icon

Krásne ženy a o deti nie je postarané

7. máj 2023

Čo si myslite keď vidíte vonku upravené pekne ženy na materskej s malými deťmi a ešte aj s bábätkom? Zvyknem take vidieť ale toto je už moc nedávno sa k nám prisťahovala nová suseda má dve malé deti asi 3-4 ročne a bábätko ta žena je každý deň namaľovaná tip top oblečená aj keď ide len do obchodu a do parku no ja neverím že má čas na svoje deti 😒😒 take normálne matky ako sme my sme radi keď sa vieme večer keď decká spia osprchovať.. ja si fakt robím starosti že o tie deti doma nie je postarané a ich otec príde domov len večer zvykla som vidieť cez okno

domiklik
7. máj 2023

Zle si sa vydala

som_realistka
7. máj 2023

To myslíš vážne? komentovať tu menšinu? No vieš čo, aspoň vidis čo dokáže žena keď chce a nie je lenivá.

marca12
7. máj 2023

No veru,nechapem ako mohli 3 deti prezit a neumriet od hladu pri matke,ktora sa nezabuda o seba postarat (ironia samozrejme) akoze to vazne takto moze jedna zena uvazovat? Az teraz chapem slovnemu spojenie-zastavil sa mi mozog. Nielen ze zastavil,mne sa nechce ani pisat nieco zmysluplne na takyto hlupy nazor. Mne je skor luto tvojich deti,co moze vyrast z dietatata,kroreho matka ma taketo uvazovanie.

vroni
7. máj 2023

@doriiis, áno, niektoré áno. Ja k tým šikovným nepatrím. Poobdivujem práce šikovných vizazistiek, zase oči mi slúžia 😉, len to nie je nič pre mňa. Mam proste iné muchy a úchylky. 🤣🤣🤣

rebrambora
7. máj 2023

Fuu tak ked ledva stihas sprchu ked decka vecer spia, tak nieco velmi zle robis.
Kebyze sa neupravim, tak niesom spokojna a tym padom niesu ani deti.

h2
7. máj 2023

Obliecť sa tip top zaberie toľko isto času, ako obliecť si vyťahané tričko a tepláky. A namaľovať sa a učesať zaberie pár minút. Určite počas toho dieťa nestráda.

dadis
7. máj 2023

@autorka kazda zena sa potesi, ked sa muzom paci. co je na tom zle? urcite si to aj ty kedysi zazila. ved skus to znova, nic na tom nie je byt okrem matky stale zenou..

ibrunova
7. máj 2023

Chcem sa opýtať. V koľkých rokoch dieťaťa sa už môžem konečne namaľovať, aby som nevzbudzovala pohoršenie u susediek? 😃

madla60
7. máj 2023

asi Ty robíš niečo zle, keď sa nevieš o seba postarať, máš zle zorganizovaný čas

sheila121
Odpoveď bola odstránená
bejbypd
7. máj 2023

Autorka ak si skutočná,,normálna,,žena dám ti radu ...hneď v utorok ráno sa zjavne po dlhom čase namaluj úprav a vyhľadaj dobrého psychiatra,verím,že pomôže🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
viestta
7. máj 2023

@ibrunova moja zalat, v momente ked si uz nejakeho ulovila mas akekolvek skraslovanie zakazane, pretoze potom len provokujes muzov tych zien, ktore v momente ked su pred oltarom okruzkovane prestavaju byt zenami, uz su z nich len perspektivne matky a ak Boh da prejdu do kategrie matka. V tom momente uz pre nich samostany zivot definitivne konci, vratane skraslovania, a na verejnosti nesmu svojim vyzorom vzbudzovat pozornost okolia. Ani zadanych muzov a ani pohorsovat ich partnerky.

caroline_
7. máj 2023

Ako keby som moju svokru počula... Ze nalicene zeny su vlastne neschopné matky

viestta
7. máj 2023

@elizabet173 nie toto nie je on. Ten ma ineho pokracovatela

vesimelonimarsista
7. máj 2023

Namiesto cumakovania susedom vecer do okien, uprav sa a potes svojho manzela 😉

momoqui
7. máj 2023

@rebekamarcusko autorka mozno sleduje teba cez to okno 🤣 3 deti, vzdy upravena 😀

Kazdy nech sa lici ako chce a kolko chce. Este som nezazila aby “nalicene matky” nestihali starostlivost 😀

rebekamarcusko
7. máj 2023

@momoqui jezis snáď nemám takúto osobu za susedu 🤣🤣🤣 nestras preboha😂

momoqui
7. máj 2023

@rebekamarcusko len tak ma to napadlo. Ale citala som len 1. stranku diskusie, dalej sa mi uz nechcelo 🤣

autor
Odpoveď bola odstránená
autor
7. máj 2023

@caroline_ tvoja svokra má tak trosku pravdu

autor
7. máj 2023

@rebekamarcusko aha už si si zmenila aby si nevyzerala jak tie cigánky. Ale tie ústa máš stále hrozné

rebekamarcusko
7. máj 2023

Si predstav,ze mam cigánske korene,ale som očividne cistotnejsia ako ty biela 😂

rebekamarcusko
7. máj 2023

Neboj ,kvôli tebe som si tu profilovku nemenila😂

milanemila
7. máj 2023

Takze podla teba sa o deti nestara a potom pises ako ju vidis skoro kazdy den na ihrisku a v potravinach…takze evidentne sa chodi s detmi hrat a este ich aj krmi 😂 taku zlomyselnu zensku ako si ty som uz dlho nestretla fakt. Suseda zrejme netravi cas sledovanim ostatnych zenskych v dome a kedy chodi ich manzel domov a nasledne ich ohovaranim na koniku, tak ma cas sa upravit a starat o seba.

h2
7. máj 2023

Čím ďalej čítam autorkine príspevky, tým viac som presvedčená, že je to celé vymyslené za účelom zahnania nejakej nedeľnej večernej nudy. Vyčerpaná matka 3 detí, ktorá nemá čas sa ani osprchovať, by už dávno spala.

rebekamarcusko
7. máj 2023

@momoqui ani ďalej nečítajú,lebo sa ti rozum zastavi😂

xsandrax
7. máj 2023

Podľa mňa jediný, kto je zanedbaný je tvoj manžel 😂 tiež mam male dieťa a nájdem si čas aj na seba, tych 10 minut pred zrkadlom ma nezabije a to mam veľký dom vždy tip top uprataný a o dieťa je postarané. Moje dieťa je samostatne a 10 minút sa bez problémov aj samo zahrá. Okrem iného dieťa má aj otca, takže nie je problém zbehnúť kaderníčke/kozmetičke.
Začni niečo so sebou robiť, keď sa tvoj chlap aj v tvojej prítomnosti otáča za inou ženou, nechcem si predstaviť, čo robí, keď je sám alebo v práci...