Krásne ženy a o deti nie je postarané
Čo si myslite keď vidíte vonku upravené pekne ženy na materskej s malými deťmi a ešte aj s bábätkom? Zvyknem take vidieť ale toto je už moc nedávno sa k nám prisťahovala nová suseda má dve malé deti asi 3-4 ročne a bábätko ta žena je každý deň namaľovaná tip top oblečená aj keď ide len do obchodu a do parku no ja neverím že má čas na svoje deti 😒😒 take normálne matky ako sme my sme radi keď sa vieme večer keď decká spia osprchovať.. ja si fakt robím starosti že o tie deti doma nie je postarané a ich otec príde domov len večer zvykla som vidieť cez okno
Dokonalé ženy z MK, tak toto je sila. Autorka nepísala, že sa o seba nejako nestará. Sa čudujem ako sa všetky do nej pustate. Viete čo ja som napríklad dva roky nespala keď. Syn bol náročné dieťa extrémne, ale super vnímavý a nesmierne múdry. Bola som tak vyčerpaná, že maľovať sa bolo to posledné na čo som myslela. Sprcha každý večer musela byt to áno. Tiež sa čudujem ženám čo to takto všetko stíhajú, ale stále tvrdím ak im deti pekne spinkaju v noci a pospinkajú si aj cez deň (ja som 45 minút uspavala a spal 15 minút) tak sa to da.
Upraviť sa zábere menej času ako sedenie pri mobile,a to určite nie si len na koňovi.Kto je za ten čas pri tvojich deťoch? Je teraz ako toto čítaš o ne postarané?
Staré blazkove nevymreli v žiadnej dobe... Aké normálne matky myslíš? Tie čo sa tak nudia že sledujú susedy?
Mila autorka, prezradim Ti par tajomstiev:
1. Vies co je zakladom spokojneho zivota?:nestarat sa O/DO druhych
2. Ten, kto je zvyknuty sa o seba starat, "spravit" zo seba "človeka" trva cca 15-20 min
3. Tvoje deti neumrú, ked 15-20 min nebudu mat tvoju pozornost
4. "Mam deti, nemam cas sa upravit" je iba casta vyhovorka mnohych, nic ine (v tomto bode su zahrnute tie, co maju zdrave deticky, nie maminy s chorymi detickami)
5. Chodit upraveny pre vacsinu znamena, ze tak sa sami citia dobre, nie, ze idu na lov opacneho pohlavia 😁
6. Za to, ze ty nie si schopna samu seba upravit, lebo ved mas deti a obvinovat zenu, ktora to ocividne zvlada, z toho, ze zanedbava deti, len preto, ze ju tvoj chlap pochvalil, je uplne mimo.
Bud zacni pracovat na svojej ziarlivosti alebo si rano o 15 min skor privstan a uprav sa aj ty
@mirkava ale majú 3-4 roky ako písala,nie je to bábätko.A niektorým ženám stačí málo lebo sú aj bez toho pekne...ja aj keď dám makeup vyzerám nevyspato ,brebdene noci sa mi podpísali,ale to neznamená , že na všetkých ženách sa to podpisuje.
Inak namiesto kukania z okna na ine si si mohla napr zacvicit, aspon by si tu zlobu vypustila :D
@mirkava ja mám tri deti, najmladší veľmi náročné dieťa . nie som žiadna krásavica a mnoho som teda nestíhala, no vzivote by ma nenapadlo obviniť niekoho z toho že sa nestará o svoje dieťa preto, že dobre vyzera.. to ti akože vôbec nepríde divné?
@sickynickyobsadene
@jana_eyre_2
@rebellefleur ženy to fakt? Neverím 😁🤣 už sa tu nesmierne bavím 😁
@mirkava tak to je fajn, že sa bavis a chápeš autorkine myšlienkové pochody 😉
Ja si myslím, že ide aj o zvyk. Ja sa tiež rada namaľujem, rada mám vlasy aspoň začesané a umyté 🙂 nemám deti, ktoré by boli trpezlive, ale o to rýchlejšie to musím urobiť. Niekedy to trvá pol dňa pokiaľ dosiahnem želaný výsledok 🤣 ale tá radosť, keď sa pozriem potom do zrkadla, že vyzerám ako človek 😍🤣
@mirkava moje dieťa spalo od mala strašne malo, vlastne doteraz spáva zle a to je už školák, ale vždy som sa o seba dokázala postarať. Dokonca aj v sobotu keď upratujem sa nalicim. Pretože to chcem ja. Sama pre seba a nie preto aby som ako tu píše autorka- zvádzala cudzích chlapov. Rada som pekne nalíčena a pekne oblečená pretože sa tak cítim dobre a spokojne. Čo je na tom zle?
@jana_eyre_2 nie nepríde, nemyslím ze ju obvinila, len sa nad tým zamyslela a pustila to tu do MK a dostala náklad od "dokonalych" matiek. Nepríjemné 😉
@mirkava - nedostala by taky naklad, keby nemala reakcie, ake tu davala. Na MK je kopec krasnych maminiek a nikdy som nezaregistrovala, ze by tie podla teba "dokonale" matky kydali na tie, co napr nechodia dennodenne upravene alebo sa tu chvastali tym ako vsetko zvladaju.
@mirkava vážne ju neobvinila, alebo čítame iný text?
"ja si fakt robím starosti že o tie deti doma nie je postarané a ich otec príde domov len večer zvykla som vidieť cez okno"
@jana_eyre_2 plus obvinenie, že si lakuke nechty len preto aby zvádzala cudzích mužov 😳🤦♀️
No a tvoje deti su zrejme zanedbane este viac,ked mas cas sediet v obloku a spehovat susedov...
@mirkava - citacia autorky: "viem, ze sa nestara o svoje deti, lebo inac by takto vyzerat nemohla"... citas inu diskusiu ako my vsetci ostatni a vazne autorka nikoho neobvinila?
@babulkomale presne tak... On je dokaztoho, že aj človek s 2 vš môže prekladať vodku s bromhexinom ako kolozvarsku kapustu
@jana_eyre_2
@rebellefleur "robí si starosti" nemyslím ze ju obviňuje. No a čo ak má pravdu? 😉
@mirkava jedinu starost,ktoru autorka ma, je to, ze dotycnu upravenu zenu pochvalil jej chlap 😉
@mirkava jaaaj, ja sa zase bavím že teraz sa budeme hrať na slovíčkarenie.. robí si starosti o deti na základe toho, že suseda je upravená 🤦♀️..
Prepáč ale tieto tvoje komenty sú dosť mimo.. tak ale nízke sebavedomie dokáže narobiť starosti chápem..
@jana_eyre_2 🤣🤣🤣 už odpadavam teraz. Iba zeny s vysokým sebavedomím hejtuju ostatné 🤭👍
Fuu, volaj sociálku pre istotu nech to tam prídu skontrolovať. Veď koľko to jej upravovanie môže trvať? Ráno taká hodina, deti isto hladné, smädné chuďatká a potom každú hodinu, hodinu a pol si ten makeup isto musí opraviť, a takto až do večera kým nepríde muž 😳 a zase len deti na to všetko doplácajú. 😱😢 Si super že myslíš aj na druhých. 👍😁
Baby ale nemusite sa zasa malovat aby ste boli krasne.Pekna zena je pekna aj bez male upu,a skrate ani make up nepomoze.
@autorka asi suseda je prirodzene pekna,nemusis ziarlit alebo mysliet si ze zanedbava deti,lebo 10' miniut denne venuje make upu,ona by bola asi pekna aj bez make upu,potom co budes tvrdit?

Po tejto teme ma bude este 2x tolko co do teraz tesit sa o seba starat. Nech sa taketo zavistlive rajdy aj prepadnu od zloby pod zem! 😀