icon

Krv po strihaní pazúrika psíka

25. nov 2019

Ahojte, citim sa priserne 😭. Vcera som strihala nasmu psikovi pazuriky. A jeden som zastrihla nechtiac viac, a nasmu psikovi z toho dost tiekla krv. Stale si to olizoval 😭. Nasho psika velmi lubim. A citim sa velmi previnilo, ze som mu tak zle zastrihla pazur 😕. Urcite ho to velmi bolelo 😕. Potom som psika hladkala a utesovala. V noci dobre spal. Ale rano si tu labku zase lizal. Ach boli ma srdce, ze som taku bolest nasmu zlaticku sposobila 😭

breznica
•
25. nov 2019

šup k veterinárovi,my tu telepaticky psíkovi labku neošetríme

0kristina0
•
25. nov 2019

Netrap sa tym, nic mu nie je, stalo sa to aj nasmu vetovi ked mi strihal. Rychlo sa to zahoji.

moonlight1210
•
25. nov 2019

to stalo raz aj mne. rychlo sa to zahoji. hlavne nech nebeha teraz po vonku, aby nechytil infekciu. v podstate uz dnes by mala byt ranka zacelena a o par dni bude v pohode uplne.

pmajkap
•
25. nov 2019

😁😂🤣

autor
•
25. nov 2019

@pmajkap tebe to je vtipne????

autor
•
25. nov 2019

@0kristina0
@moonlight1210 dakujem baby, ukludnili ste ma 😘

pmajkap
•
25. nov 2019

Hej 😁ale nie to co sa stalo tvojmu psovi... 🙂 Skor celkovo z tejto temy, ze ake mile 🙂 len nechapem, ked ho tak lubis preco to riesis na modrom konovi a nezavolas radsej veterinarovi 😏🤔 ved to mohlo mat fatalne nasledky....oky uz som ticho, prepac ak som ta urazila alebo nahnevala. Nechcela som 🙂

autor
•
25. nov 2019

@pmajkap urcite strihanie pazura nemohlo mat fatalne nasledky 🙄. A urcite by sme k veterinarovi isli, keby mu neprestala tiect krv. Mna to velmi mrzi moralne. Ze som sposobila bolest psikovi 😪. A preto to riesim na konikovi, lebo ma zaujimalo, ze ci sa to tiez niekomu stalo 😕. Uplne az ma brucho bolelo, ze kvoli mne mal nas psik bolest, take stresy som z toho mala. Uz viac strihat pazuriky nebudem. Radsej to necham na manzela.

moonlight1210
•
25. nov 2019

nevymyslaj. raz sa stane, ze budes musiet strihat ty a nebudete na seba nauceni. potom to bude este tazsie.

nabuduce budes opatrnejsia. ale zaroven budes mat odhad pokial este mozes zastrihnut bezpecne.
vyhoda je, ak ma zvieratko priesvitne pazuriky a vidno dreň. horsie je to u nasich, lebo maju tmave pazuriky. ale naucila som sa kolko musim z pazurika nechat, aby som nezastrihla.
aj ty sa naucis.

margaretka_
•
25. nov 2019

stane sa aj veterinarovi, že zastrihne. ani veterinár cez čierny pazur nevidi.

autor
•
25. nov 2019

@moonlight1210
@margaretka_ dakujem baby, ste zlate 😊. Uz som sa teda z toho soku ukludnila. A veru aj nas ma cierne pazuriky.

stanulik33
•
25. nov 2019

Ja som raz strihala drápky zajacovi, on mykol labkou a celý pazurik som mu strhla. Pooblizoval a na druhy deň ani nevedel, že sa mu niečo stalo. Pazúrik časom dorástol.