Kríza stredného veku - zadívala som sa do jedného muža
Ahojte,neviem co sa so mnou deje ale zadivala som sa do jedneho muza. Je zenaty a starsi ja milujem svoju rodinu,partnera.....aj ked roky a vselijake krizy urobili svoje. Nikdy by som im nechcela nijako ublizit. Ale neviem ho vypustit z hlavy......Nikdy,naozaj nikdy predtym sa mi to nestalo. On ma oslovil ako prvy a viem ze mu ide iba o to jedno. Neviem si pomoct a uz ma tato situacia dost obtazuje.....Ako dalej?
asi by som to otočila vo svoj prospech - taký záujem cudzieho chlapa, hm možno by mi to polichotilo a zároveň by ma to nakoplo, aby som tróóóšku popracovala na tom stereotype, čo mám doma ... áno, musím si priznať, že je také obdobie, keď neviem, či je pondelok, utorok alebo sobota ...lebo všetko je úplne rovnaké... a chcelo by to trošku vzrušenia ... no a ak by mi do toho prišiel nejaký chlap, ktorý by sa zaujímal o mňa ako o objekt ...to už je jedno čoho... tak by som možno rovnako ako ty rozmýšľala nad blbosťami ... 😉 ...
...mám pocit, že tu zasa poniektoré moralizujú. Predstavte si fakt pohľadného chlapa, výška 1,85..., vyšportovaný, s neodolateľnou charizmou a ide po vás, chce vás, jasne, očividne a dennodenne vám to dáva najavo, vy doma všetko ok, rodina, manžel, detičky....no v práci tento tu chlap. Ktorá by odolala ? No chcela by som ju vidieť v reále. Keď do pekla, tak na peknom koni. Raz a šmitec.
@0silvia0 na smotane? veď bola na kurze varenia 😉
@libawet myslím si že je rozdiel medzi jablkom a čokoládou a jej situáciou - či si začať niečo s druhým alebo nie. Následky môžu byť diametrálne odlišné oproti prvej situácii.
Čokoláda raz neuškodí, možno ani nevera ale dokázala by pootm s tým pocitom žiť a tváriť sa že nič? Ja veru nie. Celý život to v sebe dusiť.
ked to chce aj ona ake vycitky? co ma v sebe dusit? ktora ma doma stereotyp kazda tuzi po zmene
@kvetinka75 netreba brať doslovne, že ? To bolo len prirovnanie, pane jo! Niektoré ste tu ale riadne pritiahnuté za vlasy. Kittykat jej radila to " šteklenie v nohavičkách " rozdýchať cvičením, a to je ako si dať namiesto čokolády, jablko....chcem sex, ale idem si zabehať, napríklad...a už väčší bager nebudem ( teraz mi nenapíš, že či mám doma bager...)
@0silvia0 urobila, ak by šlo o chlapa, ako som písala ja. Raz! Nikto by nič nevedel. To isté platí aj o manželovi, tiež by som to nevedela. Čo už by som prežívala v sebe ďalej, bola by moja vec. Šla by som do toho predsa vedome a chtivo, ukojiť si istú vec. Ukojila by som a šlus! Potom by som musela dať výpoveď, aby som toho chlapa už nikdy viac nestretla a žila ďalej s vedomím, že takýto kus chlapa ma chcel, a užili sme si to, nič iné, to je celkom dobré, nie ? Proste - nesmelo by to nikomu inému ublížiť, len my dvaja, nič iné.
ja som toto citala davnejsie kdesi tu na konovi, takze len parafrazujem, co si pamatam. tiez to bolo nieco o tom, ci si zacat novy vztah ked mi tento az tak uplne ze na 100% nevyhovuje...a nejaka baba pisala, ze ved statisticky nam nemoze ziaden clovek a este k tomu chlap 😀 absolutne 100% vo vsetkom vyhovovat.
ale dajme tomu, ze zijeme s partnerom, co je skvely tak na cca 80%. a zrazu BumBac, stretneme niekoho, kto len zhodou okolnosti "ma" tych zvysnych 20%, co ten nas nie, a nelogicky nematematicky uvazujuca emotivna zenska je schopna vymenit "smiesnych" 20% za stabilnych a znamych 80%. pritom ten druhy nema mozno nic zo zvysku 80...
ano, tazko sa v tych chvilach uvazuje rozumom, ale oplati sa.
skor mozno je to signal, co mozem zmenit aj ja, ci uz vo vztahu sama k sebe, ci tomu partnerovi, aby sme objavili aj to, co a preco nam na nom chyba...
moje nervy, zeny, uz sa zobudte.....aj ked sa buchnete, lichoti vam to atd....po case to bude VZDY a zase len stereotyp, ten uzasny chlap ma tiez smradlave ponozky, rano mu smrdi z ust, tiez prdi atd...🙂)) toto osprostenie trva tak rok, potom pride zobudenie, realita, porovnavanie a vycitky (pokial nemate doma ozaj nejakeho idiota, od ktoreho je kazdy lepsi), vela ludi pride na to, ze to co mal predtym bolo lepsie, ale uz nikdy sa to nevrati do starych kolaji, cela rodina rozhnevana, deti znicene nervy, muz vam uz verit nebude........ved sa nechajte obdivovat, nech vam lichotia, uzivajte si to, ale rozmyslajte hlavou, nie cikulou🙂))
..a nezabudnite...balil vas...bude balit aj po vas....je to v nom
@libawet no neviem kto je tu pritiahnutý za vlasy, keď už si sa začala baviť takýmto spôsobom, ja som reagovala na tvoj príspevok nie na príspevok Kittykat
@libawet no akože dobre, ale aj keď človek nemieni ublížiť nikomu inému, niekedy sa veci vymknú spod kontroly a ublíži veru poriadne. Nie všetko sa dá utajiť a hlavne svedomie (pre tých, ktorí ho majú) je sviňa.
Inak napadla mi pani Gregorová s tým jej trápnym mladým (pre niektoré vraj fešným) zajacom, keby ho nebola nikdy stretla by bolo najlepšie, teraz sa z nej smeje celý národ slovenský aj český...
veď už len to, že ti nejaký chlap lichotí, je pre teba spestrenie domáceho stereotypu, tak si to pekne užívaj, ale nevymýšľaj viac. A že by si si užila? A to kde je napísané, možno je to v posteli obyčajný trtko, čo len rečičkami vie balamutiť a ty si budeš potom hlavu búchať a modliť sa, aby to neprasklo.
Lebo manželovi bude šum a fuk, či si si to len odtrpela alebo to bol pre teba najlepší sex v živote....
@kvetinka75 lenže si reagovala presne na to, čo som písala práve Kittykat, tak som Ti odpovedala.
@0silvia0 no, ale Gregorová sa tým predsa netajila a ani on, navzájom si robili službu - on jej reklamou pre ňu a ona pre neho peniazmi, a to sme niekde úplne inde. Ja píšem o situácii, fabulujem situáciu, kde by šlo o fakt pekného kus chlapa, stál by o mňa, urobili sme to, no nikto by to nevedel, nie že by som to prepánajána, roztrubovala ja alebo on do sveta. Jednorázovka na ukojenie a koniec, takže žiadne ďalšie "keby bolo keby", nevymýšľaj, na to nehrám 🙂, celkom mi postačuje tá predstava - keby taký chlap bol a chcel ma ( resp. teda je lepšie, že nie je 🙂 a mám, čo mám 🙂 ).
@libawet Si pozri film osudova pritazlivost s M.Daglesom a G.Close kolegovia medzi nimi -osudova pritazlivost,len sa im to fest vymklo z pod kontroly hlavne jej a to si obaja na zaciatku mysleli ze si len tak raz trtknu a bude po vsetkom.Stasne jednoducho si to predstavujes je to asi taka tvoja eroticka fantazia skor .. myslim,ze v reali by si do toho asi ani nesla.
Jaj ale som mu poslovencila meno Douglasom predsa..
@libawet a kde máš záruku, že to bude stáť za to? Alebo,že sa jeden z nich nenamotá a bude robiť tomu druhému peklo zo života a vydierať ho? Ja neviem, ja stále vidím omnoho viac negatív, ktoré môže z tejto situácie vzniknúť. A len jedno plus, že to môže ale nemusí, byť pre mňa zážitok, na ktorý budem spomínať ešte na dôchodku
@libawet nie, necitala som vsetkych, reagujem len na pisatelku....ale uz ked ta citam.......vacsina si povie, VED LEN RAZ a potom koniec....velky omyl...co si zakazujes, to najviac laka...potom si povies....tak este raz, ale uz ozaj posledny....lenze presne takto vznika vztah...stretavanim, zalovanim sa, pochopenim druhej strany, vykecavanim, uvolnis sa, je ti dobre.....a SI V KELI🙂))) osobne si myslim, ze zena musi byt dost sebavedoma aj mudra, aby vedela uzit lichotky, aj byt nad vecou....taka zena vidi dalekoo dopredu, hlupana zije len pre tu chvilu🙂))
@libawet no to by nám musela povedať nejaká čo to zažila či sa oplatí do toho ísť, lebo ľahko sa nám moralizuje alebo slintá, keď po nás ani pes neštekne, nieto ešte taký hezoun akého opisuješ (srandujem 🙄 )
Aj keď si ja osobne neviem predstaviť že niekto môže na staré kolená spomínať zážitky typu ako som si dobre za..... to už čo za level?

@kittykat22 inak toto je taká rada, že keď mám chuť na čokoládu, mám si dať jablko.