Kríza stredného veku - zadívala som sa do jedného muža
Ahojte,neviem co sa so mnou deje ale zadivala som sa do jedneho muza. Je zenaty a starsi ja milujem svoju rodinu,partnera.....aj ked roky a vselijake krizy urobili svoje. Nikdy by som im nechcela nijako ublizit. Ale neviem ho vypustit z hlavy......Nikdy,naozaj nikdy predtym sa mi to nestalo. On ma oslovil ako prvy a viem ze mu ide iba o to jedno. Neviem si pomoct a uz ma tato situacia dost obtazuje.....Ako dalej?
@kittykat22 bože ja som zabudla že sme sa rozprávali o živom zajacovi, myslela som nejakého mladého muža najprv že si môžeš dovoliť v skrini vydržiavať až potom mi docvaklo že som ti písala niečo o normálnom zajacovi. Ja mám zajačiky rada, len bacha na káble, to by som ti mohla rozprávať, ja mám doma jednu zajačicu-babičku, na jar sa dožije 11 rokov, je to domáci mazel, ležká na koberci a kuká telku 🙂
😀
@0silvia0 hahahaha ty si ma pobavila, ze mladeho zajaca 😀

@libawet nemusíš ísť hneď do extrému - existuje aj zmrzlina 😅
@kittykat22 no ale vyznelo to tak, tak v tejto téme sa už prebralo hocičo, aj mladý zajac Gregorovej 😎
@0silvia0 psycho zajac koptik 😅
Necitala som ostatne rady, poviem ti len ze v manželstve sa ti určite este stane, ze sa zahladis do iného. Možno aj zamilujes. Jedina rada: žiaden kontakt, žiadne flirty. Môžeš si s tým pokaziť celý život. Kašli na to, ono to prejde a potom sa budeš diviť, čo to do teba vošlo ;)
@tiper24 nie, ani vtedy.vyriešila by som si manželstvo. Ak ho nechcem, uzavriem to a rozvediem sa. Ale začínať budovať niečo nové, keď ešte mám starý vzťah je sebecke, namáhavé a nefér voči manželovi. Často keď sa naplní zaciatocne nadšenie, žena príde na to, že každý muž ma chyby, ten nový možno ešte horšie a potom ľutujú, lebo manžela ešte milujú. Tak sa to zbytočne zamota. Teda ak nie je slobodná, tak nech nič nerieši.
@tiper24 ked niekto vo vztahu "trpi", tak nech si ten vztah najprv poriesi. A nech zacne s cistym stitom. Taketo "trpenie" su len vyhovorky slabochov.
BTW, ako ide robota? 😝
Ľudia, ja vo vzťahu ani netrpím, ani som sa nezamilovala....ani netúžim aby sa zamiloval on. Len ma proste priťahuje, lebo má neuveriteľnú charizmu....to je celé.
Ja už si začínam myslieť, že som divná, keď mám vzťah v poriadku, len som sa zahľadela do sexi chlapa....Či žena to má zakázané? A táto vymoženosť prináleží len mužom? Asi ano.....
@1inis1 nie si divna. Stane sa to kazdemu, minimalne raz za zivot. Tu sa uz debata ubera smerom, ze ci by si to "zahladenie" posunula aj dalej........

@1inis1 skor bud tou ktorou chces byt ty