja som nechcela....to ci som chcela ci nie o tom by sa dalo debatit vzdy sa vyhovoril ze nie ked uz je male tak velke atd. Kvôli deťom som mu odpustila no nezabudla... Obcas som mu to vyhodila na oci pripomenula atd. Nakoniec to vyvolavalo hadky tak som si povedala ze ak som mu to odpustila musim prestat s vycitkami a zit dalej...Po roku ked sa nás intim.zivot stiahol na raz za mesiac obcas aj raz za tri mesiace nastala chvila kedy mi diabol za uchom povedal pozri mu opat mobil.Ja som mu tam nasla dalsiu SUKU s ktorou si vypisoval podotykam dalsia dlhodoba,, kamaratka.. To ma uplne zabilo...moje city su ziadne je mi neprijemny a zivot manzelsky si neviem uz s nim predstavit.znechutil sa mi uplne...
noo vždy , vždy, ked lozíme mužovi do mobilu nájdeme niečo....o čom nevieme a čo nás zarazí a úplne položí, alebo možno prekvapí, od drobných klamstiev ( a nemusí sa to len týkať žien),tak až po neveru úplnú.
preto u žradšej nič nekontrolujem,a ani nechodím do mobilu ani na soc. siete. nemám to za potreby, iba by potom boli hádky a nezhody a aj tak iba dalšie klamstvá. pokiaľ sa správa relatívne normálne nemám dôvod mu tamm loziť, ale presne ťa chápem, aj ten pocit,ked tam niečo hnusné nájdeš. sama som to zažila...neprajem to nikomu...a na otázku, čo máš robiť, ti neviem povedať.. chlapi si asi totálne myslia, že sú úplne sprosté a naivné, a že nevieme vo co go...vieme, nie sme tupé. a ked mu nevieš odpustiť, tak potom asi pauza vovzťahu, aj ked máš s ním deti na chvílku chod k mame a premysli, čo dalej. nech vie, že nemôže si robiť, čo sa mu zachce.
a vysvetlenia ak vôbec nejaké sú, že "" preto lebo ty si mi nedala",tak také ani neber do úvahy. to sú bludy. chlap, aj ked mu žena nedá nesmie toto robiť.!
Nerozumiem preco sa zeny nechaju takto ponizovat. Ved vztah je dobrovolny. Moj mm vie,ze ak ma ponizi,balim svojich par svestiek a odchadzam aj s detmi a bude mi uplne jedno ci niekomu vliezol do nohaviciek virtualne alebo realne. Ked mam s niekym zit,tak s nim chcem spavat, dotykat sa ho, rozpravat sa s nim bez nejakeho odporu.... a k tomu "naruseniu" jeho sukromia.....cudziemu cloveku do mobilu nechodim,ale zase ak s niekym zijem, tak fungujeme podla hesla,ci je moje,je aj tvoje.... a to vo vsetkom, nikdy som sa mu nechytila mobilu potajomky, mozem si ho hocikedy zobrat aj pri nom a pozriet si hocico,tak isto maily,FB... a on tak isto moje. Ked si chce precitat,co si pisem s kamaratkou, nech sa paci, ved si za tym stojim....
@jvlo presne, aj u nas je to tak...tomi občas aj na koníka kukne 😀 tiez mi to nevadi, s nikym si nepišem nič, čo by nesmel vediet 🙂
@tomiholjubavi aj moj "konuje". Musim mu len prekladat do nemciny. A rehoce sa obcas ako kon (modry?????), ze co zenske viedia riesit 😀 😀 😀
@yanni mna sa minule pytal, ze ked jeho tatko je stary vrag, či on je mlady vrag 😀 😀 😀 srdénko, on uz po slovensky vie, takze to podstatne si preloži.
@tomiholjubavi hihi moj nie. Ale co to rozumie a pisanu slovencinu este trosku viac. Ale aj tak MA potrebuje. No kam by sa podel bezomna 😀 😀 😀 😀 😀
Ja ešte tak všeobecne k tomu rýpaniu sa v partnerovom telefóne, tablete, atď.... Nie je to správne, to vieme... Ani nám by sa nepáčilo, keby to niekto robil nám... Ale ak už do toho idete, tak si musíte premyslieť aj to, čo spravíte s informáciami, ktoré tam nájdete... Lebo nájsť tam pikantné smsky s kolegyňou či fotku susedinej frndy, spraviť cirkus, rozbiť pár tanierov, týždeň či mesiac hrať urazený psí čumák, ale nakoniec aj tak uveriť 5korunovým rečiam o tom, ako kolegyňa bola opitá a nevedela o sebe a suseda tú fotku frndy poslala omylom a potom zase budete spokojne variť teplé večere a podržíte keď treba, tak vážené ano, bolo to úplne zbytočné a s najväčšou pravdepodobnosťou sa to bude opakovať, lebo pán manžel vie, že mu to aj tak prejde...hlavne, ak takto odpustíte aj druhý krát... Akurát teda možno si dá lepší pozor na históriu v mobile, PC, tablete, zmení heslá, vytvorí nový nick a tak... A jediný, kto sa bude trápiť, ste vy...
Najprv si musíte vážiť samé seba aby si vás mohli vážiť druhí...
Ako posledne sa to vzdy dozvedia prave zeny ze su podvedene vsetci to vedia naokolo ale zena ma ako keby stale zaslepene oci a tie sa otvoria az vtedy ked si precitaju taketo spravy alebo pridu z prace necakane domov skor.a pritom im muz dava jasny signal jednak ze sa zmenil taky nebyval alebo odmieta sex alebo si ju uz prestal vazit.prestal komunikovat chrani si mobil ako oko v hlave ale zeny veria ze nepodvedie.nechcu si to vobec pripustit.ja mojmu muzovy verim ze nikdy take nic nespravy aj on mne.zivot by som zan dala tak isto ako on svoj za moj.nemame ziadne tajnosti medzi sebou tak isto aj posta sms v mobile proste vsetko mame spolocne.ale moj ani na fb nechodi ani na pokec.ja zas vzdy ked nejaky uchyl napise rp tak muzovy ukazem ze kukaj.a ja si myslim ze ked sa najdu 2 spriaznene duse da sa prezit nadherny zivot plny lasky bez vecsich hadok lebo hadky sem tam take malinke musia byt tak je to na cely tento pozemsky zivot a este aj po nom.
@maslenka47 nazývať chuderou niekoho, kto potrebuje radu na webe je dosť úbohé.
Chudera je podľa mňa tá, ktorá aj niečo tuší, ale sa radšej preto, aby sa niečo nedozvedela do toho mobilu nepozrie.
Len aby si ty takou chuderou nebola. Pani múdra.
ze dalsiu suku,grrrrr,...ako inac nazvat tvojho muza ked spravil zase to iste,....je lahko hadzat chybu na druhych,v skutocnosti aj keby sa mu zeny rovno do ruk hadzali ked ma respekt k tebe tak by nepodlahol.Odpustit zase?tym padom zmierit sa s tym ze to bude robit cely zivot... kazda v svojom manzelstve alebo vztahu si dava svoje hranice,ty si jedina ktora vie ci je schopna sa zmierit zit s takym muzom alebo nie,ale zbieranim viac informacii a hrabanim sa v jeho privatnych veciach ti uz pomoze,naco,ked fakt je taky ze to robil,robi a bude vtom pokracovat..
@tomiholjubavi oba razy som mu vsetko vykricala...nesklopila som oci usi a trpela... Prvy krat som spavala v inej izbe dokonca ked som skor zaspala v spalni a zobudila som s nato ze prisiel zobrala som sa a isla prec...druhý x som tiez vyhucala vsetko povedala aky je ubohy atd.nesetrila som slova ani slovnik ...
@nevladzem
@jvlo ja kontrolujem pravidelne a nic :( Inak su typy muzov, co stale skusaju oblbovat zeny virtualne a nasledne aj realne..AK jedna prestane reagovat idu po dalsej: je to ako droga pre nich, a prestane s tym len malokto.
Moj muz ked sme spolu chodili kratko ccca 10 rokov dozadu, pisal si so svojou expriatelkou odvtedy s tym prestal a ja mu kontrolujem namatkovo raz za cas mobil..NO ocividne bud s tym prestal, alebo si dava bacha
Skús si pozrieť jeho vyplatne pásky či nebral dovolenku...povedal že ide do práce a ci nebol s tou dotycnou a dôkaz by si mala či s ňou bol abo nebol
@svetluska82 Nechápem to, ja kontrolujem pravidelne. Akože toto už ide mimo moje chápanie. Nevieme svoje heslá, neberiem mu mobil, ani on mne. Na čo by mi boli jeho heslá do mailu a pod., no nechápem to akosi. Iné je, ak je tam to podozrenie, to bez váhania vypýtam mobil a pod. a hneď viem, ktorá bije. Ináč mi to príde choré, aby som to pravidelne čekovala. To mu akože nevadí? A ešte ten smutný smajlík k tomu.
@pixma321 Odpustí podľa môjho väčšina, ale povedzme s to úprimne, stalo sa raz, stane sa znova. Z vlastnej skúsenosti toto často spúšťa ochladnie vo vzťahu, chlap sa cíti odstrčený, nedocenený a bla-bla. Jasné, sú aj výnimiky, ale tu už je to vyslovene o tom, že chlap je kapánek inde. Ak by to bol ten prvý prípad isto by som aj ja odpustila, ak ten druhý, no neviem, neviem.
@monikaparson hesla mame ulozene v pc...cize nepytam si okato. A zas na soc. sietach mu pridavam fotky ked ma o to poziada...Obcas ceknem spravy s kym pise. Co je na tom zle?
@svetluska82 Ak ti to príde ok a tvojmu chlapovi to nevadí, tak asi na tom nie je nič zlé. Ja tomu len nerozumiem.
@svetluska82 preco ten smutny smajlik? chcela by si nieco najst? 😅
@jana_eyre aby bola zabava doma 🙂 ? ale nie bolto omyl
@svetluska82 😀 😀 jaaj..
@monikaparson robim to kvoli tomu, ze daaavno si pisal s ex...preto to uz tak automaticky ci si pise aj s niekym inym

@papricka33 vseobecne si to vravela len v zaciatocnom prispevku.. vo vsetkych ostatnych, ktore si adresovala mne si oslovovala mna a davala si ma do pozicie osoby, ktora to riesi - a tak som na to aj odpovedala.. takze zbytocne vyberas argumenty o tom, ako to zacinam brat osobne 😉
a nehnevaj sa, ale ked smsky o tom akoby nejaku kamaratku osexoval a kde by ju osexoval nic nedokazuju, tak to je smutne.. ak by to aj bolo len v teoretickej rovine - pre mna to uz nevera je - uplne je jedno ci to nejakej len pise a mysli vazne, alebo ju sexuje aj v skutocnosti..
btw - s tym porovnanim aky je rozdiel medzi videnim fotiek a pikantnymi smskami som reagovala aj na tvoje slova, ako ta pikantne detaily zrania.. akoby ta menej zranili fotky od sukromneho detektiva ako pisane slovo od muza ktoremu si dovtedy verila..
mne je tiez jedno akoby si riesila takuto situaciu ty, to si kazdy zvazi sam, aj autorka..
len som ti jednoducho pisala, ze nie kazdy ma pocit, ze svojho muza tak dokonale pozna, ze by odhalil aj najmensie klamstvo..