icon

Kríza stredného veku - zadívala som sa do jedného muža

1inis1
28. sep 2017

Ahojte,neviem co sa so mnou deje ale zadivala som sa do jedneho muza. Je zenaty a starsi ja milujem svoju rodinu,partnera.....aj ked roky a vselijake krizy urobili svoje. Nikdy by som im nechcela nijako ublizit. Ale neviem ho vypustit z hlavy......Nikdy,naozaj nikdy predtym sa mi to nestalo. On ma oslovil ako prvy a viem ze mu ide iba o to jedno. Neviem si pomoct a uz ma tato situacia dost obtazuje.....Ako dalej?

tiper24
4. okt 2017

@libawet 11 rokov ta balí a nic? chudak chlapec 😀

libawet
4. okt 2017

@1inis1 ...ale to Ťa umára. Ako to zvládaš? Manžel na Tebe zatiaľ nič nepozoruje? To musí byť dosť psycho po takom strete s objektom T. a prísť domov, akože sa nič nedeje, herecký výkon na Oscara. Fakt sa rozhodni, čo ďalej, lebo tento stav sa nedá až tak dlho vydržať, časom sa to zvrtne a možno v Tvoj neprospech, konaj, kým ešte to máš v rukách Ty.

sticker
1inis1
autor
4. okt 2017

@tiper24 tiež si myslím, my sa o tom nebavíme. Alebo je nejaký extrémne výkonný🙂

tiper24
4. okt 2017

@1inis1 alebo to doma nema vobec 😀

tanickalab
4. okt 2017

@1inis1 Ja ti úplne rozumie, ja som ťiež taká, že aj odpustím 100x a stále niečomu dávam nádej. Asi je to aj tým ako nás rodičia vychovávali... Ale snáď som ti poradila...

libawet
4. okt 2017

@tiper24 veru, on je taká moja "dobrá kamarátka".

tiper24
4. okt 2017

@1inis1 ale to robis dobre ze kto ako k tebe tak ty k nemu, ja tiez tak robim

1inis1
autor
4. okt 2017

@libawet veď to....ale dobre že aj viem, o čo mu ide. Ešte horšie by bolo, keby to nejako zaobaloval a zavádzal. Ale už v tomto veku to chlapa asi ani nebaví a povie to na rovinu.

1inis1
autor
4. okt 2017

🙂 no a mňa to doma baví o to viac, ked viem, že nie som do šrotu a že aj iní by chceli😀

1inis1
autor
4. okt 2017

@tiper24 Tak treba, inak by sa človek utrápil k smrti.

tiper24
4. okt 2017

@1inis1 len ci manzel vie a vazi si aku samicu (v dobrom) ma doma 🙂

1inis1
autor
4. okt 2017

@tiper24 Myslím, že hej.....po tejto stránke sme v poriadku, dúfam🙂

tiper24
4. okt 2017

😀

libawet
4. okt 2017

@1inis1 ..a koľko takto ste? V tomto "šliapaní kapusty "? Lenže, ak mu stále dávaš nádej, tak on bude stále skúšať, a ak to doma nemá, tak v Tebe vidí potencionálny sex, takže naozaj sa rozhodni. Daj si všetky ZA a PROTI na papier. Asi nebudem ďaleko od pravdy, keď ZA tam bude len jedno.

1inis1
autor
4. okt 2017

@libawet nie veru dlho.........Ešte že existujú pohl. choroby :o)

tiper24
4. okt 2017

@libawet ze "šliapaní kapusty " sa smejem 😀😀😀

libawet
4. okt 2017

@1inis1 akože možnosť dostať pohl. chorobu Ťa jediná drží na uzde? Tomu sa dá predsa predísť, nie? Kto chce...

1inis1
autor
4. okt 2017

@libawet to samozrejme nie.....ale je to jedno z proti😀 Ach muži, s nimi zle.....bez nich ešte horšie...

tiper24
4. okt 2017

@libawet najbezpecnejsi sex je sex cez telefon 😀😀

1inis1
autor
4. okt 2017

@tiper24 to boli časy, čo? Keď to fičalo cez telef.😀 Môj bývalý tam raz volal tak dlho a to iba preto, aby kamarátovi čo najviac prevolal....A rozprával sa s nou o bežných veciach.

libawet
4. okt 2017

@tiper24 no to áno, len trošku osamelý 🙂

tiper24
4. okt 2017

@1inis1 asi mala pauzu vtedy 😀😀

tiper24
4. okt 2017

@libawet asi tak 🙂

mikema
4. okt 2017

@libawet no nikdy nehovor nikdy ale pravda je taká, ze neexistuje človek, ktorý na 100% pasuje. Krízy je dokonalý a perfektný. Každý ma niečo, ani ty nie si top, ani ja. Nik a preto by som nepodlahla a práve preto, ze viem, ze realita je iná, ze kazdy muž časom ukáže svoje chyby a tie mužove uz poznám a viem s nimi dobre fungovať. Na nové by som si teda zvykať nechcela... a ako vravím, bol v mojom živote niekto, kto ma veľmi priťahoval, no držala som si odstup a energiu som si vybijala inak.prešlo to a dakujem Bohu že som konala, ako som konala. Mám čisté svedomie a viem, že nevymýšľať a vážiť si čo mám, bola správna cesta. 😉😊

tiper24
4. okt 2017

@mikema naco otalat ked je moznost 😀

libawet
4. okt 2017

@mikema áno, áno, áno. Nechápeš. S tým " pánom božským " alebo ako ho nazvať by to bolo len raz a koniec. Žiadne zvykanie si na niečo, niekoho. Písala som to predsa. Keď do pekla, tak na peknom koni, no raz a šlus. Nikto by nič nevedel, ukončiť to, nikdy sa viac nevidieť. Tak sa to dá zvládnuť, nikomu neublížiť. Utiecť od toho, užiť si a utiecť, lebo iná cesta vedie len do pekla, z kt. niet návratu...aj keď, dá sa vrátiť, no je to veľa bolesti, odpúšťania na oboch stranách a znovu uveriť...dá sa, no je to ťažké,veľmi ťažké, chce to vyrovnaných, zrelých jedincov, no ten " šrám " tam zostane navždy.

mikema
4. okt 2017

@libawet no a myslíš, že by ta to nepoznacilo? Od kial vies, ze pan Bozsky sa nebude chváliť a donesie sa to domov? A ako sa budeš ty cítiť, keď pozrieš mužovi do očí? Ja by som na to žalúdok teda nemala. Na to si svojho muža primoc vážim.

libawet
4. okt 2017

@mikema chce to zrelých, vyrovnaných jedincov aj v tej nevere, veď to píšem stále dookola. Neveru nemôžu robiť amatéri 🙂. Ak by to bolo len raz a koniec, dokázala by som sa pozrieť svojmu mužovi do očí, pretože by som si to z hlavy vyhodila a už sa k tomu nikdy nevracala. Proste - skutok sa nestal, mozog si to napokon vsugeruje a uverí tomu. Nič také nikdy nebolo 🙂 ( a že klamem sama seba? To zvládnem, nie ?)

obsadenemeno
4. okt 2017

@libawet problem je, ze vacsina zien by to nezvladla, to "len raz a slus"..... bohuzial, vacsina zien by to chcela zazit zas a znova, ak by to bolo take uzasne. A zeny sa rychlo namotaju.....raz a koniec u zien vacsinou je z dvoch dovodov: 1. ten chlap aj napriek vyzoru "boha sexu" v posteli stal za hovno a 2. chlap si chcel vrznut len raz a uz sa neozval a stratil sa z povrchu zemskeho, cize nevie, kde ho hladat.
A uz mas tu cestu do pekla vydlazdenu "dobrymi umyslami"......