icon

Kríza stredného veku - zadívala som sa do jedného muža

1inis1
28. sep 2017

Ahojte,neviem co sa so mnou deje ale zadivala som sa do jedneho muza. Je zenaty a starsi ja milujem svoju rodinu,partnera.....aj ked roky a vselijake krizy urobili svoje. Nikdy by som im nechcela nijako ublizit. Ale neviem ho vypustit z hlavy......Nikdy,naozaj nikdy predtym sa mi to nestalo. On ma oslovil ako prvy a viem ze mu ide iba o to jedno. Neviem si pomoct a uz ma tato situacia dost obtazuje.....Ako dalej?

libawet
4. okt 2017

@obsadenemeno ....akože sa tá žena " zaláskuje " ? Hmmm...áno, to je potom problém. Čo tak zobrať do úvahy ženu, ktorá sa "nezaláskuje " do toho " pána B. "? Je to fakt také nereálne? Bol by z nej potom " chlap "? Neexistuje žena, ktorá si len užije a skončí?

ema234
4. okt 2017

@0silvia0 nevydis tie navrete lica u niektorych 🙂

libawet
4. okt 2017

@tiper24 ...ja len dodám - to isté potrebuje aj žena, jediný rozdiel je v tej chuti na sex, až tak často ho nepotrebuje ako chlap, vekom určite, no ale zasa - ako ktorá 🙂

tiper24
4. okt 2017

@libawet chapem 😉

obsadenemeno
4. okt 2017

@libawet no neviem. Poznam zopar zien, co sa takto namotali...... aj par pribehov som citala tu na koni. Mozno existuju take zeny, co si vedia len uzit a zabudnut a potom prist domov akoby sa nechumelilo. Ja vsak ziadnu nepoznam a ak ano, tak o takychto jej "aktivitach" netusim.....😎
Kazdopadne je to menej pravdepodobne ako u chlapov, takto oddelit sex od citov.

ostorha
4. okt 2017

@obsadenemeno Ja poznam 4 take kusy co trtkali kade tade a boli bud v dlhodobých vztahoch alebo manzelstvach.Ale najviac co mi utkvela v pamati bola moja kolegyna z parfumerie kde som po skole robila.Ta sa nechala vyklatit uplne hocikym dokonca aj nebohi dvaja mafianski ciganski bratia Holubovci ..Total dno toto ked si predstavim a ze mam velmi dobru predstavivost tak je mi na grcanie.A teraz si nepredstavuj nejaku atraktivnu zenu,bol to slabucky priemer,ziadna dracica prave naopak nevedela nijakym spôsobom dosahovat orgazmus ,Teraz je uz za nho vydata za toho chlapa, co ho roky pokial bol na vojne podvadzala.a dalsie 3 v bledoruzovom to iste..No ja musim konstatovat ze z môjho pozorovania zivota su najpevnejsie a nejnedostupnejsie prave zeny pekne,atraktivne a naruzive,vsak logicky si aj maju CO CHRANIT.

0silvia0
5. okt 2017

@ema234 aha, na tie líca si narážala, nejaké mám dlhé vedenie... mne skôr vadia tie opuchnuté strnulé huby 🙄

oldman50plus
5. okt 2017

Podľa mňa každý normálny chlap s aspoň minimálnymi skúsenosťami bezpečne rozlišuje medzi tým keď žena hovorí nie a skutočne to tak myslí, alebo nie ktoré znamená "možno za určitých okolností alebo ak splníš nejaké podmienky". A snaží sa dlhodobejšie len v tom druhom prípade ak pociťuje určitú nádej. Nehovorte mi že nedávate iskričku nádeje tým ktorí sa snažia.
Kedysi veľmi dávno ako veľmi mladý som kurizoval jednej ktorá permanentne hovorila nie aj keď som to tak necítil. V jednom momente po dlhšom čase už silne frustrovaný som povedal že nech si dobre rozmyslí či aj teraz to bude nie, lebo ak áno, zoberiem to za bernú mincu a už sa neuvidíme. Tak sa aj stalo hoci mykalo ma dlho silne, a nevideli sme sa skoro 40 rokov. Celkom náhodou sme sa nedávno stretli a dali si kávu. Okrem popisu života v značne exotickej destinácii mi povedala mi že celkom jednoznačne pociťovala záujem ale že chcela aby som sa snažil aj po tom čo som povedal že definitívne prestanem... Až takýmto hrám muži nerozumieme a ženy často zbytočne napínajú tetivu až luk praskne. A ešte povedala že ak by mala krištáľovú guľu a videla do budúcnosti tak za pol hodinu by sme skončili v posteli. Ako by to dopadlo samozrejme nevie, ale určite by to skúsila.

obsadenemeno
5. okt 2017

@ostorha ale ano, aj ja poznam zeny, co trtkaju kade tade....tu ale diskutujeme o zene, co je dlhodobo v stastnom vztahu a zrazu stretne "boha sexu" 😵
A ze sa s nim vyspi len raz a zabudne.
To by teda musela mat poriadne silnu a pevnu volu..... taketo zeny sa praveze skor namotaju a opustia dlhorocneho partnera, palia mosty a ak aj nie, tak urcite nezabudnu.

oldman50plus
5. okt 2017

@obsadenemeno Podľa mňa "krátkodobým bočákom" ženy riskujú ohľadom súčasného života a rodiny oveľa viac ako muži. Z dvoch príčin. Ak sa na to príde, v podstatne vyššom percente sa to "bez následkov prepečie" chlapovi. Druhá podstatnejšie je že chlapi ani zďaleka natoľko nespájajú sex a zamilovanosť. Ak je ten sex skutočne fajn často sa zamiluje aj chlap, ale žene sa to stane oveľa častejšie, povedal by som skoro vždy. A to je už skutočný problém.

obsadenemeno
5. okt 2017

@oldman50plus presne o tom pisem.... 😉

katkati
5. okt 2017

@libawet Prepáč, ale si nejaká divná. Urobíš vedome nejaký skutok, ktorý chceš hneď vymazať z hlavy? To si nevieš užívať ináč? Podľa mňa z hlavy chceme vyhodiť veci, ktoré sú pre nás traumou, niečo zlé a nie naopak. Nechcem Ťa uraziť, len to neviem pochopiť.

ostorha
5. okt 2017

@oldman50plus Pocuvaj ty boh sexu, nejako dost vela vies o tom zenskom mysleni a citeni.Ake si znamenie zverokruhu a co je tvoja profesia ak smiem vediet.

oldman50plus
5. okt 2017

@ostorha Boh sexu rozhodne nie som, povedal by som dokonca že vzhľadom k veku nám pomenej skúseností ako by slušalo. Možno preto že v mojich mladých časoch ešte bola určitá zdržanlivosť a rozhodne sa neriešili otázky či sex na druhom alebo až na treťom rande.
U teba doma všetci zdraví napriek tvojej rýpavej nálade? Ak chceš naozaj vedieť som podnikateľ, znamenie zverokruhu ani naisto neviem, nikdy ma to nezaujímalo.

paula145
5. okt 2017

@1inis1
Podľa Tvojich reakcií neviem o čo ide. Lebo najprv rozmýšľaš či chceš alebo nechceš:

"veď to, že nechcem....ale v kútiku duše aj chcem. Ale viem, že nemôžem."

A potom píšeš, že Ťa baví ho naťahovať a potom s tým sekneš:

"Len v tom je pre mňa práve to čaro.....dávať nádej a potom seknúť"

ostorha
5. okt 2017

@oldman50plus No tak som mladsia ako ty to rozhodne,ale asi velmi nepozorne citas ked sudis ze nasa generacia akosi rychlo riesi sex.No a k tomu rypaniu, je velmi sexi ked si vie muz zo seba urobit aj srandu ,ma zmysel pre humor a neberie sa prilis vazne viem o com hovorim mam takého doma....Bolo to myslene zo srandy ale nejako nepochopene.

mikema
5. okt 2017

@libawet nuz ked myslíš... ja za tým zmysel proste nevidím a asi som divna, ale vôbec si neviem predstaviť dotknúť sa iného muža. Sa mi skôr zle robí, keď si to reálne predstavím. 🤔

mikema
5. okt 2017

@katkati podobne ako ty, ani ja za tým nevidím žiaden zmysel...

tiper24
5. okt 2017

co sa tyka sexu tak obaja partneri musia byt naladeni na rovnaku strunu nie jeden chce to a ona ine lebo potom hladaju obaja inde to co nedostanu doma

ema234
5. okt 2017

@tiper24 a ty vies co je to laska, stale tocis len o sexe ako nejaky nevybureny pubertiak

tiper24
5. okt 2017

@ema234 jasne ze viem 😀

tiper24
5. okt 2017

@ema234 a vybureny som az az 😀

moonlight1210
5. okt 2017

@paula145 neodporuje si to.
bavi ju posuvat flirt na hranu a balansovat na nej. davat nadej a hned sa tvarit nedostupne, ze to nemyslela nijak.
a popritom premysla, ze by bolo krasne, keby tu hranu predsa len sama prekrocila, vyznala sa a nechala sa polaskat. ale vie, ze nesmie.
lebo za par chvil, ked je rozum v nohavickach, potom zaplati vysoku cenu.

navyse tusi, ze pre toho druheho ma cenu iba kym je lovna zver. akonahle bude ulovena korist, uzije si na nej a zacne lovit dalsiu nedobytnu.
a jej namiesto zmyselnych zalaskovanych pocitov (ktore ma teraz) ostane akurát v ustach trpka pachut prehry.

a co je najhorsie, strasi ju, ze zanedlho ho to prestane bavit aj tak, lebo to moc natahuje a vykasle sa na nu aj tak. ze z piedestalu obletovanej padne na chodnik obycajnej z davu. tak vaha, ci potom nebude lutovat, ze aspon neskusila.

proste taka bezna rozpoltenost, ked sa inak spokojna vydata zena namota na zalaskovanie do iného chlapa. lebo zrazu citi zabudnute iskricky vo vzduchu a ma zas pocit, ze je ziaduca a uzasna.
nechce nic znicit, ale ani o tie pocity prist.
(nie, zeby chlapi nezazivali to iste, ale ti zvycajne vahaju kratsie a skor sa rozhodnu ist na vec. s tym, ze snad sa to nejak pre nich priaznivo vyvrbi samo. trebárs, ze sa to zena hadam nikdy nedozvie. alebo ked uz, tak ju uplacu a uprosia a ona im odpusti.)

nuz, keby tak existovali bezcasove diery... 🙂

lucinkab
5. okt 2017

ja som bola v rozvodovom konani, ktoreho navrh som podlal kvoli tyraniu zo strany manzela, a byvala som v podnajme mimo exa,do 3m som si nasla butlavu vrbu , jedneho IT z nasej firmi, stratavali sme sa ako kamosi. On po rozchode ja v rozvodovom konani po case sme sa dohodl i ze si ako kamosi pomozeme v sexe... cize sme boli kamarat taky rad... nezavezne ovsem...po 2mesiacoch to zacalo u mna prerastat....on sa zdrahal... ale nakoniec ked som chcela tieto vyhody ukncit uznal ze aj on sa namotal... teraz mame 3,5rocnu dcerku a druhe mimi na ceste... ale poviem ti vo vztahu by som na to zaludok nemala a mohol by to byt aj samotný Tom Cruise , ale nedokazala by som podviest...a to som nedokazala ni v manzestve kde bolo psych. aj fyz týranie... ak toto zena urobi, nieco v manzelstve nie je ok..treba zisti co a napravit to a nie to hladat inde a kazit si zivot a aj tej zene co ma takeho hlupaka doma co ju chce podviest

lucinkab
5. okt 2017

@moonlight1210
pises mi z duse

tiper24
5. okt 2017

@moonlight1210 mas pravdu my chlapi sme netrpezliví, ked sa niektora dlho hra na nedostupnu zabalime to povieme si ze su aj ine a ideme za inou 🙂

0silvia0
5. okt 2017

@lucinkab toto si zas ja neviem predstaviť: kamarátstvo s výhodami. Ešte nejaký sexuálny úlet pod vplyvom alkoholu a priaznivých okolností, to si ešte predstaviť viem. Ale pragmatické stretávanie sa dvoch ľudí za účelom sexuálnej obojstrannej úľavy bez citu - pre mňa nepredstaviteľné, ale u vás dvoch celkom zaujímavý happy end 😔

paula145
5. okt 2017

Pripadám si blbá, ale aký je rozdiel medzi kamarátstvo s výhodami a milenci?

0silvia0
5. okt 2017

@paula145 no neviem či je to terminologicky nejako presne vyšpecifikované, ale ja osobne chápem milenecký vzťah ako vzťah dvoch ľudí, ktorí k sebe niečo cítia, niečo ich priťahuje, akási vášeň, možno aj cit a túžia byť spolu a sú snáď do seba aj zamilovaní alebo do seba pobláznení - teda aspoň jeden z nich.
Kamarátstvo s výhodami je pragmatickejšia bezcitová záležitosť typu: ja som single, ty si single, aby sme aspoň v sexuálnej oblasti nestrádali, nezáväzne si užijeme a budeme sexuálne nefrustrovaní. Bez citov, bez zaľúbenosti atď. Čisto telesná záležitosť s tým, že keď si jeden z nich niekoho nájde, kamarátstvo s výhodami končí...

lucinkab
5. okt 2017

@paula145 milenci su zvycsa taky co maju iny vztah a medzi sebou iba sex.... a kamarati s vyhodami su kamosi co spolu maju sex aj komunikuju ako kamaratim, milenci su len prides pretiahnes a utekas domov za rodinou, moj naozr