Kontrolujete si s partnerom vzájomné e-maily?
ahojte, mozno trochu zvlastna tema ale predsa.. odkedy sme s mojim partnerom spolu tak on vie moje heslo na e-mail ja jeho.. a taksi kedykolvek studujeme e-maily spravy a tak dalej.. doteraz bolo vsetko v poriadku.. ale v poslednom case mi akosi zacali miznut e-maily mozno chyba siete alebo neivem co ale mam pocit ze ich maze on... paru krat som skusala si zmenit heslo ale stale bola z toho len hadka a nic viac:-/..
preto by som rada vedela ci je taketo kontrolovanie bezne aj v inych vztahoch..
Někdo tady psal, že má žárlivého muže, tak mu doma vždy sdělí co si vyprávěla s kámoškou, moje kámoška má tak žárlivého muže, že je pokaždé, když někam má jít scénka a všichny kolem ní jsme kurwy a taháme ji za chlapama, jiná moje kámoška se musela odhlásit z facebooku, protože ji partner řekl, že tak začíná nevěra. Když jim přijdou sms musí je přečíst, samo maily aj. ... no když Vám nevadí, že Vám partneři a manželé absolutně nevěří, vaše věc, ale normální jak se ptala zakladatelka to není ...
k tématu, já osobně sem se svym mužem ve vztahu a společný domácnosti, i s dítětem přes 10 let a kdyby dělal něco z toho, co tu píšete typu kontroly nebo abych se ho ptala jak tu psala rimmel atpod... tak už spolu dávno nejsme 😅 😀
jako já sem sama za sebe a když se mu to nelíbí, tak je to jeho problém 😀, v životě by mě nenapadlo, když si třeba koupim šaty co se mě líbí, on se zmíní že se mu nelíbí, abych je nenosila 😅 jako proč?
a s tim ohováráním kamarádek, já svýho muže miluju, spoustu věcí řešim s nim, je i můj kamarád, ale přesto si klidně na něj "postěžuju" kamarádce když mě naštve 😀 a jak psala pepi, je skvělej, ale občas na prohození dveřma 😀 😀 prostě jak tu někdo psal nežijeme ve vakuu 😎 a nevidim na tom nic špatnýho 😅
arietistka - něco podobnýho byl bejvalej mý kamarádky, po tom, co řek, že si nepřeje abysme se stýkali (něj kámošky od první třídy) 😅 ho naštěstí poslala někam hodně daleko 😀 a našla si normálního chlapa, kterýho si vzala a má s nim syna - ohledně tento její bejvalý se taky oženil a taky čeká rodinu - až na to, že manželka se bez něj nesmí ani uprdnout - no když to někomu vyhovuje prosim ☹ 😅 😀
já osobně si cenim své osobní svobody a to i hlavně ve vztahu !!!
Odemceno. A poprosila bych provokujici damy, aby si sve spory resily pres IP nikoli v tematu, obzvlaste kdyz se zakladatelka ptala na neco jineho.
Objevim-li jeste jeden off-topic, zamykam definitivne.
Dekuji za pochopeni 😉
ahojko my si pozerame postu na nete a aj maili nevidime v tom problem,myslim si ze ked ste mm 100%verna a nemate co tajit tak by nemal byt v tomto smere ziaden problem !!!
pravo na sukromie je zakladna vec a plati aj v manzelstve!!! ak sa obaja dohodnu na tom ze si povedia heslo, je to ok, ale ak jeden nesuhlasi, ma nato pravo a netreba v tom hned vidiet neviem ake klamstva a podvadzanie, jednoducho nevidim dvovod preco by moj manzel musel vediet o com si pisem napr. s kamaratkou, tajomstva nemusim mat ja, ale mozno ma ona a urcite ba sa jej nepacilo keby vedela, ze to cita moj muz a vie o jej sukromnych a intimnych veciach do ktorych ho vobec nic nie je 😝
Naprostý souhlas s Belladou 😉
To, že si partneři nečtou veškerou svojí poštu a nekontrolují telefony přece neznamená, že mají černé svědomí, co se týče nevěry. Alespoň průměrně inteligentní nevěrný člověk čile podvádí, aniž by o tom zanechával stopy v mailu či v telefionu. Ale když si chci poklábosit přes mail se svou kámoškou, tak by se mi moc nelíbilo, aby o mojich soukropmých problémech věděl i její manžel, který by jí maily kontroloval 😝
apoloma takhle je to i u nás. 😉
Ale ono přece nejde jen o to, co píšu lidem já....ale co když se nějaká kamarádka chce s něčím svěřít jen mně a nemá zájem na tom, aby to četl i můj manžel (kor když jí třeba dobře zná) 😅
No prostě to nechápu, to pak vážně nemusíme mít každý svůj mail, ale stačí jeden rodinný 😀 😝
lenkavano a neni nam fajn 😉 😉 😉 😉 bez problemou a bez zbytocnych nedorozumeni.. 😉 JABBER nuz neporadim my to mame zariadene takto a nestazujeme si a ak mam nieco co chcem napisat kamoske tak jej to napisem ale nepiseme si mailom ziadne osobne ci intimne veci ked uz tak to riesime osobne.. a v pohode fungujeme 😉
no jasně, každý to má tak, jak mu to vyhovuje 😉 My si třeba do mailu nelezeme a je nám taky fajn, bez problémů a nedorozumění 😀 😉
no tak to je ten lepsi pripad ale ako tu citam tak sa hlavne tato tema tyka tych ktorych polovicka to nechce akceptovat....