icon

Kontrolujete si s partnerom vzájomné e-maily?

jankaat.
4. mar 2010

ahojte, mozno trochu zvlastna tema ale predsa.. odkedy sme s mojim partnerom spolu tak on vie moje heslo na e-mail ja jeho.. a taksi kedykolvek studujeme e-maily spravy a tak dalej.. doteraz bolo vsetko v poriadku.. ale v poslednom case mi akosi zacali miznut e-maily mozno chyba siete alebo neivem co ale mam pocit ze ich maze on... paru krat som skusala si zmenit heslo ale stale bola z toho len hadka a nic viac:-/..
preto by som rada vedela ci je taketo kontrolovanie bezne aj v inych vztahoch..

monkula
10. mar 2010

heni, ja sa nehádam, ja diskutujem...

henikav1
Odpoveď bola odstránená
bodka13
Odpoveď bola odstránená
monkula
Odpoveď bola odstránená
henikav1
10. mar 2010

no to ano mm je starostlivy, to nemozem popriet, ved preto ho lubim. Po vsetkom co sme prezili ma vzdy podrzal a ja jeho. Je to o dovere, mozno preto necitim potrebu ho kontrolovat.
Ale keby som fakt mala dovod, asi by som zacala preverovat. Ale kym nam to funguje, tak je to zbytocnost.
Monkula, hlavu ako lopta som nenasla, ale nasla som nadherne deticky s prekrasnymi ocickami v tvojom albume 😉

monkula
Odpoveď bola odstránená
diddi
Odpoveď bola odstránená
kristi
Odpoveď bola odstránená
rimmel
Odpoveď bola odstránená
filipal
Odpoveď bola odstránená
luthien.k
Odpoveď bola odstránená
lenkavano
10. mar 2010

tak jsem po delší době koukla na toto témátko a fakt nevycházím z údivu ,v co se to tady zvrtlo 😝 😝 😖
jen jsem ráda ,že už tu nejsem jedinná černá ovce 😎

luthien.k
Odpoveď bola odstránená
rimmel
Odpoveď bola odstránená
leya
Odpoveď bola odstránená
lenkavano
10. mar 2010

leya přesně tak je to u nás,nemusíme o sobě mluvit bokem,můžeme si to říct přímo a v tom si myslím že je o hodně větší důvěra než když se nepodívám manželovi na email. 😉 ale tady se to těžko chápe a někomu to dokonce příjde úchylné. 😀 😀 😝

luthien.k
10. mar 2010

lenka, přesně 😉 To, zda manžel čte vaše emaily nebo vy jeho, není vůbec měřítkem kvality vztahu, já bych řekla, že to spíš vypovídá o jisté vzájemné nedůvěře , když je potřeba mít toto "pod kontrolou".

lenkavano
10. mar 2010

luthien no právě o tom to je 😉

kristi
10. mar 2010

ja myslim, ze jsme se vzajemne nepochopily. Podotkla jsem,ze lidi se meni a vyviji a ze to je fakt, ze kazdy clovek je individualita ( vztazeno k tem kontrolam mailu a sdileni hesel) a tim by taky mel zustat.

pote me jen zarazi, ze manzel "nahrazuje" i tu nej kamaradku - to opet s ohledem na to, ze 50% manzelstvi se rozvadi - tzn. kamoska ti zustane, kdezto chlap casto odejde, pro me je pratelstvi skoro stejne hodhotne jako vztah. Doufam,ze jsem se vyjadrila tak nejak pochopitelne.

jak rikam, nektery lide jsou silne individuality a nekteri proste koexistuji s tim druhym jako jedno telo a jedna duse 🙂

matus.
10. mar 2010

byvalej som maily a spravy nekontroloval a dodnes to lutujem..

kalu
10. mar 2010

Já si myslím, že znalost/neznalost partnerových hesel,PINů atd. a lezení druhému so soukromé pošty či telefonu vůbec nemá co dělat s otázkou nevěry.
Každý, alespoň průměrně inteligentní člověk, který chce být nevěrný, tak nevěrný je a v mailu ani telefonu žádnou stopu nikdo nenajde.

Jinak souhlasím s tím, že je to věcí každého páru (či si lézt až do nejzaššího soukromí či ne) a to, jak si to ten určitý pár zajede, musí především vyhovovat oběma- pak je vše o.k.,ať už je to tak či tak

diddi
Odpoveď bola odstránená
soanpe
10. mar 2010

k tématu:
nemám potřebu kontrolovat ani on mě nekontroluje.neříkám, že jsem někdy neměla cukání,ale k čemu by mi to bylo?
účty máme oddělené,piny si navzájem neznáme a když jsem od kočáru MP posílala s mojí kartou do bankomatu,tak nešel, prý nechce znát moje pin
prostě vztah není o absolutní kontrole toho druhého

a jak tu někdo psal o výměně tělesnýcht tekutin ve spojitostí s probíranou tématikou, tak to je fakt blbý přirovnání.
přiznejte si, s kolika lidma jste si někdy v životě vyměnili jen ty tělesný tekutiny, aniž byste o druhém věděli víc než jméno 😅 😎

soanpe
Odpoveď bola odstránená
diddi
Odpoveď bola odstránená
susanh
10. mar 2010

Jankaat, no toto podla mna vobec nie je bezne, cudujem sa ze to robite... by ma zaujimalo koho to bol napad...

rimmel
Odpoveď bola odstránená
rimmel
Odpoveď bola odstránená
rimmel
Odpoveď bola odstránená
rimmel
Odpoveď bola odstránená