Kríza stredného veku
Zeny mali ste krizu stredneho veku? Neviem si vysvetlit,co sa v poslednej dobe so mnou deje. Taha mi na 37,mame za sebou strasne obdobie aj v rodine rozne tragicke udalosti,aj s partnerom sme sa odcudzili. Ja som bola ta,co pracovala na vztahu a ked ma prestalo bavit pracovat na nom,tak to islo do haja. Posledne mesiace uvazujem,ze som si znicila zivot,neuzila si mladost. Ja som nikdy nerandila. Mala som dva dlhorocne vztahy. Nikdy som nepodviedla ani nechcem podvadzat. Neviem,co sa so mnou deje. Tak by som si priala vratit sa doo mladosti a poriadne si uzit. Spoznavat chlapov, flirtovat,uzit si diskoteky,na ktore som nechodila. Mala som prisnych rodicov,ktori ma nikam nepustali aj v tom citim krivdu. Cas sa vratit ned a,ale da sa nejako zmierit s osudom? Byt stastny tu a teraz,nemysliet,co mohlo byt. Co vam pomohlo prezit osobnu krizu? Deti nemame ani nebudeme mat,bohuzial s tym som sa uz nejako zmierila,ze nie je kazdemu dopriate.
Kríza stredného veku v 37? A že všetci v tvojom veku sú zadaní? No ja mám 43, pomerne nového skvelého partnera (40), takže nie sú všetci zadaní. Deti nemám, partner jedno z ex manželstva a chceme skúsiť spoločné. Cítim sa fyzicky aj psychicky fit. Žijem vysoko aktívny život, 5 rokov podnikám (v 38 som dala výpoveď a riskla to) a teraz idem rozbehnúť ďalší biznis. Nevidím dôvod v 37 rezignovať. Život máme taký, aký si ho zariadime. Ak budeš doma nariekať, čo tým získaš? Nič. Môžeš si vybrať či budeš žiť takto nešťastne alebo to zmeníš.
Mala by si zacat zit 🙂 zacni tym ze zacnes chodit vonku uzivat si ak mas kamosky tak chodte sa zabavit 🙂 damsku jazdu troslu vypnut ....
Kamoska ma tiez jedneho muza a naly krizu sama povedala ze musi vyskusat aj inych muzov trvalo to pol roka uzila si vypla 🙂 a prisla potom na to ze aj tak ten prvy je naj ale vie ze skusila to aj s inym muzom ...
Take veci uz nevratis ale mozes zazit 👍teraz

Presne ako vravi @janickacrazy ... este aj deti kludne mozes mat ak budes chciet.