Kríza stredného veku - zvažujem neveru
Ahojte. V živote som muža nepodviedla. Sme spolu 25 rokov. Vôbec je to môj jediný sexuálny partner. Náš sexuálny život je ale veľmi striedmy. Ako na hojdačke. Nehovorím že to potrebujem denne, ale on si ma nevšíma vôbec. Konečne máme pár dní bez detí a on si číta v posteli môžem okolo neho aj lietať v spodnom prádle . A to sme to za posledný polrok robili asi 2krát. Náš vzťah je veľmi komplikovaný a v podstate som vždy mala pocit že ja som tá čo ľúbi a dáva do vzťahu viac. Normálne uvažujem, že si niekoho nájdem. On to berie ako samozrejmosť že sedím doma na zadku, nikam nechodím. Len robota a rodina . Nejako extra sa nepretŕčam ale som si vedomá toho že keď sa nahodím, ešte stále som pre chlapov zaujímavá. Áno normálne cítim potrebu si to dokázať. Život mi pretiekol pomedzi prsty a cítim sa ako verné ale odkopávané šteňa. Čo by iný za tú vášeň ktorú cítim dal. Kríza stredného veku ako z učebnice. Zaregistrovala som sa na Pokeci. Viem, chodí tam kdekto. Ale hneď sa na mňa nalepili o dosť mladší muži a teda celkom normálne vyzerajúci a pôsobiaci. S jedným sme dosť dobre pokecali. Vek mu vôbec nevadí. Slobodný, bez záväzkov. Do šľaka. Mám sto chutí to mužovi ukázať aby sa zobudil. Už len komunikáciou som niekoho zaujala a to som staršia. Kopec chlapov je osamelých. A on si číta v posteli. A nie nie som ani škrata ani nudná... Mám pocit že ma takto citovo vydiera a zahráva sa so mnou. Trvá to už roky takto. Taký kalkulátor. Keď sme boli pred rokom po dlhom čase na jednej oslave, dala som sa do reči so šéfom nášho kamaráta ktorý oslavoval, majiteľom firmy. Zavolal ma na terasu na víno, debatovali sme dlho, o oblasti v ktorej pracujem a rozumiem jej takže ho to zaujalo. Chlap sa zrazu objavil a videla som že mu to vadí. Nie je na to zvyknutý. Doma mi potom urobil trápnu žiarlivostnú scénu a zrazu bol aj sex. možno už aj niekoho má 🤷🏻♀️ Viem možno ma odsúdite. Ja sama neverím tomu nad čím rozmýšľam 🫤
@anonym_autor žena zobuď sa do reality. Máš muža a tak mu bud verná, nešpekuluj. Sex je pudová záležitosť a si človek nie zviera.
@anonym_autor žena zobuď sa do reality. Máš muža a tak mu bud verná, nešpekuluj. Sex je pudová záležitosť a si človek nie zviera.
@telefon00 perfektná rada, takže má držať hubu a byť nešťastná?
Pekne mu to vykomunikuj, nech sa spamätá,lebo ty nie si handra, môže o teba veľmi rýchlo prísť......podľa mňa on ani netuší, že sa niečo deje, chlapi vedia byť úžasné slepí, poriadne po povedz,kde je problém.
@anonym_autor ako žena máš jednu veľmi veľkú výhodu ...dokážeš sa bez problémov dostať k nezáväznemu sexu.. užívaj
@telefon00 takže ma teraz do konca života byt bez sexu lebo ma doma muža bez libida, alebo ešte horšie, neverného čo si tu potrebu rieši inde? Úžasná rada. Za mňa - poradňa a buď sa niečo zmení, alebo rozvod…
Zaregistrovala som sa na pokeci....ja chapem ze zufali ludia robia zufale ciny. Neukazes muzovi nic. iba sama sebe svoju minusovu hodnotu. A uz ti zacala klesat...
@anonym_autor ak partner vie o tom, ze si nešťastná a nerobí nic smelo do toho. Nie som zástanca nevery takze by som navrhla, aby si mu oznámila ze si hľadáš milenca. Je vela párov, ktorým je spolu dobre ale sex nefunguje tak na to maju inych
@anonym_autor milá autorka mala by si sa viac snažiť pomáhať mužovi, zaujímať sa o nho, byť nápomocná a možno zostane mužovi energia aj na tej sex
@anonym_autor a dokážeš ísť len tak s hocikým? Aký budeš mat potom pocit?
@anonym_autor a taký základ pri problémoch, že .... komunikácia.... neskúsiš najprv to? Ak nie tak sa rozveď a potom hľadaj niekoho, prečo chceš podvádzať!? To sa nedá robiť vecí férovo, slušne? Nech sa môžeš na seba pozrieť v zrkadle?
Po ostatnych strankach si rozumiete? Len v sexe nie? Alebo sa uz ani porozpravat neviete? Nedokazala by som byt neverna, ked skutocne lubim, tam uz bude skripat vselico vo Vasom vztahu. Deti uz vyleteli z hniezda? Premysli si, ci by si bola stastnejsia sama alebo s nim. Ale premysli si to poriadne, aby Ti nechybal, 25 rokov je kusisko zivota, asi Vas nieco aj spajalo.
@anonym_autor ahoj, ja ti aj celkom rozumiem, ale žiješ v ilúzii, ktorú ti predkladá tvoj mozog.
1. pre muža z Pokecu nie si zaujímavá, si len ľahko dostupný materiál pre sex. Čo teda v prípade, že hľadáš sex vôbec nevadí, len aby si nebola sklamaná, že niekoho zaujímaš.
2. Tvoje správanie je len trucakcia. Chceš zase len svojmu mužovi dačo dokázať (že je o teba záujem). Ujasni si, čo chceš. Ak chceš o manžela prísť, lebo ti nevyhovuje, rozveď sa a potom hľadaj mužov, čo majú o teba záujem. Uvidíš, že ich bude zrazu rádovo menej.
3. Roky si bola dobrovoľne v takejto situácii. Nerieš veci skratkovito hneď hneď. Keď si sa roky “zatvárala” doma, bude to chcieť x mesiacov, kým sa prispôsobíš životu “tam vonku”. Viem o čom hovorím, bola som x rokov na materskej, došla som do prvej práce po tom, a zrazu som mala pocit, že sa všetci o mňa zaujímajú, všetci ma žerú, všetci sú ultramilí a všetko je ružové jednorožcové, na obláčikoch. Pritom to boli normálni ľudia so svojimi antipatiami a sympatiami…
4. Nepestuj si zášť na manžela. On to má takto a ty to máš
ináč. On ti tie roky života nevzal, prežili ste ich dobrovolne spolu. Buď mu poďakuj a odíď, alebo ešte skús komunikovať svoje potreby a potom mu poďakuj a odíď.
@anonym_autor chod do toho,ale len ak máš nervy a žalúdok na to ,ak sa to prevalí
@anonym_autor ahoj, ja ti aj celkom rozumiem, ale žiješ v ilúzii, ktorú ti predkladá tvoj mozog.
1. pre muža z Pokecu nie si zaujímavá, si len ľahko dostupný materiál pre sex. Čo teda v prípade, že hľadáš sex vôbec nevadí, len aby si nebola sklamaná, že niekoho zaujímaš.
2. Tvoje správanie je len trucakcia. Chceš zase len svojmu mužovi dačo dokázať (že je o teba záujem). Ujasni si, čo chceš. Ak chceš o manžela prísť, lebo ti nevyhovuje, rozveď sa a potom hľadaj mužov, čo majú o teba záujem. Uvidíš, že ich bude zrazu rádovo menej.
3. Roky si bola dobrovoľne v takejto situácii. Nerieš veci skratkovito hneď hneď. Keď si sa roky “zatvárala” doma, bude to chcieť x mesiacov, kým sa prispôsobíš životu “tam vonku”. Viem o čom hovorím, bola som x rokov na materskej, došla som do prvej práce po tom, a zrazu som mala pocit, že sa všetci o mňa zaujímajú, všetci ma žerú, všetci sú ultramilí a všetko je ružové jednorožcové, na obláčikoch. Pritom to boli normálni ľudia so svojimi antipatiami a sympatiami…
4. Nepestuj si zášť na manžela. On to má takto a ty to máš
ináč. On ti tie roky života nevzal, prežili ste ich dobrovolne spolu. Buď mu poďakuj a odíď, alebo ešte skús komunikovať svoje potreby a potom mu poďakuj a odíď.
@deninka233 s cislom 1. s tebou suhlasim. Muzi proste zmyslaju inak.
@anonym_autor ja ti rozumiem. Nemyslim si, ze premyslas nespravne. Mrzi ma tvoj pocit, ze nie si dostatocne milovana..ked si to predstavim, trapilo by ma to. Ked chces nieco take spravit, maj to hlavne upratane vo svojej hlave
Daj mu to precitat. Ze toto je tvoj život, a co s tym idete spolu urobiť..
Lebo zjavne nevies mu to vsetko povedať
my to máme opačne, ja nemám chuť absolútne a on by chcel stále, vlani sa zblížil s jednou svojou kolegyňou (neviem či aj niečo bolo medzi nimi, ale iskrilo to fajne) a vtedy som sa pokúsila to medzi nami znovu dať do poriadku, a on na to síce pristal, aj bol chvíľu spokojný, lenže s ňou flirtovať neprestal tak som sa stiahla a teraz sme v takom vákuu, sama neviem čo bude ďalej, on stále tvrdí, že medzi nimi nič nebolo ani nie je, správa sa relatívne normálne (len keď o nej hovorí tak mu tak divne svietia oči, vždy je taký "nabudený", ona mu vkuse vypisuje nejaké správy - vždy niečo potrebuje pomôcť, už ani nemám chuť nič dávať doporiadku normálne by sa mi uľavilo, keby sa vyjadril ako to teda chce mať on ďalej
čiže moja rada tebe - ak chceš iného tak mu to nerob poza chrbát, ale na rovinu si to vykomunikujte a potom sa rozve´dte, bude to čestnejšie, sex sa nezlepší lebo on (ako aj ja) ho nepotrebuje absolútne k životu ak ak to robí (robím) tak jedine kvôli druhému partnerovi
Budovanie vzťahu je dlhodobý pracný a veľa krát náročný. Chvíľková rozkoš je schonejšia cesta?
Urob to, a užívaj si. Život je veľmi krátky, a je len jeden, aby sme sa trápili s nejakým ignorantom. Poprípade mu povedz ze keď sa nevzchopi tak si niekoho nájdeš.
@anonym_autor nebuď zbabela krava a najprv sa s ním rozid a potom rieš iného chlapa. Lebo podviesť dokáže každý zbabelec
@anonym_autor nebuď zbabela krava a najprv sa s ním rozid a potom rieš iného chlapa. Lebo podviesť dokáže každý zbabelec
@anonym_27c290 tak tomu never ,aj na neveru treba odvahu
@anonym_autor podla mna ste sa zobrali kvoli zamilovanosti (iskram a vasnam), ale neboli tam pevne zaklady mnohych veci (sulad), ktore mate spolocne a spolocnych aktivit mimo prace a beznej udrzby domacnosti a rodiny. Po vyprchani "chemickej" zamilovanosti (aj fyzickej pritazlivosti), ked nezostanu pevne (a dlhodobo udrziavane a rozvijane) zaklady...
20-25 rokov je podla mna kriticka doba, kedy to dolahne (pripusti si to) aspon jeden z paru.
Ak si uz jeden druheho nevazite, nemate ani za dobreho (najlepsieho) priatela, obavam sa ze akekolvek rozhovory uz to nazad dlhodobo nezlepia. Deti to vidia, ze vam to uz spolu neklape? Niekedy slusny rozvod (dohodou vsetkych stran, aj vacsie deti to prijmu, pokial uz vidia/citia/trpia napatym vzrahom-nevztahom) moze byt pre vsetky strany prijatelnym riesenim. Ale treba si uvedomit aj to, ze obom sa uz mozno nepodari najst novy (skutocny, dlhodoby, vazny rodinny) vztah.
@anonym_autor odmysli si sex a spocitaj si, co ti vas vztah dava celkovo. Pises, ze je komplikovany, deti vam zrejme pomaly odrastaju, o chvilu vyletia z hniezda, co potom? Budete zit spolu alebo len vedla seba? My napriklad, ked ma dcera svoj program, ideme spolu na prechadzku, na kavu, tesime sa, ze sme mali cas pre seba, vobec to nemusi skoncit sexom a aj tak na konci dna skonstatujeme, ake to bolo prijemne. Mate tieto drobne radosti? Ak nie, skuste to takto. Nesiahaj hned po nevere, ta je nezvratna. A zaujem na Pokeci? To nie je zaujem o teba, ale o tvoj podvozok, to si rychlo uvedom. Ked mas podvozok, hned mas 8 bodov z 10 a tie zvysne dva su nepodstatne.
Nevera je jedna vec, ale dosledky …. Mas sa kam odstahovat alebo je dom tvoj a manzel odide? Si schopna sa o vsetko aj o deti starat sama, pripadne mat striedavku. Ked ti deti budu nieco vycitat, si dost silna to znasat .., ak ano tak, si zasexuj … aj ked slusnejsie by bolo ist od seba rozvodom a potom si rob, co chces. Mozno este najdes nejakeho normalneho partnera a mozno len 10 rokov budes sexovat 1 ligu a dozijes s mackami.
my to máme opačne, ja nemám chuť absolútne a on by chcel stále, vlani sa zblížil s jednou svojou kolegyňou (neviem či aj niečo bolo medzi nimi, ale iskrilo to fajne) a vtedy som sa pokúsila to medzi nami znovu dať do poriadku, a on na to síce pristal, aj bol chvíľu spokojný, lenže s ňou flirtovať neprestal tak som sa stiahla a teraz sme v takom vákuu, sama neviem čo bude ďalej, on stále tvrdí, že medzi nimi nič nebolo ani nie je, správa sa relatívne normálne (len keď o nej hovorí tak mu tak divne svietia oči, vždy je taký "nabudený", ona mu vkuse vypisuje nejaké správy - vždy niečo potrebuje pomôcť, už ani nemám chuť nič dávať doporiadku normálne by sa mi uľavilo, keby sa vyjadril ako to teda chce mať on ďalej
čiže moja rada tebe - ak chceš iného tak mu to nerob poza chrbát, ale na rovinu si to vykomunikujte a potom sa rozve´dte, bude to čestnejšie, sex sa nezlepší lebo on (ako aj ja) ho nepotrebuje absolútne k životu ak ak to robí (robím) tak jedine kvôli druhému partnerovi
@anonym_4d3dc1 veď mu povol ten sex ak ty nemáš záujem ..nemusite sa rozvádzať...zostane aj koza celá aj vlk sýty
by som s manželom hodila reč. že potrebuješ sex a čo navrhuje. dovolí milenca alebo sa obetuje. ???
len som nepochopila tvoju poslednú vetu - máš pocit že tvoj manž. niekoho má?
máte spolu 25 r. spolu, ja by som si neveru sakra rozmyslela. možno by som ešte skúsila psychologa, ak si veriaca tak p. farára - rozhovor.
@telefon00 to je síce pravda, ale má tiež svoje potreby a ak partnera milujem, tak na jeho potreby nekašlem. Záleží na tom, či sú ešte manželia ochotní pre záchranu manželsva niečo urobiť, nie jeden obaja, ak nie, nemá zmysel v tom manželstve zotrvávať, na čo? Nie je to len o sexe, ale o clekovom nezáujme o druhého
by som s manželom hodila reč. že potrebuješ sex a čo navrhuje. dovolí milenca alebo sa obetuje. ???
len som nepochopila tvoju poslednú vetu - máš pocit že tvoj manž. niekoho má?
máte spolu 25 r. spolu, ja by som si neveru sakra rozmyslela. možno by som ešte skúsila psychologa, ak si veriaca tak p. farára - rozhovor.
@anonym_88c92a čo predpokladáš, že jej poradí farár? A aký zmysel má manželstvo, keď žijú spolu ako dvaja cudzí ľudia? Bez oľhadu na to, ako dlho sú spolu. Nemyslím teraz len sex, ale celkovo.
@anonym_autor tak keď už okolo neho chodíš nahá tak aj niečo začni keď sa nemá k činu? Ja by som určite pár krát skúsila a ak by má odmietol bola by to riadna rana do srdca čo by má prebralo. Vtedy by som uvažovala o milencovi.
Alebo si kúp vybrator a rob to tak aby to tvoj muž zistil. Nepoteší ta on tak ta poteší kus plastu.
@anonym_autor milá autorka mala by si sa viac snažiť pomáhať mužovi, zaujímať sa o nho, byť nápomocná a možno zostane mužovi energia aj na tej sex
@anonym_8c4b64 a muž sa o ňu ako zaujíma?
Nevera je jedna vec, ale dosledky …. Mas sa kam odstahovat alebo je dom tvoj a manzel odide? Si schopna sa o vsetko aj o deti starat sama, pripadne mat striedavku. Ked ti deti budu nieco vycitat, si dost silna to znasat .., ak ano tak, si zasexuj … aj ked slusnejsie by bolo ist od seba rozvodom a potom si rob, co chces. Mozno este najdes nejakeho normalneho partnera a mozno len 10 rokov budes sexovat 1 ligu a dozijes s mackami.
@anonym_c5885a sú spolu 25 rokov, asi o striedavku nepôjde, deti sú už zrejme dospelé, alebo tesne pred dospelosťou

@anonym_autor tvoj muž sa ale nezobudí, možno na chvíľu a zase budete tam, kde ste teraz. Vyrobí ďalšiu žiarlivostnú scénu, ale je viac pravdepodobné, že keď sa dozvie, že si píšeš s inými a dohodla si si stretko, tak to môže znamenať koniec vášho manželstva. To je treba, aby si si uvedomila. Zahrávaš sa s ohňom, ale ak tento stav trvá dlho, už to zrejme nezmeníš. Urobila si viacero chýb, zobrala si si prvého muža, ktorého si spoznala po intímnej stránke, nemala si s čím porovnať, možno máte obaja iné potreby a predstavy. Ale oveľa horšie je to, že si sa pasovala do role domáceho spotrebiča. Prečo? Prečo nikam nechodíš? Kamarátky, cvičiť, plávať, do spevokolu, to je jedno. Nie si pre muža zaujímavá, mimochocom povedala si mu o svojich pocitoch? Píšeš, že to trvá roky, prečo si to nechala zájsť až sem a neriešila si to skôr? Miesto stretka s mladým zajačikom, ktorý už mal stretnutie s ďaľšími desiatimi, sa s mužom porozprávajte, normálne sa mu zver, že si nespokojná, aj mu povedz, čo ti chodí po rozume. A hlavne začni mať okrem práce a rodiny iné aktivity. Ak sa nepodarí, tak manžekstvo ukonči a potom hľadaj iného muža. Asi by sa ani tebe nepáčilo, keby sa tvoj manžel stretával so ženami s Pokecu.