Kto bude na Silvestra sám?
ako to zvládate?
@athom idú sviatky..asi sa jej cnie,hm??
@athom koľko rokov???
Ja budem na stedry vecer sama. Bohuzial tak muzovi vysla sluzba v robote. Nezblaznim sa. Urcite mi bude smutno,ale nemyslim na to. Nebudem sa lutovat a smutit. Silvester ja osobne nemam rada. Nechapem tomu sialenstvu okolo noveho roka a oslavam. Radsej by som bola na silvestra sama.
@athom v pohode 🙂
Normalne, sama so psom, o 22 idem spat. Den /vecer/ noc ako kazdy.
Ja som bývala skoro každý rok sama keď som bola mladá a slobodná 😀 nijako extra som silvesta nikdy neriesila. Teraz tiež občas odkvacnem ešte pred polnocou, deti sú ešte malé, tie tiež spávajú a muž si už zvykol 🤷😄 dá si šampanské a ide spat.
Ja dám deti spať a budem.si čítať, muž bude na Pc alebo niečo kukať. Ja nerada oslavujem Silvestra,nevidím na tom nič špeciálne. Byť do noci hore kvôli nejakým novým ohňostrojom, s ktorými nesúhlasím. Načo.
A je pravda že sviatky sa precenuju, každý ic chce mať dokonale a všetko a tak. A pritom to tiež je len deň ako iný. Ak si zvyknutá byť aj bežné sama,tak ťa ani tieto dni nerozhqdzu. Ja keby nemám deti,tak kašlem celé Vianoce ,ani nemám chuť niečo riešiť, jediné sa teším na voľno. Ešte nemám nič napečené, ani ozdobené a ani darčeky (iba deti budú mať,nik iný) A keď už deti budú mať svoju rodinu, ako dosp len, tak žiadne Vianoce nebudú 🙂
Haha jak mam deti chodim spat 😂o polnoci.ma.zobudia delobuchy vyckam kedy sa skludnia a zaspim zas... a tento rok keby som aj chcela oslavovat by som ani nemala chut..vsak co nas este caka..
Nikdy som nejak extra neriesila Silvester ale odkedy mam deti,mam chut vybehnut na party. :DDDD
Manzel bude v praci a ja dufam, ze maly bude spat a ja budem moct tiez. Odkedy som s muzom, Silvestra neoslavujeme. Len raz sa kvoli mne premohol, aj to tak nejak samo slo. Skoncili sme v praci o 1. v noci a nejak sme s kolegami potiahli. 1.1. mu umrel ocino, tak moc nema chut nieco oslavovat. A mne to vyhovuje. Odkedy mame deti, som rada, ked mozem spat.
Uplne v pohode, mam rada svoj pokoj a klud
Silvester je pre nas ako kazdy iny den/noc,akurat len ten hluk.....nieto co oslavovat🤔
Posledných 5 rokov chodime spat na silvesta medzi 20-22, male deti, sme vycerpani, silvester ignorujeme. Nepoviem kebyze mas byt sama na Vianoce ale silvester je fakt o nicom. Ked ta to trapi, skus zavolat kamoske, inej rodine, ty niekoho pozvi...
@janinamojka presne tak aj ja sa tym riadim 🙂
Za slobodna sa stalo, že som bola sama. Bolo mi trošku smutno, ale keď sa dalo riešila som to službou v robote alebo som to doma prespala😃 super je mať dobre jedlo,zababušiť sa v posteli a striedať pozeranie filmov a spanie😂 teraz mám svoju rodinu. Doma mi behá malé tornádo. Som za nich vďačná a užívam si to, ale takto spätne by som si užila vtedy to nič nerobenie hoc osamote 😃 čiže oddychuj a čerpaj silu do budúcna 🙂
Aj ja budem sama, manžel má smenu. Neberiem to vôbec tragicky.
ja budem so psom
@marca12 ja tiež budem na štedrý deň sama za stolom s deťmi, keďže muž robí .Sama navarim a s deťmi sa najeme.Bohuzial ľudia musia byť aj cez sviatky v práci, taký je život
Co by som dala keby mozem byt sama✌️😁
Ja nie, ale bývala som sama cielene. Aspoň jeden deň v roku svätý pokoj 🙏 keď som bola mladšia, tak som aj sama vybehla do mesta a vždy som stretla kopec ludi, ci známych či cudzích v dobrej nálade, pravda, to boli veselé Silvestre 😄 a potom bejsor sa mi zažiadalo pokoj, tak som bola doma v pokoji s knižkou alebo nejakou inou milou činnosťou podľa hesla ako na nový rok, tak po celý rok som si dala záležať nech za tých 24 hodín zvažujem všetko, čo zažiť chcem. Pre mňa skôr ten prvý deň hra rolu, než tá polnoc. Takže zobudiť sa vyspata, čistá, do uprataného bytu a robiť len to, čo mám rada. V tomto duchu. Teraz s dieťaťom je to podobné, ešte je malý. Len ta vyspata a upratané už až tak nefici 😆
Kiezby som bola sama a v klude pozerala rozpravky pri stromceku 😄
Nenavidim Silvester,co je na nom...obycajny den
Úplne normálne, par rokov dozadu som mala maminu v nemocnici tak som od 23 do 2 robila poriadky a vyhádzala skrine a celú špajzu 🤣🤣 tak dobre sa mi nikdy neupratovalo, nemala som ani strom a jedla som pizzu 😁
Sama z mužom. Na nervy pre nás, pre iných zábava. Pred polnocou nám začína minimálne 2- hodinová sichta vonku a ukludnovat zvieratá, ktoré nemôžeme zatvoriť, keďže behajú vo výbehu voľne. Máme menšiu farmu.
Vyzerá, že ja.... normálny pracovný den..... Minulý rok som bola na nočnej...a keďže nie som v práci, okolo 20.00h zaľahnem.... Teším sa , že sa vyspím....