Kríza stredného veku - zadívala som sa do jedného muža
Ahojte,neviem co sa so mnou deje ale zadivala som sa do jedneho muza. Je zenaty a starsi ja milujem svoju rodinu,partnera.....aj ked roky a vselijake krizy urobili svoje. Nikdy by som im nechcela nijako ublizit. Ale neviem ho vypustit z hlavy......Nikdy,naozaj nikdy predtym sa mi to nestalo. On ma oslovil ako prvy a viem ze mu ide iba o to jedno. Neviem si pomoct a uz ma tato situacia dost obtazuje.....Ako dalej?
@tiper24 ze sex epil...... 😀
A ešte tu padlo čosi o nevere. Neviem....ja som ten typ, čo nikdy s istotou nebude tvrdiť, že ak ma muž podvedie, je to definitívny koniec vzťahu, že proste so všetkým nadobro seknem. Tam by som brala do úvahy kopec vecí....Proste ja nikdy nemôžem vedieť ako by som sa na 100% zachovala v tej - ktorej situácií....Neviem, možno som fakt čudná....
@1inis1 nie si. Nikto nevie, ako sa zachva, kym k tej situacii nepride. aj ked sa mnohi kasaju, ze oni by hento alebo tamto...... nevies, kym sa ti to nestane. 😕
@1inis1 no veď to, človek chápe čo má a čo nemá robiť, kde sú morálne hranice a čo v živote za to stojí a nestojí. Ide o ten blbý pocit, že niečo tu bolo a už to možno nebude. Ja ťa úplne chápem, neviem síce koľko máš rokov, ale mňa to po štyridsiatke tiež nejako chytilo - myslím kríza stredného veku. Bytostne som si začala uvedomovať, že ešte len pár rokov a bude zo mňa "teta". Začalo mi šibať, chytala ma taká nostalgia a smútok, opäť som počúvala pesničky, ktoré som počúvala pred 20-timi rokmi, začala som intenzívnejšie kupovať prípravky proti vráskam ☹ Tým, že sú deti v puberte som si začala pripadať akási nepotrebná... tiež som stretla bývalého spolužiaka, ktorý prejavoval intenzívny záujem o niečo viac, nečakala som to, šokovalo ma to, urobilo mi to búrku v citoch a pocitoch, ale našťastie to odišlo, lebo som sa nechcela do toho zaplietať.
Takže ja ťa úplne chápem, aj keď mne sa veci dostali už pod kontrolu.
@mikema súhlasím so všetkým, čo si napísala a tiež sa tým riadim a cítim to tak, ale - nevieš sa vžiť do tej situácie ako som opísala, ako aj autorka napísala. Píšeš len, čo sa má, píšeš ako sa má správne žiť, aby vzťah pretrval, to je všetko v poriadku...nerobím zo seba moralistku, aj keď tak sama žijem - podľa pravidiel a ako sa má, ale nikdy nepoviem, že keby sa naozaj raz vyskytol v mojej prítomnosti chlap, ako som opísala, navyše môj typ a so všetkým, po čom túžim ( lebo ruku na srdce, som síce s mojim mužom veľa rokov, no v niečom je super a v inom zasa nie, OK, nikto nie je 100% ) a šiel po mne, vytrvalo a svedomite, tak proste podľahnem, to viem, nie som matka Tereza a ani ju so seba nerobím ...takže, je asi fajn, že zatiaľ sa takýto chlap ešte nevyskytol....

Inak, ja som sa v mladosti skoro nikomu nepáčila a teraz sa mi ozývajú zrovna tí, ktorých som kedysi chcela. Akoby sa s tými chlapmi vrece roztrhlo. Ale nič to so mnou nerobí....až na tohto jedného. Ale to je aj tým sebavedomím, v mladosti som bola sivá, hanblivá myška, ktorá sa bála na chlapa čo i len pozrieť😀
@ostorha ten spolužiak mi bol vždy dajme tomu sympatický, ale my sme sa na škole nikdy ani nebavili ani nič... okrem toho vôbec nie je môj typ ale to bol pocit, akoby vo mne niečo prebudil. Stretli sme sa po 25 rokoch, ja som ho ani nepoznala najprv a začal iniciatívne ma volať na kávu, na prechádzku, pýtať tel. číslo a tak. Ja nie som žiadna koketa a s chlapmi som nikdy nevedela nejako flirtovať ani nie som ten typ samice ktorá loví pohľady chlapov a robí jej to dobre. Takže som fungovala rodina, deti, domácnosť, práca a klapky na očiach a žiadni iní chlapi okrem môjho manžela pre mňa neexistovali, ani len som po nikom nekukala, nič. A zrazu prišiel tento záujem o mňa ako o ženu a vytrhlo ma to zo stereotypu a niečo ženské to vo mne naštartovalo. Sranda bola že onedlho som stretla ďalšieho chlapa z minulosti, ktorý mi vytýkal, prečo som ho vtedy nechcela keď on ma chcel 😨 Na staré kolená 🤐 tiež toto, máme to tuším s @1inis1 nejaké podobné... aj keď @1inis1 ešte stále neprezradila vek😔
@1inis1 a ako ďaleko si s tým Tvojim objektom túžby? Len sa stretáte a rozprávate alebo ? Dávaš mu nádej alebo nie? Ide mi totiž o to, kam až si to nechala zájsť a či je ešte čas to zastaviť? A či chceš? Čítam Tvoje reakcie, no na tieto otázky som nenašla odpoveď. Pretože, ak ste spolu pravidelne ( v práci ? ) a priťahujete sa navzájom, tak....čo vlastne od toho čakáš, že kam to dospeje?

@1inis1
idem sa tvarit mudro, lebo som akurat docitala mudru knihu 😎
Mne sa zda, ze ten druhy ti dava cosi, co ti v manzelstve zacalo chybat/resp. chybalo cely cas, hoci si to mozno ani nejak velmi nevnimala.
A tento novy ti akurat udrel na spravnu strunu, proste to trafil. Skus porozmyslat, cim ta tak namotal (dava ti pocit, ze si atraktivna? so zaujmom ta pocuva? stara sa o seba? ... atd..).
Ide len o to definovat, kde mas toto slabe miesto a potom uz len naucit manzela triafat rovnako 🙂
Teraz citam ze ta vyvadzaju z rovnovahy jeho priamociare drze spravanie. Ja myslim, ze takto by sa dokazal spravat aj tvoj manzel, keby tusil, ze sa ti to paci, nie?
@1inis1 ja mám takého kolegu v práci, úplne naladení na rovnakú strunu, rovnaké krvné skupiny, poviem A, on už vie B, C....o všetkom s ním môžem filozofovať, je ako moje druhé ja, jediné šťastie pre mňa je, že ma fyzicky nepriťahuje, takže sme skutočne len kolegovia, kamaráti z práce, inak by ma dostal tam, kde chce už takmer 11 rokov 🙂.

@tanickalab Len v tom je pre mňa práve to čaro.....dávať nádej a potom seknúť....Keď dokáže byť chlap taká sv...a, že mu to nerobí problém za chrbtom manželky......Ja sa správam väčšinou tak, ako ku mne ostatní....

@ostorha aj renata rynikova je pekna 🙂