Kríza stredného veku - zvažujem neveru
Ahojte. V živote som muža nepodviedla. Sme spolu 25 rokov. Vôbec je to môj jediný sexuálny partner. Náš sexuálny život je ale veľmi striedmy. Ako na hojdačke. Nehovorím že to potrebujem denne, ale on si ma nevšíma vôbec. Konečne máme pár dní bez detí a on si číta v posteli môžem okolo neho aj lietať v spodnom prádle . A to sme to za posledný polrok robili asi 2krát. Náš vzťah je veľmi komplikovaný a v podstate som vždy mala pocit že ja som tá čo ľúbi a dáva do vzťahu viac. Normálne uvažujem, že si niekoho nájdem. On to berie ako samozrejmosť že sedím doma na zadku, nikam nechodím. Len robota a rodina . Nejako extra sa nepretŕčam ale som si vedomá toho že keď sa nahodím, ešte stále som pre chlapov zaujímavá. Áno normálne cítim potrebu si to dokázať. Život mi pretiekol pomedzi prsty a cítim sa ako verné ale odkopávané šteňa. Čo by iný za tú vášeň ktorú cítim dal. Kríza stredného veku ako z učebnice. Zaregistrovala som sa na Pokeci. Viem, chodí tam kdekto. Ale hneď sa na mňa nalepili o dosť mladší muži a teda celkom normálne vyzerajúci a pôsobiaci. S jedným sme dosť dobre pokecali. Vek mu vôbec nevadí. Slobodný, bez záväzkov. Do šľaka. Mám sto chutí to mužovi ukázať aby sa zobudil. Už len komunikáciou som niekoho zaujala a to som staršia. Kopec chlapov je osamelých. A on si číta v posteli. A nie nie som ani škrata ani nudná... Mám pocit že ma takto citovo vydiera a zahráva sa so mnou. Trvá to už roky takto. Taký kalkulátor. Keď sme boli pred rokom po dlhom čase na jednej oslave, dala som sa do reči so šéfom nášho kamaráta ktorý oslavoval, majiteľom firmy. Zavolal ma na terasu na víno, debatovali sme dlho, o oblasti v ktorej pracujem a rozumiem jej takže ho to zaujalo. Chlap sa zrazu objavil a videla som že mu to vadí. Nie je na to zvyknutý. Doma mi potom urobil trápnu žiarlivostnú scénu a zrazu bol aj sex. možno už aj niekoho má 🤷🏻♀️ Viem možno ma odsúdite. Ja sama neverím tomu nad čím rozmýšľam 🫤
@anonym_autor chlapa z pokecu nezaujímaš, nie je sám, chce si gule vyprázdniť. Ak si chceš doslova zašukať, chod do toho, ak chce niekoho na samotu a aby ťa aj vnímal, zostaneš silno sklamaná
@anonym_autor milá autorka mala by si sa viac snažiť pomáhať mužovi, zaujímať sa o nho, byť nápomocná a možno zostane mužovi energia aj na tej sex
@anonym_8c4b64 ako vieš že nie som? Ako vieš že som sa nikdy nezaujímala? Môj muž komunikuje len to čo mu vyhovuje a s kým mu to vyhovuje. Ale áno, teraz už sa nepýtam. Už si vážim samu seba. Po toľkých rokoch, ako dospelý človek by sa mohol naučiť komunikovať svoje problémy rovnako, ako to robím ja. Lebo ja to robím. Ale on nereaguje.
@anonym_autor chlapa z pokecu nezaujímaš, nie je sám, chce si gule vyprázdniť. Ak si chceš doslova zašukať, chod do toho, ak chce niekoho na samotu a aby ťa aj vnímal, zostaneš silno sklamaná
@anonym_79bb2c to mi je jasné
Zaregistrovala som sa na pokeci....ja chapem ze zufali ludia robia zufale ciny. Neukazes muzovi nic. iba sama sebe svoju minusovu hodnotu. A uz ti zacala klesat...
@really8 áno, ale už dávno. Keď som si nevážila samu seba a neodišla od neho skôr. Mala som na to 100 dôvodov
Po ostatnych strankach si rozumiete? Len v sexe nie? Alebo sa uz ani porozpravat neviete? Nedokazala by som byt neverna, ked skutocne lubim, tam uz bude skripat vselico vo Vasom vztahu. Deti uz vyleteli z hniezda? Premysli si, ci by si bola stastnejsia sama alebo s nim. Ale premysli si to poriadne, aby Ti nechybal, 25 rokov je kusisko zivota, asi Vas nieco aj spajalo.
@strelkyna1 zistila som, že sa nerozprávame. Že len ja nejako udržiavam komunikáciu. On komunikuje svoje problémy asi niekde inde
@anonym_autor ja len k tomu pokecu, tam 99,9% chlapov chce len sexovať, takže nie si pre nikoho atraktívna, ide im iba o to, aby si im roztiahla nohy
Ak ti nefunguje manželstvo a si nešťastna, tak sa rozved, a potom si pories ostatné, to že sa vyspis s cudzím chlapom ti určite šťastie do života neprinesie
@anonym_8c4b64 ako vieš že nie som? Ako vieš že som sa nikdy nezaujímala? Môj muž komunikuje len to čo mu vyhovuje a s kým mu to vyhovuje. Ale áno, teraz už sa nepýtam. Už si vážim samu seba. Po toľkých rokoch, ako dospelý človek by sa mohol naučiť komunikovať svoje problémy rovnako, ako to robím ja. Lebo ja to robím. Ale on nereaguje.
@anonym_autor veď ale to hovoria chlapom keď riešia nedostatok sexu/zaujmu zo strany ženy...mal by si viac pomáhať,zaujimat sa a bla bla bla... A keby tu chlap napísal to ako ty že si išiel hľadať bokovku na pokec tak to by si mala vidieť ako by tu s ním pozametali
by som s manželom hodila reč. že potrebuješ sex a čo navrhuje. dovolí milenca alebo sa obetuje. ???
len som nepochopila tvoju poslednú vetu - máš pocit že tvoj manž. niekoho má?
máte spolu 25 r. spolu, ja by som si neveru sakra rozmyslela. možno by som ešte skúsila psychologa, ak si veriaca tak p. farára - rozhovor.
@anonym_88c92a No co uz im len ten farar povie. Ostante spolu, ste manzelia. Wow toto im urcite zachrani vztah- dat si radit od niekoho, kto zije v celibate...
@anonym_autor ahoj, ja ti aj celkom rozumiem, ale žiješ v ilúzii, ktorú ti predkladá tvoj mozog.
1. pre muža z Pokecu nie si zaujímavá, si len ľahko dostupný materiál pre sex. Čo teda v prípade, že hľadáš sex vôbec nevadí, len aby si nebola sklamaná, že niekoho zaujímaš.
2. Tvoje správanie je len trucakcia. Chceš zase len svojmu mužovi dačo dokázať (že je o teba záujem). Ujasni si, čo chceš. Ak chceš o manžela prísť, lebo ti nevyhovuje, rozveď sa a potom hľadaj mužov, čo majú o teba záujem. Uvidíš, že ich bude zrazu rádovo menej.
3. Roky si bola dobrovoľne v takejto situácii. Nerieš veci skratkovito hneď hneď. Keď si sa roky “zatvárala” doma, bude to chcieť x mesiacov, kým sa prispôsobíš životu “tam vonku”. Viem o čom hovorím, bola som x rokov na materskej, došla som do prvej práce po tom, a zrazu som mala pocit, že sa všetci o mňa zaujímajú, všetci ma žerú, všetci sú ultramilí a všetko je ružové jednorožcové, na obláčikoch. Pritom to boli normálni ľudia so svojimi antipatiami a sympatiami…
4. Nepestuj si zášť na manžela. On to má takto a ty to máš
ináč. On ti tie roky života nevzal, prežili ste ich dobrovolne spolu. Buď mu poďakuj a odíď, alebo ešte skús komunikovať svoje potreby a potom mu poďakuj a odíď.
@deninka233 áno je to tak. Je to trucpodnik. Áno, presne takto som vždy uvažovala. Bola som rozumná, komunikovala som, hrala podľa pravidiel. Na rozdiel od neho.
@anonym_4d3dc1 veď mu povol ten sex ak ty nemáš záujem ..nemusite sa rozvádzať...zostane aj koza celá aj vlk sýty
@anonym_8c4b64 vieš že aj taká verzia mi už napadla? len on stále tvrdí, že s nikým iným nikdy nič nemal a ani nechce, tak neviem
@deninka233 s cislom 1. s tebou suhlasim. Muzi proste zmyslaju inak.
@anonym_autor ja ti rozumiem. Nemyslim si, ze premyslas nespravne. Mrzi ma tvoj pocit, ze nie si dostatocne milovana..ked si to predstavim, trapilo by ma to. Ked chces nieco take spravit, maj to hlavne upratane vo svojej hlave
@anonym_8dd4df ❤️ ďakujem za pochopenie. Nakoniec, ako sa poznám, nenájdem na to odvahu, ani to srdce to urobiť. Urobila by som to dávno. Ale je mi ľúto tej mojej "živočíšnej" časti JA, že len tak hnije za živa, čas letí... S rozumom, pravidlami som žila celý život. A niečo vo mne akoby zhasína, už len tleje... 🫤
@anonym_autor vyser sa s prepáčením na muža a urob tak, aby si ty bola spokojná. Deti máte veľké, mužovi to bude aj tak jedno. Vykašli sa na moralizovanie. On sa nezmení. Nebude ťa počúvať a nic s tým robiť nebude. A nie. Nemusíš sa rozvádzať,ak dokážete žiť vedľa seba každý svoj život. Ja by som určite vo vyššom veku neopustila dom, zázemie. By mi šibalo, začínať od nuly.
Zacni sa mat rada, lebo to, ze tuzis po tom aby ti niekto prejavoval naklonnost, je toho dokaz. a ak ti nie je s muzom dobre, tak to ukonci.
@anonym_8c4b64 vieš že aj taká verzia mi už napadla? len on stále tvrdí, že s nikým iným nikdy nič nemal a ani nechce, tak neviem
@anonym_4d3dc1 veď si písala že mal niečo s kolegyňou...
@anonym_8dd4df ❤️ ďakujem za pochopenie. Nakoniec, ako sa poznám, nenájdem na to odvahu, ani to srdce to urobiť. Urobila by som to dávno. Ale je mi ľúto tej mojej "živočíšnej" časti JA, že len tak hnije za živa, čas letí... S rozumom, pravidlami som žila celý život. A niečo vo mne akoby zhasína, už len tleje... 🫤
@anonym_autor nechápem veď ako aspoň trochu atraktívna žena nemáš v dnešnej dobe núdzu o milenecký vzťah ..tvoje živočíšno bude naplnené a nemusíš začínať od nuly rozvodom
99,9% mužov su sexuálne vo vztahu zanedbávaní a narozdiel o žien majú neskutočne ťažšie podmienky nájsť si ženu na sex ..ženy to majú veľmi jednoduché ...môžu si vyberať ..nerieš a uzivaj
No to sa tu zase zisla stoka. A vsetko anonym
@anonym_autor prečo to neukončíš rozvodom? Prečo sa oberáš o šancu nájsť ešte vzťah? Nie len na sex, na spoločné chvíle, rozhovory, zážitky. Keby som zotrvala v manželstve, bolo by to už oveľa viac, ako 25 rokov, ale šťatsná by som nebola. Ukončila som to po 17 rokoch, nejaký čas som bola sama a potom stretla niekoho, s kým som už roky šťastná, po každej stránke. A to som v manželstve po intímnej stránke zanedbávaná nebola ani náhodou. Rozhodnutie je len na tebe, máš len tento jeden, jediný život. Aj si sa pokúšala s mužom o tom porozprávať? Či nemá záujem vzťah medzi vami obnoviť?
No to sa tu zase zisla stoka. A vsetko anonym
@really8 prečo stoka? Niektoré príspevky sú veľmi rozumné, nemyslela som absolútne tie moje. Čo radíš ty?
A čo akože rozumná žena ukáže mužovi tým, že ho povedie??? Že je chudera?
Takto sa riešia problémy doma?
@anonym_4d3dc1 veď si písala že mal niečo s kolegyňou...
@anonym_8c4b64 priamy dôkaz nemám, len si často písali a potom boli na firemnom evente, ale či niečo aj bolo neviem, on tvrdí že nie, že mu je len sympatická ale to je v podstate jedno teraz riešime autorku nie mňa proste ak je autorka nešťastná tak nech sa rozvedie lebo ak muž nemá potrebu sexu tak sa to nezlepší to píšem podľa seba chvíľu to bude lepšie a potom to skĺzne nazad ja sa cítim ako totlány asexuál vôbec mi to nechýba
Nebolo by jednoduchsie sa rozísť ako byť neverná?
Aj tak si vo vzťahu není stastna .
Úprimne, nič, čo urobíš poza jeho chrbát, vzťahu neosoží. Komunikuj otvorene svoju potrebu a choďte do poradne. Ak vám nepomôžu to zlepšiť, možno vám pomôžu sa slušne rozísť - po tých rokoch si to zaslúžite obaja, to slušné zaobchádzanie. Šmyk cez pokec by yo dosť skomplikoval.
99,9% mužov su sexuálne vo vztahu zanedbávaní a narozdiel o žien majú neskutočne ťažšie podmienky nájsť si ženu na sex ..ženy to majú veľmi jednoduché ...môžu si vyberať ..nerieš a uzivaj
@anonym_8c4b64 99,9% iste. Potom neviem, prečo sa tu množia témy žien, ktorých mužom sa do sexu nechce
@anonym_autor žena zobuď sa do reality. Máš muža a tak mu bud verná, nešpekuluj. Sex je pudová záležitosť a si človek nie zviera.
@telefon00 nie sex je prirodzena ludska potreba, pre muzov aj pre ženy.
A ked z paru druhy nema nejaku chorobu, ale neporodil prave dieta, tak nie je prirodzene sex nemat.
Úprimne, nič, čo urobíš poza jeho chrbát, vzťahu neosoží. Komunikuj otvorene svoju potrebu a choďte do poradne. Ak vám nepomôžu to zlepšiť, možno vám pomôžu sa slušne rozísť - po tých rokoch si to zaslúžite obaja, to slušné zaobchádzanie. Šmyk cez pokec by yo dosť skomplikoval.
@michaela329 plne suhlasim. Treba mu vybrat knihu z ruky a povedat mu na rovinu, bud ma pretias, alebo si najdem milenca.
Ktora z moznosti sa ti paci?
Bude to pre neho facka, ale tu prave potrebuje.
@michaela329 plne suhlasim. Treba mu vybrat knihu z ruky a povedat mu na rovinu, bud ma pretias, alebo si najdem milenca.
Ktora z moznosti sa ti paci?
Bude to pre neho facka, ale tu prave potrebuje.
@mira0611 nikdy by som to takýmto spôsobom neurobila. Cítila by som sa ako posledná chudera, už len krok k tomu, aby som si vydržiavala milenca. To by už len zvíťazila do budúcna. Úprimný rozhovor, predstava, čo ďalej s manželstvom, ak nie je ochota to riešiť, tak manželstvo ukončiť.
namiesto hladania si chlapov po nete sa sustred na seba, najdi si hobby, konicky, planuj si den aby si trosku nadobudla zdravym sposobom sebavedomie. Zial vela zien si pise s muzmi dviha si tak ego a vela zien aj zadanych. Tam bud si uzijes sex s niekym a casom zistis, ze ta vyuziva, alebo budes robis nestastne zadanym muzom butlavku a kvazi zistis, ze ta tiez vyuzivaju

@anonym_autor milá autorka mala by si sa viac snažiť pomáhať mužovi, zaujímať sa o nho, byť nápomocná a možno zostane mužovi energia aj na tej sex
@anonym_8c4b64 Dufam, ze to bola ironia.