Krásne ženy a o deti nie je postarané
Čo si myslite keď vidíte vonku upravené pekne ženy na materskej s malými deťmi a ešte aj s bábätkom? Zvyknem take vidieť ale toto je už moc nedávno sa k nám prisťahovala nová suseda má dve malé deti asi 3-4 ročne a bábätko ta žena je každý deň namaľovaná tip top oblečená aj keď ide len do obchodu a do parku no ja neverím že má čas na svoje deti 😒😒 take normálne matky ako sme my sme radi keď sa vieme večer keď decká spia osprchovať.. ja si fakt robím starosti že o tie deti doma nie je postarané a ich otec príde domov len večer zvykla som vidieť cez okno
@viestta ja mám dosť 😂😂😂😂😂 sa tak smejem na tom, že má až brucho už bolí 😂😂😂😂
Lavorovy test....to je plytvanie vodou vážené!!!
Len tak napustat lavor aby vajka plávali/ neplavali.Ts ts...hrozne neekologicke
@viestta a co je na tom zle ked niekomu staci raz za tyzden alebo raz za den?Co je na tom zle ked pise ze sa jej vecer nechcelo do sprchy?Hadam cely den nekydala hnoj zeby to rak vadilo.Takze ked niekomu staci raz za den ,ci raz za tyzden,ci 5x do dna je to len jebo vec,nevidim dovod na vysmech.Tych ludi co si ten luxus raz za den nemozu dovolit je na svete neurekom,to akoze kazdeho z nich chcete dehonestovat?
Ja by som sa radsej troska vzdelavala ekologii,namiesto strapnivania sa na internete.
@elmivelmi ja vodou neplytvam. Pretoze pri mojej sprchovacej hlavici je aj pri sprche 5x denne len 5x3 minuty po 3 litre. A 5x za den sa nesprchujem kazdy den. Z mojich hygienickych navykov ty zhrozena byt nemusis.
Skor by si mala byt zhrozena z toho, ze pani zakladatelka poobsierala susedu z kazdej strany, nakydala na nu take veci, ktore vobec nemusia byt pravdou, vydedukovala z toho, ze chodi upravena aj to, ze sa o deti nestara, ze jej zvadza chlapa a co ja viem co vsetko este. Z koho by mal byt niekto zhrozeny, tak je to zakladatelka debaty. To, ze sa jej nechcelo sprchovat je uz len ceresna na slahacke.
No a teraz sa vratime k otazke: Co robis s vodou, v ktorej si umyla zeleninu?
Zo sledovania manžela tu prechádzame na environmentálnu tému🤣. Kúpať sa či nekúpať sa 🙈. Zachráňme planétu a sledujme viac navoňane susedy...ohrozujú planétu 🤣
@kamatopo presne eko katastrofa, idem sa ja radšej OSPRCHOVAŤ 😂
@bruneta880 ...ja tiez
@bruneta880 @doriiis kedze som tu bola oznacena pomaly za ekoteroristu idem vyhrabat lavor a budem sa umyvat ako to robila moja prababka, ked este nemali tecucu vodu. Len obavam sa, ze kym mi do toho lavora doplna natecie voda, ja by som sa stihla aj osprchovat. No ale co uz, usetrime nech to stoji co to stoji. (mozno vypracujeme taky system, ze v tom jednom lavori sa umyjeme vsetci traja, budem o tom premyslat)
@doriiis dodam lavor, dazdovu eko vodu a susedia sa tam mozu otestovat pekne jeden po druhom, nech sme ekologicki! Ked im to nevadi na plavarni, nech nepohrdaju nasim lavorom! Sup za kalistek lavorovice na guraz a ideme testovat! Nemusia sa sem fotit len ocikane pruzky, no nie?
Potom oslovime nejaku super zenu z kona na vysokej pozicii co ovlada excel a urobi nam z toho tabulku 😃
@babulkomale ....mne je to už suma fuk,či budú vaja plávať alebo nie.Podla toho,čo som si dnes o sebe vďaka môjmu dlhému sprchovaniu prečítala ja mám istú cestu do pekla už.Ked vyschne nejaká nadrz,tak určite kvôli tomu,že som sa osprchovala.😂
Som hotovo.🫡Som si dnes aj vlasy umyla,takže ak klesol Dunaj kvôli tomu tak sorry.Este zuby si umyjem ale prisahám,že si vezmem pohárik k tomu.🤞

@aurora33 pravdaže nevie že existuje. Už len tá by si všímala dáku rochnu neupravenú od susedov za záclonou. Ale aj tak si myslím ,že je to vymyslená téma . Neverím stále tomu ,že by naozaj existovala takáto žena a ešte vysokoškolský vzdelaná...