icon

Kontrolujete si s partnerom vzájomné e-maily?

jankaat.
4. mar 2010

ahojte, mozno trochu zvlastna tema ale predsa.. odkedy sme s mojim partnerom spolu tak on vie moje heslo na e-mail ja jeho.. a taksi kedykolvek studujeme e-maily spravy a tak dalej.. doteraz bolo vsetko v poriadku.. ale v poslednom case mi akosi zacali miznut e-maily mozno chyba siete alebo neivem co ale mam pocit ze ich maze on... paru krat som skusala si zmenit heslo ale stale bola z toho len hadka a nic viac:-/..
preto by som rada vedela ci je taketo kontrolovanie bezne aj v inych vztahoch..

pepibubu
Odpoveď bola odstránená
pepibubu
Odpoveď bola odstránená
kristi
Odpoveď bola odstránená
drago
Odpoveď bola odstránená
pepibubu
Odpoveď bola odstránená
monkula
Odpoveď bola odstránená
rimmel
Odpoveď bola odstránená
kristi
Odpoveď bola odstránená
rimmel
Odpoveď bola odstránená
henikav1
Odpoveď bola odstránená
kristi
Odpoveď bola odstránená
rimmel
Odpoveď bola odstránená
arietiska
Odpoveď bola odstránená
henikav1
Odpoveď bola odstránená
arietiska
11. mar 2010

Někdo tady psal, že má žárlivého muže, tak mu doma vždy sdělí co si vyprávěla s kámoškou, moje kámoška má tak žárlivého muže, že je pokaždé, když někam má jít scénka a všichny kolem ní jsme kurwy a taháme ji za chlapama, jiná moje kámoška se musela odhlásit z facebooku, protože ji partner řekl, že tak začíná nevěra. Když jim přijdou sms musí je přečíst, samo maily aj. ... no když Vám nevadí, že Vám partneři a manželé absolutně nevěří, vaše věc, ale normální jak se ptala zakladatelka to není ...

monkula
Odpoveď bola odstránená
diddi
Odpoveď bola odstránená
henikav1
Odpoveď bola odstránená
brumdinka
11. mar 2010

k tématu, já osobně sem se svym mužem ve vztahu a společný domácnosti, i s dítětem přes 10 let a kdyby dělal něco z toho, co tu píšete typu kontroly nebo abych se ho ptala jak tu psala rimmel atpod... tak už spolu dávno nejsme 😅 😀

jako já sem sama za sebe a když se mu to nelíbí, tak je to jeho problém 😀, v životě by mě nenapadlo, když si třeba koupim šaty co se mě líbí, on se zmíní že se mu nelíbí, abych je nenosila 😅 jako proč?
a s tim ohováráním kamarádek, já svýho muže miluju, spoustu věcí řešim s nim, je i můj kamarád, ale přesto si klidně na něj "postěžuju" kamarádce když mě naštve 😀 a jak psala pepi, je skvělej, ale občas na prohození dveřma 😀 😀 prostě jak tu někdo psal nežijeme ve vakuu 😎 a nevidim na tom nic špatnýho 😅

arietistka - něco podobnýho byl bejvalej mý kamarádky, po tom, co řek, že si nepřeje abysme se stýkali (něj kámošky od první třídy) 😅 ho naštěstí poslala někam hodně daleko 😀 a našla si normálního chlapa, kterýho si vzala a má s nim syna - ohledně tento její bejvalý se taky oženil a taky čeká rodinu - až na to, že manželka se bez něj nesmí ani uprdnout - no když to někomu vyhovuje prosim ☹ 😅 😀
já osobně si cenim své osobní svobody a to i hlavně ve vztahu !!!

monkula
Odpoveď bola odstránená
mmmk
11. mar 2010

Odemceno. A poprosila bych provokujici damy, aby si sve spory resily pres IP nikoli v tematu, obzvlaste kdyz se zakladatelka ptala na neco jineho.
Objevim-li jeste jeden off-topic, zamykam definitivne.

Dekuji za pochopeni 😉

apoloma
16. mar 2010

ahojko my si pozerame postu na nete a aj maili nevidime v tom problem,myslim si ze ked ste mm 100%verna a nemate co tajit tak by nemal byt v tomto smere ziaden problem !!!

bellada
16. mar 2010

pravo na sukromie je zakladna vec a plati aj v manzelstve!!! ak sa obaja dohodnu na tom ze si povedia heslo, je to ok, ale ak jeden nesuhlasi, ma nato pravo a netreba v tom hned vidiet neviem ake klamstva a podvadzanie, jednoducho nevidim dvovod preco by moj manzel musel vediet o com si pisem napr. s kamaratkou, tajomstva nemusim mat ja, ale mozno ma ona a urcite ba sa jej nepacilo keby vedela, ze to cita moj muz a vie o jej sukromnych a intimnych veciach do ktorych ho vobec nic nie je 😝

kalu
16. mar 2010

Naprostý souhlas s Belladou 😉

To, že si partneři nečtou veškerou svojí poštu a nekontrolují telefony přece neznamená, že mají černé svědomí, co se týče nevěry. Alespoň průměrně inteligentní nevěrný člověk čile podvádí, aniž by o tom zanechával stopy v mailu či v telefionu. Ale když si chci poklábosit přes mail se svou kámoškou, tak by se mi moc nelíbilo, aby o mojich soukropmých problémech věděl i její manžel, který by jí maily kontroloval 😝

apoloma
Odpoveď bola odstránená
lenkavano
16. mar 2010

apoloma takhle je to i u nás. 😉

jabber
16. mar 2010

Ale ono přece nejde jen o to, co píšu lidem já....ale co když se nějaká kamarádka chce s něčím svěřít jen mně a nemá zájem na tom, aby to četl i můj manžel (kor když jí třeba dobře zná) 😅
No prostě to nechápu, to pak vážně nemusíme mít každý svůj mail, ale stačí jeden rodinný 😀 😝

apoloma
16. mar 2010

lenkavano a neni nam fajn 😉 😉 😉 😉 bez problemou a bez zbytocnych nedorozumeni.. 😉 JABBER nuz neporadim my to mame zariadene takto a nestazujeme si a ak mam nieco co chcem napisat kamoske tak jej to napisem ale nepiseme si mailom ziadne osobne ci intimne veci ked uz tak to riesime osobne.. a v pohode fungujeme 😉

jabber
16. mar 2010

no jasně, každý to má tak, jak mu to vyhovuje 😉 My si třeba do mailu nelezeme a je nám taky fajn, bez problémů a nedorozumění 😀 😉

apoloma
16. mar 2010

no tak to je ten lepsi pripad ale ako tu citam tak sa hlavne tato tema tyka tych ktorych polovicka to nechce akceptovat....