Kríza vo vzťahu, muž je nervák a nič nikdy nedokončí začatú robotu.
Prosím o radu už neviem ako ďalej s manželom sme spolu už 14rokov (manzelia)a máme krízu ktorá trvá už asi rok možno viac stále dookola je to to iste.Zacnem od seba som zmenená veľmi od doby či sa poznáme bývala som veselá zábavná temperamentná a sex sme mali každý deň niekedy aj dva razí za deň no teraz som doma sed bez života a sex no tak 2x za mesiac nieje to preto že by som nemala chuť ale som unavená z nášho života asi pred rokom sme sa presťahovali do domu a myslela som že sa to zmení no nezmenilo manžel mi stále vyčíta že sa mu vôbec nevenujem ako manželka že ho vôbec nepotrebujem ...no možno má pravdu ale neviem si pomoct on je veľký nervak a žiadnu prácu nedokončí a ja mám stále pocit že všetko musím zaňho robiť on tvrdí že nemusím máme dve deti a ja mám pocit že tri mám ho rada a žiť bez neho nechcem len vždy keď sme sami vôbec nemám chuť byť s ním vždy si predstavím iba to že všetko musím robiť zaňho a je po všetkom neviem ako sa mám vrátiť k nemu
@barbora1nemcova ty nevieš oceniť to, čo tvoj muž robí a vidíš len nedostatky. Nevidíš, že navarí, že sa s deťmi pohrá, urobí úlohy, robí aktivity atď. Vidíš len to, čo neurobí. Čo keby si si z neho miesto nervov začala radšej uťahovať? Zober to z inej stránky, posranduj, mne sa stále zdá, že robíš z komára somára. Keď prestaneš byť nervná a hádavá, atmosféra sa určite vylepší, pripadáš mi ako moja babka čo len furt o robote rozprávala, nič iné nevidela😉
@barbora1nemcova a co je Ta tvoja robota? Rubes drevo 3h? A on vari pre vas tak ty potom upraces pre vas .. kopec ludi to tak robi ze jeden vari druhy uprace. Mozno tvoj muz v tom vidi spolupracu nie ze vse by mal robit len on Lebo je to podla teba jeho job. Mozno Keby sa vykašlal na varenie a varila by si ty tak by potom upratal on. Ja neviem presne ako to mate ale stale sa mi zda ze na nom len hladas chyby. A nevažiš si čo robi dobre. Je dobry otec asi ked robi ulohy kopec chlapov to považuje za žensku pracu..
@barbora1nemcova ake stare su deti? preco nemaju tiez nejake povinnosti? Upratat, utriet prach, povysavat, umyt riad (prip. nalozit a vylozit umyvacku)..., atd.. Urci si pravidla a vsetko bude.
Aj u nas sa o vonkajsok domu stara muz a ja o domacnost. Ale detom porozdelujem ulohy a ja idem kludne pokosit zahradu. A vobec mi nevadi, ze by to mal robit muz. Mna to totiz bavi.
Tej frustracie ze co vsetko on nerobi sa najlepsie zbaviš ked snim zacnes nieco robit v posteli. To je vas vacsi problem intimita sex 0 bodov nie delba prace .
Vy nemate realny problem len malickosti bezneho dna a ochladnutie vztahov kopec ludi sa prave pre toto rozvadza lebo v tom case ked si nevažia čo maju doma stretnu nieco nove. Kolega v praci sused.. kazdy mà zelenejši travnik ako u vas doma. Staci par milych slov flirtovanie od cudzieho chlapa a zrazu tych 14rokov nic neznamena vztah sa “ vyčerpal” nelubis ho je to o nicom nie si snim štastna šup sa hladat štastie inde. Ak tak nechceš dopadnut zmena musi prist od teba. Zameraj sa na to čo mas na nom rada. Preco si ho chcela za muža a otca vasich deti. Co na nom miluješ..
@iwka_77 vacsina veci co v živote za to stoja nie su jednoduche. Za vsetko sa plati či uz $ energiou snahou. Ani krasna zahrada sa nestane krasnou sama od seba. Je to vsetko vysledok niekoho prace od planov kde co bude po sadenie pravidelnu udrzbu polievanie odstranovanie buriny a škodcov. Investicia času a energie + robene s laskou =Krasa. Ano je jednoduchsie nadchnut sa pre nieco nove nevyskušane ako zobrat to stare uz ošuchane a nieco stym urobit aby to znovu rozbuchalo 💗Ale staci chciet a da sa to.
U muza je sex na prvom mieste ako u teba vztah, laska od muza. Je asi z toho nervozny, nevybity. Zacni od seba.Posnaz sa tyzden toto menit a potom mu povedz,co mas na dusi a ako to on citi, verim,ze sa ti pootvori a povie ti.

@barbora1nemcova je niekedy niečo dobré čo spraví?😛aj ja dosť dirigujem muža ani si to neuvedomujem, až mi to na nejakom príklade vrátil a bola som zaskočená.on Ti dáva najavo, že nemusí byť všetko hneď spravené je tvoj ucitel😉 , roboty v domácnosti a na dvore je milión stále je čo robiť.Radsej zoberte deti a choďte do lesa občas.Aj ja mám rada veci podľa seba a, keď budeš muža stále dirigovať a správať sa ako k dieťaťu nerobí to dobrotu