Krásne ženy a o deti nie je postarané
Čo si myslite keď vidíte vonku upravené pekne ženy na materskej s malými deťmi a ešte aj s bábätkom? Zvyknem take vidieť ale toto je už moc nedávno sa k nám prisťahovala nová suseda má dve malé deti asi 3-4 ročne a bábätko ta žena je každý deň namaľovaná tip top oblečená aj keď ide len do obchodu a do parku no ja neverím že má čas na svoje deti 😒😒 take normálne matky ako sme my sme radi keď sa vieme večer keď decká spia osprchovať.. ja si fakt robím starosti že o tie deti doma nie je postarané a ich otec príde domov len večer zvykla som vidieť cez okno
To myslíš vážne? komentovať tu menšinu? No vieš čo, aspoň vidis čo dokáže žena keď chce a nie je lenivá.
No veru,nechapem ako mohli 3 deti prezit a neumriet od hladu pri matke,ktora sa nezabuda o seba postarat (ironia samozrejme) akoze to vazne takto moze jedna zena uvazovat? Az teraz chapem slovnemu spojenie-zastavil sa mi mozog. Nielen ze zastavil,mne sa nechce ani pisat nieco zmysluplne na takyto hlupy nazor. Mne je skor luto tvojich deti,co moze vyrast z dietatata,kroreho matka ma taketo uvazovanie.
Fuu tak ked ledva stihas sprchu ked decka vecer spia, tak nieco velmi zle robis.
Kebyze sa neupravim, tak niesom spokojna a tym padom niesu ani deti.
Obliecť sa tip top zaberie toľko isto času, ako obliecť si vyťahané tričko a tepláky. A namaľovať sa a učesať zaberie pár minút. Určite počas toho dieťa nestráda.
Chcem sa opýtať. V koľkých rokoch dieťaťa sa už môžem konečne namaľovať, aby som nevzbudzovala pohoršenie u susediek? 😃
asi Ty robíš niečo zle, keď sa nevieš o seba postarať, máš zle zorganizovaný čas
Autorka ak si skutočná,,normálna,,žena dám ti radu ...hneď v utorok ráno sa zjavne po dlhom čase namaluj úprav a vyhľadaj dobrého psychiatra,verím,že pomôže🙂
@ibrunova moja zalat, v momente ked si uz nejakeho ulovila mas akekolvek skraslovanie zakazane, pretoze potom len provokujes muzov tych zien, ktore v momente ked su pred oltarom okruzkovane prestavaju byt zenami, uz su z nich len perspektivne matky a ak Boh da prejdu do kategrie matka. V tom momente uz pre nich samostany zivot definitivne konci, vratane skraslovania, a na verejnosti nesmu svojim vyzorom vzbudzovat pozornost okolia. Ani zadanych muzov a ani pohorsovat ich partnerky.
Ako keby som moju svokru počula... Ze nalicene zeny su vlastne neschopné matky
@elizabet173 nie toto nie je on. Ten ma ineho pokracovatela
Namiesto cumakovania susedom vecer do okien, uprav sa a potes svojho manzela 😉
@rebekamarcusko autorka mozno sleduje teba cez to okno 🤣 3 deti, vzdy upravena 😀
Kazdy nech sa lici ako chce a kolko chce. Este som nezazila aby “nalicene matky” nestihali starostlivost 😀
@momoqui jezis snáď nemám takúto osobu za susedu 🤣🤣🤣 nestras preboha😂
@rebekamarcusko len tak ma to napadlo. Ale citala som len 1. stranku diskusie, dalej sa mi uz nechcelo 🤣
@caroline_ tvoja svokra má tak trosku pravdu
@rebekamarcusko aha už si si zmenila aby si nevyzerala jak tie cigánky. Ale tie ústa máš stále hrozné
Si predstav,ze mam cigánske korene,ale som očividne cistotnejsia ako ty biela 😂
Neboj ,kvôli tebe som si tu profilovku nemenila😂
Takze podla teba sa o deti nestara a potom pises ako ju vidis skoro kazdy den na ihrisku a v potravinach…takze evidentne sa chodi s detmi hrat a este ich aj krmi 😂 taku zlomyselnu zensku ako si ty som uz dlho nestretla fakt. Suseda zrejme netravi cas sledovanim ostatnych zenskych v dome a kedy chodi ich manzel domov a nasledne ich ohovaranim na koniku, tak ma cas sa upravit a starat o seba.
Čím ďalej čítam autorkine príspevky, tým viac som presvedčená, že je to celé vymyslené za účelom zahnania nejakej nedeľnej večernej nudy. Vyčerpaná matka 3 detí, ktorá nemá čas sa ani osprchovať, by už dávno spala.
@momoqui ani ďalej nečítajú,lebo sa ti rozum zastavi😂
Podľa mňa jediný, kto je zanedbaný je tvoj manžel 😂 tiež mam male dieťa a nájdem si čas aj na seba, tych 10 minut pred zrkadlom ma nezabije a to mam veľký dom vždy tip top uprataný a o dieťa je postarané. Moje dieťa je samostatne a 10 minút sa bez problémov aj samo zahrá. Okrem iného dieťa má aj otca, takže nie je problém zbehnúť kaderníčke/kozmetičke.
Začni niečo so sebou robiť, keď sa tvoj chlap aj v tvojej prítomnosti otáča za inou ženou, nechcem si predstaviť, čo robí, keď je sám alebo v práci...

Zle si sa vydala